123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Duracell oplaadbare batterijen

De goedkoopste Duracell oplaadbare batterijen kopen

Bestel op deze pagina voordelig oplaadbare batterijen van Duracell. U kunt hier terecht voor verschillende formaten, zoals AA, AAA, C, D en 9V/E-blok batterijen. Zo bent u ervan verzekerd dat er altijd een geschikte voor u tussen zit. Bestel vandaag nog en ontvang uw nieuwe Duracell oplaadbare batterijen morgen al in huis.


1 - 24 van 35

Bestel goedkoop Duracell oplaadbare batterijen

Duracell is een bekend batterijen merk onder de gemiddelde consument. Zo herkent u wellicht de reclames met de mascotte van Duracell; de roze Duracell Bunny (konijn). Ze staan over het algemeen bekend als een merk met goede kwaliteit batterijen met extra lange levensduur. Hierboven vindt u een ruim assortiment aan verschillende Duracell oplaadbare batterijen. Bestel hierboven direct waar u naar op zoek bent of lees hieronder meer over de oplaadbare Duracell batterijen in ons assortiment.

Voordelen van Duracell oplaadbare batterijen

Bij het kopen van oplaadbare Duracell batterijen, maakt u tegelijkertijd ook gebruik van een paar meekomende voordelen. Zo beschikken de Duracell batterijen in ons assortiment over DuraLock technologie. Dit is een technologie dat ervoor zorgt dat de batterijen een minimale capaciteitsverlies hebben als ze niet worden gebruikt. Zo kunt u de batterijen ook voor langere tijd opbergen, terwijl ze nog steeds direct klaar voor gebruik zijn.

 

Daarnaast is een ander voordeel dat deze batterijen lang meegaan. Denk bijvoorbeeld aan de Duracell Bunny reclames, die altijd laat zien dat een Duracell langer meegaat dan een gemiddelde batterij. De batterijen in ons assortiment kunnen gegarandeerd 3 of zelfs 5 jaar meegaan met honderden oplaadcycli.

 

Enkele andere voordelen zijn:

  • De oplaadbare batterijen van Duracell zijn beter voor het milieu dan de niet oplaadbare batterijen.
  • Beschikbaar in veel verschillende formaten en dus te gebruiken voor veel toepassingen.
  • Ook beschikbaar met hoge capaciteiten.

Met al deze voordelen bent u ervan verzekerd dat de oplaadbare Duracell batterijen een ideale oplossing zijn voor het stroom geven aan apparaten in huis.

Toepassingen Duracell oplaadbare batterijen

De oplaadbare Duracell batterijen in ons assortiment kunnen voor veel verschillende apparaten gebruikt worden. Welke batterij voor welke toepassing geschikt is, is afhankelijk van het apparaat waar de batterij in moet. Hieronder vindt u wat algemene apparaten in huis die u van stroom kunt voorzien met een van de Duracell oplaadbare batterijen bovenaan deze pagina:

  • Draadloze verlichting
  • (Kleinere) zaklampen
  • Afstandsbedieningen
  • Speelgoed
  • Keukenapparatuur
  • Digitale camera’s
  • Audio devices

Met onze Duracell oplaadbare batterijen kunt u een breed scala aan (huishoudelijke/alledaagse) apparaten van stroom voorzien voor een langere periode.

Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe lang gaan Duracell oplaadbare batterijen mee?

Bij normaal gebruik kunnen ze tot wel 3 of 5 jaar meegaan. Dit betekent dat u niet alleen geld bespaart op de lange termijn, maar ook bijdraagt aan het verminderen van afval.

Kunnen Duracell oplaadbare batterijen in veel apparaten gebruikt worden?

Ja, Duracell oplaadbare batterijen zijn veelzijdig en kunnen gebruikt worden in een breed scala aan apparaten, zoals digitale camera's, draadloze muizen, speelgoed, zaklampen en meer. Ze bieden betrouwbare en langdurige energie, zelfs voor apparaten met een hoog energieverbruik.

Hoe lang duurt het om Duracell oplaadbare batterijen op te laden?

De oplaadtijd van Duracell oplaadbare batterijen hangt af van de oplader die u gebruikt. Met een snelle oplader kunnen de batterijen in ongeveer 1 tot 2 uur volledig opgeladen zijn. Het gebruik van een standaard oplader kan ongeveer 4 tot 8 uur duren. Voor de beste prestaties en levensduur is het aanbevolen om Duracell-opladers te gebruiken.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over ons assortiment Duracell oplaadbare batterijen of komt u ergens niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.