123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Batterijen voor speelgoed

De goedkoopste batterijen voor speelgoed bij 123accu

Bestel goedkoop batterijen voor speelgoed, zodat uw kind direct gebruik kan maken van zijn/haar speelgoed. Bij ons vindt u low en mid drain batterijen (voor speelgoed met een lage energiebehoefte) en high drain batterijen (voor speelgoed met een hoge energiebehoefte). Gebruik onderstaande filters om snel en eenvoudig de juiste batterijen te zien. Lees onderaan deze pagina meer over dit soort batterijen of bestel direct batterijen voor speelgoed en krijg deze morgen al thuisbezorgd.


1 - 24 van 33

Bestel voordelig online batterijen voor speelgoed

Bij ons vindt u een ruim assortiment aan batterijen voor speelgoed. Heeft uw kind tijdens de feestdagen speelgoed gekregen waar batterijen in moet? Vaak worden de batterijen niet met het speelgoed meegeleverd. Bestel daarom vandaag nog bij ons batterijen, zodat uw kind morgen al kunt genieten van zijn/haar cadeau. Wij raden aan om altijd extra batterijen in huis te hebben, zodat wanneer deze leeg zijn, u en uw kind niet onverhoopt voor verrassingen komen te staan.

 

De batterijen in ons assortiment zijn te onderscheiden in twee soorten, namelijk low/mid drain batterijen en high drain batterijen. Lees hieronder meer over dit soort baterijen of bestel hierboven direct de batterijen die u zoekt.

Soorten batterijen: ons assortiment

Op deze pagina vindt u populaire batterijen die veel gebruikt worden in verschillende soorten gemotoriseerd speelgoed, zoals op afstand bestuurbare auto’s, karaokesets en microfoons, speelgoed treinen en meer. Deze batterijen zijn te onderscheiden in low/mid drain batterijen en high drain batterijen. De soorten batterijen die u in ons assortiment kunt vinden, zijn:

 • 9V batterijen: Van de 9V batterijen hebben wij een ruim assortiment van verschillende merken, zoals GP en Varta.
 • AA batterijen: Voor de AA batterijen kunt u kiezen uit Duracell, GP en Varta. Deze batterijen voor speelgoed variëren in capaciteiten, zoals 2100 of 2900 mAh.
 • AAA batterijen: Deze AAA batterijen in ons assortiment behoren tot verschillende series van verschillende merken, zoals Duracell Optimum, GP Super/Ultra(+) G-Tech en Varta Longlife Max Power.
 • C batterijen: Van de C batterijen in ons assortiment vindt u verschillende batterijen van Varta met capaciteiten van 7800 mAh.
 • D batterijen: De D batterijen in ons assortiment behoren tot verschillende series van Varta en GP.

Low/mid drain batterijen

Simpel gezegd zijn low/mid drain batterijen soorten batterijen die weinig energie leveren over een langere periode. Vanzelfsprekend is low/mid drain speelgoed dus speelgoed dat een lage energiebehoefte heeft. Voorbeelden van low/mid drain speelgoed is:

 • Speelgoed met geluid en beeld
 • Computer accessoires, zoals een muis of toetsenbord
 • Een gamecontroller zonder trilfunctie
 • Een speelgoed trein

Aan de hand van de filters bovenaan deze pagina kunt u eenvoudig filteren op toepassing om zo direct de juiste selectie aan low of mid drain batterijen te zien.

 

U kunt ook kijken naar de series van de batterijen. Zo kunt u ook eenvoudig zien of een batterij een low/mid drain batterij is. De series van de merken in ons assortiment die bij low/mid drain batterijen horen, zijn Varta Longlife (geel/oranje batterijen), Varta Longlife Power (blauw met geel), Varta Energy (wit met geel) en GP Super (G-Tech).

High drain batterijen

High drain batterijen zijn batterijen die geschikt zijn om over een kortere periode veel energie te leveren. Dit is dus ideaal voor speelgoed dat veel energie nodig heeft in een korte tijd. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Op afstand bestuurbaar speelgoed, zoals RC auto’s
 • Camera’s met flits
 • Gamecontrollers met trilfunctie
 • Computeraccessoires voor gaming

Ook de high drain batterijen behoren tot specifieke series van verschillende merken in ons assortiment. Deze series zijn: Varta Longlife Max Power (rood met gele batterijen) en de GP Ultra + (G-Tech).

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke batterijen voor speelgoed?

Dit is afhankelijk van het soort speelgoed dat u heeft. Wij raden altijd aan om goed de originele verpakking of de productomschrijving online door te nemen om te zien welke batterijen er in uw speelgoed moet. Populaire speelgoed batterijen zijn AA en AAA batterijen.

Waar koop ik batterijen voor speelgoed?

Batterijen voor speelgoed koopt u voordelig bij 123accu.nl. Wij bieden een ruim assortiment aan met verschillende batterijformaten van diverse A-merken. Bestel vandaag nog batterijen voor speelgoed en ontvang deze morgen al thuis.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen of is er nog iets onduidelijk? Bekijk dan eens onze blog over batterijen voor speelgoed. Mocht hierna nog steeds vragen hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag verder.