123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

HP

HP laptop accu kopen?

Bestel voor een voordelige prijs een accu voor uw HP laptop. Bekijk ons ruime assortiment hieronder door middel van zoeken op apparaat of op accunummer. Vandaag besteld is morgen in huis.

1 - 0 van 0

HP

Accu's voor HP laptops kopen?

Op deze pagina vindt u al onze accu's voor laptops van HP. HP is een van de grootste computermerken, en dat is terug te zien in het grote aanbod laptops. Wij bieden voor veel laptops dan ook de juiste accu aan, waaronder voor de ProBook, Pavilion en Omen-series.

Waarom een HP laptop accu vervangen?

Veel problemen op het gebied van prestatie zijn bij een laptop terug te leiden op het presteren van de accu. De accu zorgt tenslotte voor de stroomvoorziening, en wanneer dit achterwege blijft of simpelweg niet in orde is, is de kans groot dat de overige hardware door gebrekkige stroomvoorziening problemen ondervindt.

Kan ik mijn HP laptop accu vervangen?

Dat kan. De accu kan vastzitten met schroeven, in dat geval dient u de accu los te schroeven en de nieuwe accu er weer in te schroeven. Ook is er een mogelijkheid dat de accu met een klepje of schuifje vastzit. In dat geval hoeft u dan alleen het schuifje of klepje te schuiven zodat de accu vanzelf los laat en de nieuwe accu kunt u er weer terug in schuiven.

 

Bij nieuwere laptops, of dunne laptops, kan het echter wel vaak het geval zijn dat de accu in de binnenkant van de behuizing van uw laptop zit. Het is hierdoor erg lastig om de laptop accu zelf te vervangen. Vaak komt hier dan ook de fabrikant of een andere professionele partij bij kijken, die hier verstand van hebben.

Hoe vindt u de juiste HP laptop accu?

Het is dan ook altijd de moeite waard om te kijken of uw huidige HP accu aan vervanging toe is. Maar hoe vindt u in onze webshop de juiste accu? Er zijn twee zoekmethodes. U kunt zoeken op apparaat, wat inhoudt dat u zoekt op het model laptop waarvoor u een nieuwe accu wilt aanschaffen, of u zoekt op accunummer. Bij deze laatste methode vindt u alle accu’s die volledig compatibel zijn met het model accu waarvan u het nummer opzoekt. Zo weet u zeker dat wat u aanschaft ook werkelijk op uw laptop werkt.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik of mijn HP laptop accu kapot is?

Er zijn meerdere signalen die kunnen betekenen dat uw accu kapot is, bijvoorbeeld als de laptop accu niet meer oplaadt. Ook kan het zijn dat uw laptop de melding ‘Overweeg de accu te vervangen’ aangeeft. Verder kan het zijn dat uw accu kapot is als deze op 0% blijft staan of als het niet wordt herkend door de laptop.

Hoe voorkom ik dat mijn HP laptop accu kapot gaat?

Voorkom bijvoorbeeld dat de accu zich begeeft in zeer lage of hoge temperaturen. Daarnaast is het ook slecht voor de accu als deze heel lang niet gebruikt wordt. Zorg er ook voor dat de accu eens per 2 maanden wordt opgeladen en voorkom volledige ontlading. Houd de accustatus dus goed bij.

Wat is de gemiddelde accuduur van mijn HP laptop?

Over het algemeen gaat een HP laptop accu ongeveer 3 tot 4/5 jaar mee. Dit is afhankelijk van een paar factoren, zoals hoe vaak de laptop wordt gebruikt en in welke omstandigheden de HP accu wordt bewaard en opgeladen.
 

Voor tips kunt u onze blog over het gebruik van uw laptop accu lezen. Heeft u vragen over ons assortiment accu’s voor HP laptops, of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.