123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Portofoon

Portofoon accu kopen?

Bestel voordelig accu’s voor uw portofoon. Wij verkopen accu’s voor walkie talkies van merken zoals Icom, Kenwood en Motorola. In ons assortiment vindt u 123accu-huismerk accu’s. Deze zijn voordeliger dan de originele accu’s, maar toch kwalitatief gelijkwaardig. Vandaag besteld is morgen in huis.

1 - 0 van 0

Portofoon

Walkie talkie accu bestellen? Bestel bij 123accu.nlSnelle communicatie is in veel (horeca-)bedrijven belangrijk. Met portofoons kunt u snel schakelen met collega's en blijft iedereen van alles op de hoogte, ook als alle medewerkers zich in andere ruimtes bevinden. Als u niet steeds de lege batterijen van alle portofoons wilt vervangen is een accu handiger. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan portofoon accu's.

Langdurig portofoongebruik met een goede accu

Een portofoon met accu heeft slechts een paar uur aan het stopcontact nodig om volledig op te laden. Ideaal om dit bijvoorbeeld 's nachts te doen, zodat u er de hele dag weer mee kunt werken. Met de aanschaf van een oplaadbare accu voor uw portofoons voorkomt u dus eindeloze tripjes naar de winkel om nieuwe batterijen aan te schaffen. Dit is natuurlijk ook stuk voordeliger!

Ook de (ingebouwde) accu van uw portofoon heeft echter niet het eeuwige leven. Hoe ouder de accu wordt, hoe meer zijn capaciteit achteruit zal gaan. Dit betekent dat hij sneller leeg raakt, vaker opgeladen moet worden en een hoger risico loopt om helemaal kapot te gaan.

Bij ons vindt u reserve- of vervangende accu's. Deze voordelige walkie talkie accu's van het 123accu huismerk presteren net zo goed als uw originele accu, maar zijn wel een stuk goedkoper. Bespaar hiermee al gauw tot wel 40 of 50 procent op de aanschafprijs van een accu.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe verleng ik de levensduur van een portofoon accu?

Er zijn een aantal tips om zo lang mogelijk van uw portofoon accu gebruik te kunnen maken. Zorg er bijvoorbeeld voor dat de batterij in een koele omgeving wordt opgeslagen. Daarnaast is het raadzaam om de portofoon uit te schakelen als u deze niet gebruikt. Ook kunt u het volume lager zetten, er wordt dan minder energie verbruikt.

Wat voor batterijen moeten er in mijn portofoon?

U kunt zowel oplaadbare Ni-MH batterijen als Li-ion batterijen gebruiken. Deze gaan lang mee en kunnen vaak opgeladen worden. In sommige gevallen is het ook mogelijk om alkaline batterijen te gebruiken, mits u deze niet oplaadt en niet tegelijkertijd met andere soort batterijen in de portofoon plaatst.

Waar koop ik portofoon accu’s?

Deze kunt u kopen in veel verschillende portofoon speciaalzaken, maar ook op webshops zoals 123accu.nl. Hier vindt u veel verschillende accu’s voor veel verschillende portofoon merken.
 

Heeft u nog vragen over ons assortiment portofoon accu’s? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.