123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Alles voor camera's

Accu's en accessoires voor camera's kopen?

Hier vindt u ons assortiment van accu’s en accessoires voor de camera. Zo koopt u bij ons niet alleen hoge kwaliteit accu’s voor bijvoorbeeld een Nikon, Canon, Sony of GoPro camera, maar kunt u op deze pagina ook terecht voor geheugenkaarten, oplaadbare batterijen, kabels en meer.

1 - 0 van 0

Bestel online alles voor uw camera

De functionaliteit van uw camera uitbreiden? Maak gebruik van onze camera accessoires. In ons assortiment vindt u diverse producten die er samen voor zorgen dat u camera goed werkt en dat u alle mogelijkheden heeft om goede foto’s en opnames te maken. Zo vindt u op deze pagina niet alleen accu’s en oplaadbare batterijen, om uw camera van stroom te voorzien, maar ook kabels en schroevendraaiersets voor een goede verbinding en de mogelijkheid om uw camera te onderhouden

Ons assortiment camera accessoires

 • Geheugenkaarten: het overgrote deel van de moderne camera’s werkt met een mobiele opslag, een soort uitneembare harde schijf. Deze geheugenkaarten zijn klein van formaat (het exacte formaat verschilt per soort geheugenkaart) en kunnen in de camera worden geklikt of geschoven, en ook worden uitgenomen, bijvoorbeeld om in een kaartlezer gestopt te worden om ze de bestanden (foto en video) over te zetten op een computer of ander device.

  In ons assortiment vindt u echte geheugenkaarten zoals SD kaarten, SDXC kaarten, Micro SD kaarten, Micro SDXC kaarten en Compact Flash kaarten. Maar wij verkopen ook USB sticks, in 2.0 en 3.0 versies, zodat u meer ruimte heeft om uw foto’s en video’s te bewaren.
   
 • Oplaadbare batterijen: niet alle camera’s werken met behulp van een accu. Een groot aantal camera’s wordt gevoed met oplaadbare batterijen; deze batterijen hebben een andere samenstelling dan niet-oplaadbare batterijen en zijn er in verschillende soorten, waarvan NiMH en Li-ion het meest gebruikt worden.
   
 • Kabels: zodra u de camera op een ander apparaat wilt aansluiten, of dat nu een computer is, een tablet of een ander device, heeft u een kabel nodig. Alhoewel er tegenwoordig ook camera’s zijn die deze connectie draadloos leggen, gebruikt het grootste deel van de camera’s nog altijd een vaste aansluiting.

  Hiervoor vindt u in ons assortiment een groot aantal kabels, waaronder diverse soorten USB kabels (bijvoorbeeld USB-A en USB-C) en merk specifieke kabels voor onder andere Apple en Samsung.
   
 • Schroevendraaiersets kleine elektronica: in tegenstelling tot het vervangen van een oplaadbare batterij is voor het vervangen van een accu het openen van een klepje (meestal) niet voldoende. Daarom verkopen wij ook sets waarin u schroevendraaiers en andere soorten gereedschap vindt voor het openmaken, onderhouden en repareren van kleine elektronica (zoals camera’s).

Veelgestelde vragen

Wat voor soort accessoires kan ik voor mijn camera kopen?

Er zijn zeer veel accessoires denkbaar voor een camera, van lenskappen tot banden om de camera aan uw pols te bevestigen. Bij 123accu.nl vindt u echter de meer essentiële accessoires en producten, die ervoor zorgen dat u camera goed werkt en dat u over alle nodige functionaliteit beschikt. Denk aan accu’s, oplaadbare batterijen, kabels en meer.

Heb ik voor mijn camera een accu of oplaadbare batterijen nodig?

Dit is afhankelijk van de camera. Het beste wat u kunt doen is kijken of u camera een ingang heeft voor (oplaadbare) batterijen of dat de stroombron volledig lijkt te zijn weggewerkt. In het laatste geval is het zeer waarschijnlijk dat uw camera met behulp van een accu werkt. Weet u het niet zeker? Bekijk dan de handleiding van uw camera.

 

Heeft u na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over onze camera accu’s en accessoires? Of wilt u meer weten over de rest van ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.