123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
bijna 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Oplaadbare Lithium batterijen

Oplaadbare lithium batterijen bestellen?

Bestel oplaadbare lithium batterijen voor allerlei apparaten op 123accu.nl. Doordat u ze tientallen keren kunt herladen heeft u nooit meer last van een lege batterij. In onze webshop vindt u batterijen voor diverse toepassingen en van allerlei verschillende merken. Zo vindt u voor ieder apparaat wel een geschikte soort. Ook oplaadbare lithium batterijen met soldeerlip kunt u bij ons bestellen.

Oplaadbare lithium batterijen kopen?

Op 123accu.nl vindt u een ruim assortiment aan oplaadbare lithium batterijen, die geschikt zijn voor een hoop apparaten in en om het huis. Doordat de batterijen oplaadbaar zijn, hoeft u zich nooit meer druk te maken over een lege batterij. U kunt ze namelijk tot wel 500 keer herladen.

Oplaadbare lithium batterijen: de werking

Lithium batterijen verzorgen energie door de reactie tussen mangaandioxide en lithium. Deze oplaadbare varianten zijn dus wel honderden keren te herladen en gaan lang mee. Ze zijn bijvoorbeeld geschikt voor zaklampen en digitale camera's. Omdat ze bovendien geen last hebben van een geheugeneffect en een geringe zelfontlading hebben, gaan ze nóg langer mee.

De nominale spanning van de lithium batterijen is 3.6 tot 3.8 volt en de werkbare spanning is 3 tot 4.2 volt. Wanneer de batterijen onder de 3 volt worden ontladen kunnen ze defect raken, dus dit moet u te allen tijde voorkomen. Bij Button Top lithium-batterijen is dit niet het geval, want deze worden door de cellen beschermd tegen diep ontladen en overladen.

Welke accu of batterij u ook bestelt, u ontvangt uw 123accu.nl bestelling altijd razendsnel in huis. Bestelt u vandaag voor 23:59, dan ontvangt u uw bestelling morgen al thuis!

Oplaadbare lithium batterijen kopen bij 123accu.nl

Heeft u vragen over oplaadbare lithium batterijen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123accu.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten