123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

HP

HP

Accu's voor HP laptops kopen?

Op deze pagina vindt u al onze accu's voor laptops van HP. HP is een van de grootste computermerken, en dat is terug te zien in het grote aanbod laptops. Wij bieden voor veel laptops dan ook de juiste accu aan, waaronder voor de ProBook, Pavlion en Omen-series.
 

Ons assortiment bestaat zowel uit originele HP accu’s als accu’s van ons 123accu-huismerk. Deze laatste doen in kwaliteit niet onder voor de originele accu’s van HP, maar zijn wel een stuk voordeliger.

En heeft u een oplader nodig voor uw HP laptop? Ook die verkopen wij. Bekijk ons assortiment HP adapters.

Waarom een HP laptop accu vervangen?

Veel problemen op het gebied van prestatie zijn bij een laptop terug te leiden op het presteren van de accu. De accu zorgt tenslotte voor de stroomvoorziening, en wanneer dit achterwege blijft of simpelweg niet in orde is, is de kans groot dat de overige hardware door gebrekkige stroomvoorziening problemen ondervindt.

Hoe vindt u de juiste HP laptop accu?

Het is dan ook altijd de moeite waard om te kijken of uw huidige HP accu aan vervanging toe is. Maar hoe vindt u in onze webshop de juiste accu? Er zijn twee zoekmethodes. U kunt zoeken op apparaat, wat inhoudt dat u zoekt op het model laptop waarvoor u een nieuwe accu wilt aanschaffen, of u zoekt op accunummer. Bij deze laatste methode vindt u alle accu’s die volledig compatibel zijn met het model accu waarvan u het nummer opzoekt. Zo weet u zeker dat wat u aanschaft ook werkelijk op uw laptop werkt.

 

Heeft u vragen over ons assortiment accu’s voor HP laptops, of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten