123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Noodverlichting

Noodverlichting

Noodverlichting accu kopen?Een goede noodverlichting accu is noodzakelijk. In situaties van paniek en chaos is het namelijk belangrijk dat mensen snel een gebouw kunnen verlaten. Ook als het hele gebouw gehuld is in duisternis, omdat de netspanning bijvoorbeeld is weggevallen. Noodverlichting is dan de oplossing. Een noodverlichtingsarmatuur is aangesloten op de netspanning, waardoor de noodverlichting accu altijd opgeladen blijft. Ook tijdens stroomstoringen blijft deze dus gewoon werken. Op 123accu.nl kunt u deze noodverlichting accu's kopen.

Accu noodverlichtig

Een noodverlichtingsarmatuur moet dus voorzien worden van een accupack. In een accupack zijn de batterijen aan elkaar verbonden. Dit kan op verschillende manieren:
  • Side by Side: De cellen van de accu staan naast elkaar als een soort hekje. In deze constructie kunnen twee tot vijf cellen verbonden zijn.
  • Stick: De cellen van de accu liggen achter elkaar in de vorm van een zaklamp. Ook in deze constructie kunnen twee tot vijf cellen worden verbonden.
Accu's voor noodverlichting moeten elke vier jaar worden vervangen. Op 123accu.nl kunt u vervangende accupacks kopen van ons huismerk. Onze huismerkaccu's presteren net zo goed als originele accu's, maar zijn wel een stuk goedkoper. U bespaart al snel 40 tot 50 procent op de aanschafprijs van de accu.

Verloopstekker voor Faston-aansluiting

Een noodverlichting accu wordt altijd geleverd met een Faston-aansluiting. Om deze aan te sluiten op het noodverlichtingsarmatuur heeft u een verloopstekker nodig. Deze zijn gemakkelijk aan te sluiten aan de armatuur. U bestelt een verloopstekker in onze webshop voor diverse merken, zoals Famostar, Lien Blessing of Ecolight. Bij het uitzoeken van een verloopstekker dient u altijd rekening de houden met het merk van uw noodverlichtingsarmatuur.

Welke noodverlichting accu heb ik nodig?

Belangrijk bij de aanschaf van een accu voor noodverlichting is de stroom. Deze wordt aangeduid in Ah (ampère-uur). Hiermee wordt aangegeven hoeveel lading er gedurende één uur met een constante stroom van 1 Ampère gegeven kan worden.

Volgens de Nederlandse wet- en regelgeving is het namelijk verplicht dat de vluchtwegverplichting binnen 15 seconden inschakelt en vervolgens minimaal een uur blijft branden. Met de noodverlichting accu's van 123accu.nl lukt dit altijd.

Voor grotere bestellingen kunt u op 123accu.nl altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij helpen u graag!

Noodverlichting accu's kopen bij 123accu.nl

Heeft u vragen over accu's voor noodverlichting of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123accu.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten