123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Alkaline knoopcel batterijen

Alkaline knoopcel batterijen kopen?

Bestel voordelig alle alkaline knoopcel batterijen die u nodig heeft in onze webshop. Deze kleine knoopvormige batterijen kunnen onder andere gebruikt worden in afstandsbedieningen, rekenmachines en kleine lampjes. In ons ruime assortiment vindt u batterijen van alle grote merken, van de bekende LR44 knoopcel tot de minder bekende soorten.

Populaire alkaline knoopcel batterijen

1 - 0 van 0

Bestel alkaline knoopcel batterijen op 123accu.nl

Bij ons bestelt u altijd de juiste alkaline knoopcel batterijen die u nodig heeft voor uw apparaten. Wij bieden bekende en minder bekende soorten, van merken als Duracell, Varta en Philips. Alle producten ontvangt u binnen een dag al in huis en bestelt u bij ons voor de beste prijs.

Wat zijn alkaline knoopcel batterijen?

Iedere knoopcel batterij heeft een typenummering die aangeeft welke chemie er gebruikt is voor het vervaardigen hiervan. Alkaline knoopcel batterijen herkent u aan de LR of AG in de naam. Ook is de chemie altijd in de titel en in de omschrijving van een product weergegeven.

Net zoals zilveroxide knoopcel batterijen en lithium knoopcel batterijen hebben de alkaline batterijen een ronde vorm. Daar danken ze hun naam ook aan; de batterijen doen qua uiterlijk namelijk een beetje denken aan een knoop. Door het kleine formaat en het lichte gewicht kunt u ze in allerlei kleine apparaten gebruiken. Ze zijn met name geschikt voor apparaten die weinig stroom verbruiken over een langere tijd, zoals afstandsbedieningen en zaklampen. Over het algemeen hebben ze een spanning van 1,5V en gaan ze langdurig mee.

Welke alkaline knoopcel batterijen heb ik nodig?

Bij ons heeft u een ruime keuze uit alkaline knoopcel batterijen voor een groot aantal apparaten. Wij verkopen allerlei soorten, zoals de bekende LR44 knoopcel batterijen en andere minder bekende varianten. Bekijk ons assortiment om te zien welke verschillende batterijen van GP, Camelion, Varta, Duracell, Philips en Agfaphoto wij allemaal aanbieden. 

Maar hoe weet u nu welke batterijen u precies nodig heeft? Dit kunt u bijvoorbeeld checken aan de hand van de batterijen die al in uw apparaat zitten. Bekijk hiervan de bovenkant om de typenummering te zien. Zitten er nog geen batterijen in het apparaat, dan kunt u in de handleiding of in het batterijvakje kijken. Meestal vindt u daar alle informatie die u nodig heeft bij het uitkiezen van de juiste batterijen, die u vervolgens altijd in onze webshop kunt bestellen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen zink en alkaline knoopcel batterijen?

Alkaline batterijen gaan ongeveer 4-5 keer langer mee dan zinkkool batterijen. Daarnaast is de kans op lekken bij een alkaline batterij veel kleiner . Verder hebben alkaline batterijen een hogere energie- en vermogensdichtheid en zijn ze minder vervuilend.

Hoe bewaar ik het best alkaline knoopcel batterijen?

Voor een optimale levensduur word het aangeraden om knoopcel batterijen te bewaren op droge plekken op kamertemperatuur. Denk aan een kast of lade. Stop de batterijen niet los in een tas of doos, want daardoor kunnen ze zichzelf ontladen als ze elkaar aanraken. Koop hiervoor een batterijbox.

Hoe lang blijven alkaline knoopcel batterijen goed?

De houdbaarheidsdatum van de alkaline knoopcel batterij vindt u op de batterij zelf of op de verpakking. Na de houdbaarheidsdatum zal de batterij sneller leeg raken. Het wordt aangeraden om de batterijen niet te gebruiken als de houdbaarheidsdatum is verstreken.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst vragen over ons assortiment alkaline knoopcel batterijen? Neem dan contact op met de klantenservice. Ze helpen u graag verder.