123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Industrial batterijen

Industrial batterijen kopen?

Koop voordelig de meest robuuste en best presterende industrial batterijen. Deze batterijen voor professionele en industriële toepassingen zijn de zwaargewichten onder de batterijen en zorgen ervoor dat u zonder zorgen al uw gereedschap en zwaardere apparatuur kunt gebruiken. Zo kunt u op deze pagina eenvoudig industrial AA, AAA, C, D en 9V E-blok batterijen bestellen.

Bestel voordelig industrial batterijen online

Heeft u batterijen nodig voor zwaar gereedschap of zware apparatuur? Dan zijn industrial batterijen de juiste keuze. Industrial batterijen beschikken over eigenschappen die ze zeer geschikt maken voor professioneel en industrieel gebruik, zodat u te allen tijde het beste uit uw gereedschappen en apparaten kunt halen. Hieronder leggen wij uit wat deze eigenschappen zijn en wat industrial batterijen zo geschikt maakt voor zwaardere taken.

Wat zijn industrial batterijen?

Industrial batterijen zijn batterijen die, zoals de naam doet vermoeden, ontworpen zijn voor professioneel en industrieel gebruik. Ze hebben dan ook een aantal voordelen ten opzichte van gewone batterijen die bedoeld zijn voor incidenteel of huishoudelijk gebruik. Industrial batterijen hebben een hogere vermogensdichtheid, kunnen met temperatuurextremen toch blijven werken, en zijn robuust en bestand tegen trillingen. Dat maakt de industrial batterijen bij 123accu.nl tot de betere keuze voor industrieel gebruik.

Hogere vermogensdichtheid

De hogere vermogensdichtheid wilt zeggen dat industrial batterijen doorgaans meer watt (W) aan energie per kilogram (kg) aan gewicht kunnen leveren. Dit wordt daarom uitgedrukt in W/kg. In de praktijk betekent dit dat een industrial batterij meer energie kan leveren om zo krachtigere apparaten die meer stroom vragen te laten werken, zoals professionele gereedschappen en apparatuur. Normale batterijen daarentegen zijn meer geschikt voor het leveren van minder watt over langere tijd, bijvoorbeeld voor horloges en afstandsbedieningen.

Werkt bij extreme temperaturen

Het verschilt per batterij, maar een industrial batterij kan ook bij zeer koude en zeer warme temperaturen goed blijven presteren. Dit is handig wanneer ze buiten voor gereedschap, op de bouwplaats, of in andere zware omstandigheden worden ingezet. Zo kan een industrial batterij gebruikt worden bij temperaturen van tot wel -20°C en 50°C.

Robuust en bestand tegen trillingen

Industrial batterijen hebben een sterkere behuizing dan gewone batterijen, waardoor ze beter tegen fysieke impact en trillingen bestand zijn; de kans dat de batterij kan scheuren en lekken is aanzienlijk kleiner, zodat deze industrial batterijen ook onder zware omstandigheden in onvriendelijke omgevingen ingezet kunnen worden.

Andere batterijen kopen?

Het kan uiteraard zijn dat industrial batterijen helemaal niet nodig zijn. Wanneer u bijvoorbeeld een huishoudelijk of recreationeel apparaat van stroom wilt voorzien, kan het handiger zijn voor een gewone alkaline of lithium batterij te gaan. Deze zijn goedkoper en hebben voldoende vermogen en energie om bijvoorbeeld speelgoed, een horloge of een afstandsbediening van stroom te voorzien. Het is dan zonde om industrial batterijen te kopen. Hieronder vindt u de meest gebruikte gewone batterijsoorten.
 

Wilt u meer weten over industrial batterijen, of heeft u vragen over ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten