123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Lithium batterijen aanbieding

Lithium batterijen in de aanbieding kopen?

Bestel hier extra voordelig onze lithium batterijen. Hier schaft u direct 5 of 10 stuks aan voor een zeer lage prijs. Zo heeft u direct een voorraad aan lithium batterijen in huis. Vandaag besteld? Dan worden de batterijen morgen al bezorgd.


Bestel voordelig lithium batterijen aanbiedingen

In ons assortiment lithium batterijen aanbiedingen vindt u een ruime keuze aan formaten en deals, zodat er voor iedereen iets geschikts tussen zit. De batterijen aanbiedingen zijn van ons 123accu huismerk Xtreme Power. Bestel hierboven direct een van onze aanbiedingen of lees hieronder meer over de aanbiedingen in ons assortiment.

Ons assortiment lithium batterijen aanbiedingen

Op deze pagina ziet u een ruim aanbod aan aanbiedingen voor lithium batterijen in verschillende formaten. Om een overzichtelijk beeld te geven, hebben we hieronder de formaten voor u opgeschreven, met een aantal bijbehorende toepassingen:

  • CR123A: Dit soort batterijen worden gebruikt in apparaten met een hoge maar kortstondige stroomvraag, zoals professionele camera flitsers.
  • AA: Deze batterijen worden onder andere gebruikt in apparaten zoals afstandsbedieningen en rekenmachines.
  • AAA: Dit soort batterijen worden gebruikt in apparaten die een laag stroomverbruik, maar lange batterijduur hebben. Enkele voorbeelden hiervan zijn klokken en afstandsbedieningen.
  • 9V: 9V batterijen, ook wel 9V E-Blok batterijen genoemd, zijn ideaal voor apparaten met een constante en hoge spanningsvraag. Enkele voorbeelden hiervan zijn rookmelders, beveiligingsapparatuur en portofoons.

De bovenstaande formaten zijn voorbeelden van formaten die u kunt vinden op deze pagina met aanbiedingen voor lithium batterijen. Bij sommige van deze formaten vindt u meerdere aanbiedingen. De aanbiedingen verschillen in de hoeveelheid stuks die u kunt bestellen.

Voordelen lithium batterijen

Lithium batterijen brengen meerdere voordelen met zich mee en worden daarom veel gebruikt. Allereerst hebben lithium batterijen over het algemeen een hoge energiedichtheid. Daarnaast hebben lithium batterijen een zeer geringe zelfontlading. Andere voordelen zijn:

  • Geen last van geheugen-effect
  • Lange levensduur
  • Relatief lage gewicht
  • Hoge laadstromen
  • Milieuvriendelijker dan andere batterijen
  • Lithium batterijen blijven werken in extreme temperaturen, doorgaans onder temperaturen van -20°C tot 40°C.

Naast deze voordelen hebben lithium batterijen ook nog andere voordelen. Maak daarom snel gebruik van een van onze aanbiedingen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke aanbieding lithium batterijen is het beste?

Dat ligt aan voor wat voor apparaat u batterijen nodig heeft. Kijk eventueel naar de huidige batterijen die in het apparaat zitten om te kijken welk formaat ze hebben. Op basis daarvan kunt u gericht zoeken tussen onze aanbiedingen om de juiste aanbieding voor u te vinden.

Waarom moet ik kiezen voor deze lithium batterijen aanbiedingen?

Omdat onze aanbiedingen voor lithium batterijen onze 123accu huismerk batterijen zijn. Ons 123accu huismerk voor batterijen heet Xtreme Power. Deze batterijen zijn al voordeliger dan de batterijen van A-merken. Samen met deze aanbiedingen ontvangt u dus dubbelop voordeel.
 

Heeft u nog vragen over ons assortiment lithium batterijen aanbiedingen? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.