123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Nieuwsbrief

Melding
Aan- of afmelden nieuwsbrief Hieronder kunt u zich aan- of afmelden voor onze nieuwsbrief. Voer uw e-mailadres in en klik op de desgewenste knop. Na aanmelden ontvangt u een bevestigings-e-mail waarin u uw aanmelding dient te bevestigen.


Nieuwsbrief archief
Nieuwsberichten van 2018:

28 dec. 2018 - Laptop accu’s voor veel merken

Is de accu van uw laptop aan vervanging toe? Op 123accu.nl bestelt u voordelig een nieuwe! Ons assortiment bevat laptop accu's voor veel verschillende merken en types. Zo kunt u gemakkelijk de juiste accu vinden.
21 dec. 2018 - Leg de feestdagen vast!

Zorg dat u voorzien bent van een goede camera accu tijdens de feestdagen. Zo kunt u alle mooie momenten op de gevoelige plaat vastleggen. Bestel vandaag nog en ontvang de accu snel thuis.
11 dec. 2018 - Aangepaste levertijden feestdagen

Bekijk hier wanneer bestellingen rond de feestdagen bezorgd worden. Zo weet u zeker dat u uw bestelling op tijd in huis heeft. Wij wensen u alvast fijne feestdagen!
7 dec. 2018 - Batterijen in alle soorten en maten

In ons assortiment vindt u batterijen voor al uw apparaten. Van AA batterijen tot knoopcellen: alle soorten zijn verkrijgbaar voor een scherpe prijs. Bestel vandaag en ontvang de batterijen morgen in huis.
30 nov. 2018 - Voordelige powerbanks

Met een powerbank op zak bent u niet langer afhankelijk van de accuduur van uw telefoon, laptop of tablet. Bestel nu op 123accu.nl en ontvang snel een powerbank thuis. Tip: ook leuk als cadeau met de feestdagen.
28 nov. 2018 - Drukte bij PostNL

Door het succes van onder andere Black Friday is het enorm druk bij PostNL en kan er mogelijk vertraging in de bezorging ontstaan. De actuele status vindt u op de track en trace pagina van PostNL. De barcode van uw pakket vindt u in onze e-mail met verzendbevestiging of in uw 123accu account bij "Mijn facturen".
23 nov. 2018 - Black Friday Deals

Vandaag is het Black Friday! Heeft u al een kijkje genomen bij onze Black Friday Deals? Zo bestelt u nu bijvoorbeeld voordelig batterijen. Ideaal om alvast een voorraadje aan te leggen.
9 nov. 2018 - Nieuwe accu voor uw mobiel

Toe aan een nieuwe accu voor uw mobiele telefoon? In ons assortiment vindt u gemakkelijk de juiste accu voor uw merk en type mobiel. Met het 123accu huismerk bespaart u ook nog eens aanzienlijk!
2 nov. 2018 - Videocamera accu’s

Een prijs om vast te leggen! De vervangende videocamera accu's van 123accu zijn altijd voordelig en leveren dezelfde betrouwbare prestaties als de originele accu. Bestel nu en ontvang uw accu razendsnel thuis.
26 okt. 2018 - Bespaar op auto accu’s

Op zoek naar een vervangende accu voor uw auto? Via het menu vindt u gemakkelijk de juiste auto accu voor uw automerk en -type. Bestel nu en ga veilig én voordelig de weg op.
19 okt. 2018 - Universele opladers verkrijgbaar

Op 123accu.nl kunt u kiezen uit een groot assortiment opladers voor batterijen en accu's. De universele opladers zijn ideaal om meerdere apparaten razendsnel op te laden.
12 okt. 2018 - Say cheese: camera accu’s

Onderweg en op reis wilt u de mooiste momenten vastleggen. Zorg daarom dat u voorzien bent van een goede camera accu. Vind het juiste model in ons assortiment met accu's voor meer dan 60 merken.
5 okt. 2018 - Groot assortiment stofzuigeraccu’s

Met een nieuwe accu met een hogere capaciteit kunt u langer stofzuigen zonder uw draadloze stofzuiger of kruimeldief op te laden. Maak het uzelf makkelijk en bestel hier stofzuigeraccu's.
28 sep. 2018 - Vervangende accu voor uw drone

Wilt u langer met uw drone vliegen dan de accu aankan? De oplossing is simpel: bestel een vervangende drone accu! Het juiste exemplaar vindt u gemakkelijk via het menu.
21 sep. 2018 - Vervangende tablet accu's

Toe aan een nieuwe accu voor uw tablet? In ons assortiment zijn allerlei scherp geprijsde tablet accu's te vinden. Zo bestelt u gemakkelijk accu's voor bijvoorbeeld Apple iPads of Samsung tablets
14 sep. 2018 - Bestel voordelig een powerbank

Een goede powerbank is onmisbaar. U wilt toch ook niet afhankelijk zijn van de accuduur van uw telefoon, tablet of laptop? Met de juiste powerbank in uw tas gaat u altijd voorbereid op pad.
7 sep. 2018 - Gereedschap accu’s voor elke klus

Profiteer van een lange accuduur tijdens het klussen met vervangende gereedschap accu's. Vind nu de juiste accu voor uw gereedschap en powertools via het handige menu.
31 aug. 2018 - 123accu: dé plek voor al uw batterijen

Op 123accu.nl bestelt u gemakkelijk batterijen. Ons ruime assortiment bevat alle soorten en maten batterijen voor een scherpe prijs. Zoals altijd geldt natuurlijk: vóór 23.59 besteld, morgen in huis!
24 aug. 2018 - Laptop accu's voor bijna alle merken

Back to school of back to work? Begin direct goed met een nieuwe laptop accu. Geniet van een langere batterijduur, zodat u nog langer op locatie kunt werken. Neem een kijkje bij ons assortiment laptop accu's voor veel verschillende merken.
17 aug. 2018 - Smile: oplaadbare batterijen voor elektrische tandenborstels

Met nieuwe oplaadbare batterijen geeft u uw elektrische tandenborstel een lange levensduur. Zo geniet u dagelijks weer van de beste poetsprestaties. In het handige overzicht vindt u gemakkelijk de juiste tandenborstel accu's.
10 aug. 2018 - Accu’s voor veel merken GPS systemen

Heerlijk toch zo'n GPS systeem? Rijden naar nieuwe bestemmingen was nog nooit zo makkelijk. Maar na een tijd kan de accu minder goed werken. Zorg dat uw GPS lang meegaat met een van onze GPS accu's.
3 aug. 2018 - Mobiele telefoon accu’s voor veel merken

Raakt uw mobiel snel leeg? Dat is snel opgelost met een nieuwe mobiele telefoon accu. Vind gemakkelijk de juiste accu uit het ruime assortiment voor veel merken. Met het 123accu huismerk bespaart u ook nog eens.
27 jul. 2018 - Lekker lang lezen met een goede e-reader accu

Met een e-reader heeft u veel boeken bij de hand. Dan is het wel zo handig dat uw accu lang meegaat. De e-reader accu's van het 123accu huismerk hebben een hoge capaciteit en zijn ook nog eens voordeliger dan het origineel.
20 jul. 2018 - Videocamera accu’s snel in huis

Tijdens de vakantie legt u alles vast met de videocamera. Dan is een vervangende of extra accu geen overbodige luxe. Voor videocamera accu's geldt: vandaag besteld, morgen in huis. Ready, set, action!
13 jul. 2018 - Vervangende accu’s voor elektrische fietsen

Is de accu van uw elektrische fiets aan vervanging toe? Neem dan een kijkje bij onze fiets accu's. De accu wordt snel bij u bezorgd en u kunt er weer heerlijk op uit met de fiets.
6 jul. 2018 - Vliegensvlugge bezorging van drone accu’s

Op zoek naar een extra of vervangende accu voor uw drone? Het 123accu huismerk biedt drone accu's voor allerlei merken aan. Bestellingen worden vliegensvlug bij u bezorgd: vandaag besteld is morgen in huis!
29 jun. 2018 - Auto accu’s van hoge kwaliteit voor de beste prijs

Op 123accu.nl bestelt u gemakkelijk de juiste accu voor uw auto. Via het duidelijke menu selecteert u het merk en soort. Zo ontvangt u al snel een vervangende auto accu van hoge kwaliteit.
22 jun. 2018 - Bestel uw powerbank online op 123accu.nl

Kent u het ook? U bent onderweg en opeens is de accu van uw mobiel, laptop of tablet leeg. Een powerbank is de ideale oplossing! Handig mee te nemen in de tas en altijd bij de hand. Bekijk snel de verschillende powerbanks op 123accu.nl.
15 jun. 2018 - Bespaar tot 50% op uw nieuwe fotocamera-accu

Met een camera accu van het 123accu huismerk bespaart u aanzienlijk op de kosten van uw nieuwe accu. Zo kunt u weer volop fotograferen, tegen een lagere prijs. Selecteer uw cameramerk en -type en profiteer!


12 jun. 2018 - Werken bij 123accu.nl

Meewerken aan het succes van 123accu.nl? Bekijk dan nu onze vacatures en ga ook aan de slag bij de beste accu webwinkel van Nederland.


1 jun. 2018 - Aangepaste levertijden en openingstijden 7 en 8 juni

Bestelt u op 7 of 8 juni bij ons? Houd dan rekening met aangepaste tijden voor de bezorging van uw bestelling en de bereikbaarheid van onze klantenservice. Bekijk de openings- en bezorgtijden hier.


25 mei 2018 - Bestel uw e-reader accu nu bij 123accu.nl

Langer lezen? Met een nieuwe e-reader accu leest u uw favoriete boek in één keer uit. Bestel uw ereader accu bij 123accu.nl voor de beste prijs.


17 mei 2018 - Mobieletelefoonaccu's voor heel veel merken

Valt uw telefoon vaak uit en gaat de accu niet meer lang mee? Tijd voor een nieuwe smartphone accu. Bij 123accu.nl bespaart u flink op de kosten van accu's voor heel veel telefoonmerken.


