123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Batterij Opladers

Batterij opladers bestellen?

Bent u op zoek naar een betrouwbare en veilige oplader voor uw oplaadbare batterijen? Op 123accu.nl kunt u altijd een geschikte variant vinden voor alle gangbare batterijen, bijvoorbeeld voor AA-, C- en D-batterijen. Ook universele opladers, die voor meerdere batterijsoorten gebruikt kunnen worden, bestelt u bij ons. U koopt alle producten op 123accu.nl voor de beste prijs.

Bestel de goedkoopste batterij opladers online!

Voor uw oplaadbare batterijen zijn opladers een noodzakelijk accessoire. Gelukkig vindt u op 123accu.nl een ruim assortiment. Zo kunt u makkelijk batterij opladers mee bestellen, waardoor u altijd direct door kunt.

Een goede batterijlader is van groot belang voor de prestaties van uw oplaadbare batterijen. Een goede lader laadt een batterij altijd op tot de maximale capaciteit en stopt met laden wanneer de batterij vol is. Hierdoor wordt overladen voorkomen.

Bij 123accu.nl kunt u naast alle gangbare batterijtypes ook terecht voor de bijbehorende opladers. Ons assortiment bestaat uit verschillende AA / AAA opladers, zodat er altijd een aan uw wensen voldoet. Maar ook voor opladers voor 9V blok-batterijen of autoladers voor onderweg, bent u aan het juiste adres.

Naast batterijladers en standaard batterijen, kunt u bij 123accu.nl accu's bestellen voor bijna alle elektrische apparaten! Van tandenborstel batterijen tot een laptop accu. Welke accu, batterij of oplader u ook bestelt, wij leveren razendsnel en met de allerbeste service. Bestelt u vandaag voor 23:59 uur? Dan ontvangt u uw bestelling morgen al thuis!

Batterij opladers kopen bij 123accu.nl

Heeft u vragen over de opladers of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123accu.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten