123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

E (9V-blok) oplaadbare batterijen

Oplaadbare 9V batterijen kopen

Bestel hieronder uit ons assortiment goedkope oplaadbare 9V batterijen van merken zoals Camelion, Philips en Varta. Daarnaast vindt u op deze pagina ook bijbehorende batterij opladers, clip aansluiting, batterijbox en batterijentester. Vandaag besteld, is morgen in huis.


Bestel goedkoop oplaadbare 9V batterijen

Bij ons vindt u een ruim assortiment aan oplaadbare 9V batterijen met verschillende capaciteiten en samenstellingen, namelijk Li-ion en Ni-MH. Hierdoor valt er voor iedereen wat geschikts te vinden. Lees hieronder meer over oplaadbare 9V batterijen of bestel hierboven direct de batterij die u nodig heeft.

Wat is een oplaadbare 9V batterij?

Een oplaadbare 9V batterij, ook wel bekend als E-blo(c)k batterij, is een rechthoekige batterij met een spanning van 9V. De vorm van de batterij kan worden afgeleid vanuit de bijnaam, namelijk een blok. Dit soort batterijen kunnen verschillende capaciteiten hebben. Zo vindt u bij ons oplaadbare 9V batterijen met capaciteiten tussen de 170 en 780 mAh.

Wat is het verschil tussen een 9V en een oplaadbare 9V batterij?

Het grootste verschil is, zoals de naam al doet vermoeden, dat oplaadbare 9V batterijen opgeladen kunnen worden. Reguliere 9V batterijen kunnen niet opgeladen worden. In ons assortiment ziet u terug dat de niet-oplaadbare 9V batterijen gemiddeld iets hogere capaciteiten hebben dan de oplaadbare 9V batterijen.

 

Daarnaast zijn de batterij types ook verschillend. Niet-oplaadbare 9V batterijen zijn alkaline batterijen. De oplaadbare variant in ons assortiment heeft het type lithium-ion (Li-ion) of nikkelmetaalhydride (Ni-MH).

 

Wat verder ook een verschil is, is dat de niet-oplaadbare 9V batterij veelal wordt gebruikt voor een bepaalde toepassing, namelijk rookmelders. Oplaadbare 9V batterijen zijn hier niet geschikt voor. Dat komt omdat de oplaadbare variant te snel ontladen wordt om in een rookmelder te plaatsen.

Oplaadbare 9V batterij toepassingen

Om u een beeld te geven waar oplaadbare 9V batterijen wel voor worden gebruikt, hebben we een paar toepassingen hieronder op een rijtje neergezet:

  • Microfoons
  • Draagbare radio’s
  • (Elektrisch) speelgoed
  • Elektronisch apparatuur
  • Klokken
  • Weegschalen

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waar zitten oplaadbare 9V batterijen in?

Oplaadbare 9V batterijen worden voor diverse doeleinden gebruikt. Enkele van de toepassingen zijn (elektrisch) speelgoed, draagbare radio’s, klokken en weegschalen. Deze batterijen worden niet gebruikt voor rookmelders, omdat ze te snel ontladen in een rookmelder.

Wat is een oplaadbare 9V batterij?

Een oplaadbare 9V batterij is de oplaadbare variant van de reguliere (niet-oplaadbare) 9V batterij. Het verschil is, naast het opladen, dat de oplaadbare variant bestaat uit Li-ion en Ni-MH batterijen en niet-oplaadbare batterijen alkaline batterijen zijn. Daarnaast ligt de capaciteit van de oplaadbare variant gemiddeld iets lager.

Waar koop ik oplaadbare 9V batterijen?

Deze bestelt u voordelig bij 123accu.nl. U heeft bij ons de keuze uit verschillende capaciteiten en batterijen van verschillende A-merken. Bestel vandaag nog een oplaadbare 9V batterij en krijg deze morgen al thuisbezorgd.
 

Heeft u nog vragen over oplaadbare 9V batterijen of komt u ergens niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.