123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Portofoon

Portofoon

Walkie talkie accu bestellen? Bestel bij 123accu.nlSnelle communicatie is in veel (horeca-)bedrijven belangrijk. Met portofoons kunt u snel schakelen met collega's en blijft iedereen van alles op de hoogte, ook als alle medewerkers zich in andere ruimtes bevinden. Als u niet steeds de lege batterijen van alle portofoons wilt vervangen is een accu handiger. Op 123accu.nl vindt u een ruim assortiment aan portofoon accu's.

Langdurig portofoongebruik met een goede accu

Een portofoon met accu heeft slechts een paar uur aan het stopcontact nodig om volledig op te laden. Ideaal om dit bijvoorbeeld 's nachts te doen, zodat u er de hele dag weer mee kunt werken. Met de aanschaf van een oplaadbare accu voor uw portofoons voorkomt u dus eindeloze tripjes naar de winkel om nieuwe batterijen aan te schaffen. Dit is natuurlijk ook stuk voordeliger!

Ook de (ingebouwde) accu van uw portofoon heeft echter niet het eeuwige leven. Hoe ouder de accu wordt, hoe meer zijn capaciteit achteruit zal gaan. Dit betekent dat hij sneller leeg raakt, vaker opgeladen moet worden en een hoger risico loopt om helemaal kapot te gaan.

Op 123accu.nl vindt u reserve- of vervangende accu's. Deze voordelige walkie talkie accu's van het 123accu huismerk presteren net zo goed als uw originele accu, maar zijn wel een stuk goedkoper. Bespaar hiermee al gauw tot wel 40 of 50 procent op de aanschafprijs van een accu.

Bovendien bent u ervan verzekerd dat de accu's van goede kwaliteit zijn. Al deze accu's voldoen namelijk aan de Europese richtlijnen voor veiligheid, milieu en gezondheid. Bovendien zijn ze beveiligd tegen overladen en kortsluiting en wordt zo de veiligheid van de gebruikers gegarandeerd.

Portofoonaccu's kopen bij 123accu.nl

Heeft u vragen over accu's voor uw portofoon of walkie talkie? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123accu.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten