123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 3,5 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Alkaline knoopcel batterijen

Alkaline knoopcel batterijen kopen?

Bestel voordelig alle alkaline knoopcel batterijen die u nodig heeft op 123accu.nl. Deze kleine knoopvormige batterijen kunnen onder andere gebruikt worden in afstandsbedieningen, rekenmachines en kleine lampjes. In ons ruime assortiment vindt u batterijen van alle grote merken, van de bekende LR44 knoopcel tot de minder bekende soorten.

Bestel alkaline knoopcel batterijen op 123accu.nl

Op 123accu.nl bestelt u altijd de juiste alkaline knoopcel batterijen die u nodig heeft voor uw apparaten. Wij bieden bekende en minder bekende soorten, van merken als Duracell, Varta en Philips. Alle producten ontvangt u binnen een dag al in huis en bestelt u bij ons voor de beste prijs.

Wat zijn alkaline knoopcel batterijen?

Iedere knoopcel batterij heeft een typenummering die aangeeft welke chemie er gebruikt is voor het vervaardigen hiervan. Alkaline knoopcel batterijen herkent u aan de LR of AG in de naam. Ook is de chemie altijd in de titel en in de omschrijving van een product weergegeven.

Net zoals zilveroxide knoopcel batterijen en lithium knoopcel batterijen hebben de alkaline batterijen een ronde vorm. Daar danken ze hun naam ook aan; de batterijen doen qua uiterlijk namelijk een beetje denken aan een knoop. Door het kleine formaat en het lichte gewicht kunt u ze in allerlei kleine apparaten gebruiken. Ze zijn met name geschikt voor apparaten die weinig stroom verbruiken over een langere tijd, zoals afstandsbedieningen en zaklampen. Over het algemeen hebben ze een spanning van 1,5V en gaan ze langdurig mee.

Welke alkaline knoopcel batterijen heb ik nodig?

Op 123accu.nl heeft u een ruime keuze uit alkaline knoopcel batterijen voor een groot aantal apparaten. Wij verkopen allerlei soorten, zoals de bekende LR44 knoopcel batterijen en andere minder bekende varianten. Bekijk ons assortiment om te zien welke verschillende batterijen van GP, Camelion, Varta, Duracell, Philips en Agfaphoto wij allemaal aanbieden. 

Maar hoe weet u nu welke batterijen u precies nodig heeft? Dit kunt u bijvoorbeeld checken aan de hand van de batterijen die al in uw apparaat zitten. Bekijk hiervan de bovenkant om de typenummering te zien. Zitten er nog geen batterijen in het apparaat, dan kunt u in de handleiding of in het batterijvakje kijken. Meestal vindt u daar alle informatie die u nodig heeft bij het uitkiezen van de juiste batterijen, die u vervolgens altijd op 123accu.nl kunt bestellen.

 

Weet u niet precies welke alkaline knoopcel batterijen u moet bestellen en heeft u onze hulp nodig? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)
Laagste prijs garantie!