123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Zilveroxide knoopcel batterijen

Zilveroxide knoopcel batterijen kopen?

Bestel zilveroxide knoopcel batterijen in onze webshop, voor gebruik in bijvoorbeeld horloges, rekenmachines, speelgoed en een hoop andere apparaten. Wij bieden een ruim en compleet assortiment van deze batterijen, die u bij ons ook nog eens bestelt voor de beste prijs. En vandaag gekocht? Dan ontvangt u ze morgen al in huis.

Populaire zilveroxide knoopcel batterijen

1 - 0 van 0

Bestel zilveroxide knoopcel batterijen op 123accu.nl

Op zoek naar een zilveroxide knoopcel batterij? Bekijk dan het ruime aanbod dat we op deze pagina voor u op een rij gezet hebben. Bij ons vindt u een hoop verschillende varianten, allemaal voor de beste prijs. Wij verkopen batterijen van onder andere Duracell, GP en Varta.

Wat is een zilveroxide knoopcel batterij?

Zilveroxide batterijen bevatten een kleine hoeveelheid zilver, en bij het vervaardigen hiervan is er ook gebruikgemaakt van koper, tin, staal en nikkel. Door het gebruik van de verschillende hoogwaardige materialen loopt een zilveroxide batterij niet gauw leeg en maakt deze beter 'contact'. De batterijen hebben over het algemeen een spanning van 1,55V en kunnen gebruikt worden in een groot aantal apparaten. Zo worden ze vaak gebruikt voor horloges.

Welke zilveroxide knoopcel batterijen heb ik nodig?

U kunt de juiste batterij op verschillende manieren vinden. Wanneer er al een batterij in het apparaat zit kunt u hierop vaak het modelnummer vinden. Aan de hand hiervan zoekt u bij ons vervolgens altijd de geschikte vervanging. Ons ruime assortiment bestaat namelijk uit een groot aantal modellen van diverse merken, zodat er voor elk apparaat wel een batterij te vinden is.

Zit er op dit moment nog geen batterij in uw apparaat? Geen probleem, ook dan vindt u eenvoudig een bijpassende knoopcel. Kijk hiervoor in de handleiding van het apparaat of in het batterijvakje. En nadat u de batterij vervolgens bij ons heeft besteld, voor de beste prijs, ontvangt u hem morgen al in huis.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waar worden zilveroxide knoopcel batterijen voor gebruikt?

Zilveroxide knoopcel batterijen worden gebruikt voor een hoop verschillende dingen. Enkele voorbeelden hiervan zijn horloges, rekenmachines, fotografisch apparatuur en elektronische instrumenten.

Hoe weet ik welke vervangende zilveroxide knoopcel batterij ik moet kopen?

Vaak staat het modelnummer op de verpakking van de zilveroxide knoopcel batterij of op de batterij zelf, op de bovenkant. Vervolgens kunt u dat model opzoeken in onze webshop om een compatibele knoopcel batterij te vinden en kopen. Zilveroxide knoopcel batterijen kunnen ook alkaline batterijen vervangen.

Aan welke code herken ik een zilveroxide knoopcel batterij?

Zilveroxide knoopcel batterijen herkent u aan modelnummers die beginnen met SR of die bestaan uit een driecijferig getal dat begint met een 3.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen? Neem dan gerust contact op. We helpen u graag verder.