25 apr. 2018 - Nieuwe accu's voor uw elektrische fiets

Heeft u een nieuwe accu voor uw e-bike nodig? Ook deze kunt u nu bij 123accu.nl bestellen. Bestel uw fiets accu nu en fiets de hele zomer rond!


18 apr. 2018 - Fotocamera accu's van de beste kwaliteit

Mis geen enkel fotomoment meer! Met een goede camera accu van 123accu.nl voorziet u uw fotocamera voordelig van een nieuwe accu. Onze kwaliteitsaccu's zijn er voor bijna alle merken en types!


17 apr. 2018 - Aangepaste levertijden feestdagen

Rondom de feestdagen in het voorjaar kan het zijn dat uw pakket later wordt bezorgd dan u gewend bent. Klik hier voor alle aangepaste levertijden.


11 apr. 2018 - Goedkope laptop accu's voor alle merken en types

Heeft uw laptopaccu het begeven? Bij 123accu.nl bestelt u voordelig een nieuwe! Kies het merk en type en vind direct welke laptopaccu er voor uw model geschikt is.


4 apr. 2018 - Goedkope gereedschapsaccu's van de beste kwaliteit

Elektrisch gereedschap kan niet zonder een goede accu! Kies dus voor de gereedschapsaccu's van 123accu.nl. Hiermee presteert uw boormachine of andere tool weer op volle kracht.


21 mrt. 2018 - Een goedkope telefoonaccu bestelt u bij 123accu.nl

Op zoek naar een voordelige nieuwe accu voor uw telefoon? De juiste smartphone accu vindt u eenvoudig door uw merk en telefoontype te selecteren. Bestel snel en geniet ook van een telefoon die de hele dag meegaat.


14 mrt. 2018 - Batterijen in alle soorten en maten

Van oplaadbare AA batterijen tot knoopcellen, bij 123accu.nl vindt u alle types en maten. Bestel ook batterijen voor al uw apparten en vergeet niet om een voorraadje aan te leggen. Batterijen komen altijd van pas!


6 mrt. 2018 - Voordelig gehoorbatterijen bestellen bij 123accu.nl

Wist u dat u ook goedkope gehoorapparaat batterijen bij 123accu.nl bestelt? Kies uit alle gangbare types en merken. Bespaar op uw kosten en profiteer van onze supersnelle levering.


23 feb. 2018 - Haal alles uit uw drone met een goede drone accu

Bestel uw nieuwe drone accu nu bij 123accu.nl en stuur uw favoriete drone de lucht weer in! Bij 123accu.nl bespaart u aanzienlijk op de kosten van uw accu. Bestel vandaag, dan heeft u 'm morgen al in huis.


16 feb. 2018 - Videocamera accu's om eindeloos mee te filmen

Bespaar op de nieuwe accu voor uw videocamera. Accu's van het 123accu huismerk zijn van perfecte kwaliteit én een stuk goedkoper dan originele accu's. Bestel uw videocamera accu vandaag, dan heeft u 'm razendsnel in huis.


9 feb. 2018 - Bespaar op uw nieuwe auto accu

Bij 123accu.nl bestelt u goedkope auto accu's van de beste kwaliteit. Selecteer uw automerk en -type en vind direct de juiste vervangende accu. Zo kunt u veilig én voordelig de weg op.


2 feb. 2018 - Goedkope camera accu's van de beste kwaliteit

Met een camera accu van het 123accu huismerk bespaart u aanzienlijk op de prijs. Onze accu's zijn van de beste kwaliteit, dus u kunt rekenen op perfecte prestaties. Bestel snel, want met een goede cameraaccu legt u nog meer mooie momenten vast.


26 jan. 2018 - Nieuwe laptopaccu? Goedkope accu's bestelt u bij 123accu.nl

Met een nieuwe accu voor uw laptop kunt u uw laptop weer overal gebruiken. Bestel een accu van het 123accu-huismerk en bespaar flink op de aanschafkosten!


19 jan. 2018 - Mobieletelefoonaccu's voor alle merken

Bespaar met een mobiele telefoon accu van het 123accu-huismerk. Wij verkopen alleen accu's van de beste kwaliteit. Zo kunt u voor een lager bedrag weer genieten van een telefoon die de hele dag meegaat. Kies uw merk en bestel snel!


12 jan. 2018 - Krachtige accu's voor krachtige tools

Klussen met elektrisch gereedschap? Het gaat beter met een nieuwe gereedschap accu! Bij 123accu.nl bestelt u voordelige accu's voor boormachines van o.a. AEG en Black en Decker. Bestel vandaag en ga morgen al aan de slag!


5 jan. 2018 - Batterijen voor alle apparaten

123accu.nl is dé plek voor uw nieuwe batterijen. Natuurlijk bestelt u voordelig AA en AAA batterijen, maar ook andere types liggen bij ons op voorraad. Bestel vandaag, dan heeft u uw batterijen morgen in huis!