123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

GP alkaline batterijen

Alkaline batterijen van GP kopen?

Bestel voor een voordelige prijs alkaline batterijen van GP. De batterijen van GP worden op een zo milieubewuste wijze geproduceerd, verpakt en vervoerd, zodat u met de aankoop van een GP batterij zo min mogelijk schade toedoet aan de natuur. Zo maakt GP zoveel mogelijk gebruik van papieren verpakkingen in plaats van plastic blisters, en gebruiken ze geen kwik.


1 - 24 van 33

Bestel voordelig online GP alkaline batterijen

Bekijk hierboven ons ruim assortiment aan GP alkaline batterijen in onder andere 4LR44, AA, AAA en C formaat. Deze batterijen beschikken over een lange levensduur.

Verschillen GP Ultra Plus, GP Ultra en GP Super alkaline batterijen

In ons assortiment ziet u twee naast de normale GP-lijn ook de GP Ultra Plus-lijn, GP Ultra-lijn en de GP Super-lijn. Alle drie de alkaline batterijen behoren tot het merk GP. Echter zijn er toch een aantal verschillen.

 

GP Ultra Plus alkaline batterijen zijn ontworpen om betrouwbare en langdurige energie te leveren voor veel verschillende soorten apparaten. Deze batterijen bieden een hoog vermogen en stabiele prestaties, waardoor ze ideaal zijn voor apparaten die een hoge energievraag hebben, zoals bijvoorbeeld digitale camera’s, speelgoed, draagbare audioapparatuur. GP Ultra Plus alkaline batterijen hebben over het algemeen een langere levensduur en kunnen beter omgaan met zware belastingen.

 

GP Ultra alkaline batterijen zijn batterijen met een krachtige energie-output en zijn geschikt voor apparaten met een hoog energieverbruik. Ze zijn ontworpen om maximale prestaties te leveren in veeleisende apparaten, zoals digitale camera’s, zaklampen, draagbare spelconsoles en andere elektronische apparaten met een hoog stroomverbruik.

 

GP Super alkaline batterijen zijn ontworpen als een betaalbare en betrouwbare optie voor dagelijks gebruik. Ze leveren een goede energie-output en zijn geschikt voor veel apparaten met een matig energieverbruik, zoals afstandsbedieningen, klokken en andere huishoudelijke apparaten.

GP alkaline batterijen specificaties

De GP alkaline batterijen komen met verschillende voltages (V) en capaciteiten (mAh). Voltage is de mate van elektrische spanning tussen de min- en pluspolen van een energiebron, in dit geval een batterij. De afkorting mAh staat voor Milliampère-uur. Dat is de capaciteit van een batterij en geeft aan hoe lang een batterij een bepaalde stroom kan leveren.

 

In ons assortiment GP alkaline batterijen verkopen wij batterijen met de volgende voltages: 1,5, 4,5, 6, 9 en 12 V. De capaciteiten beginnen vanaf 18 mAh en lopen op tot 13.000 mAh.

 

De batterijen kunnen verder niet opgeladen worden. Ze zijn ontworpen voor eenmalig gebruik.

GP alkaline batterijen weggooien

Nadat uw GP alkaline batterij leeg is, dient u deze weg te gooien. Hoe u dat doet leggen we graag uit. U kunt allereerst naar de winkel gaan waar u uw batterij heeft gekocht, mocht dit in een fysieke winkel zijn. Deze hebben een inleverton voor batterijen. Indien u de batterijen online heeft besteld, is het handig om te weten dat elk batterijen verkooppunt ook een inleverpunt is. Dit zijn vrijwel alle supermarkten en een hoop andere winkels en zelfs basisscholen. Om er achter te komen waar de dichtstbijzijnde inleverpunten zijn, kunt u kijken op de website van Stibat.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is een GP alkaline batterij?

Dat is een wegwerp batterij met een bronspanning van 1,5 V van het merk GP. Een alkalinebatterij levert energie door de elektrochemische reactie tussen zinkpoeder, mangaandioxide en grafiet. Alkaline batterijen zijn de vervanger van de zink-koolstof batterijen.

Welke factoren beïnvloeden de levensduur van GP alkaline batterijen?

Onder andere de omgevingstemperatuur waarin een batterij wordt bewaard of gebruikt. Bij bijvoorbeeld hele hoge temperaturen zal de levensduur van een GP alkaline batterij verminderen. Ook ligt het aan hoe hoog de stroomvraag van een apparaat is. Alkaline batterijen gaan het langst mee in apparaten met een laag stroomverbruik.

Hoe kan ik controleren of een alkaline batterij nog energie bevat?

Dit kunt u doen aan de hand van een batterijen tester. Wij verkopen meerdere batterijen testers van onder andere ons 123accu huismerk, maar ook van Ansmann en Varta. Hiermee kunt u kijken wat het energieniveau van uw batterij is en dus of de batterij vervangen moet worden of niet.
 

Heeft u nog vragen over ons assortiment GP alkaline batterijen? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.