123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

AA industrial batterijen

De goedkoopste AA industrial batterijen bij 123accu

Bestel goedkoop AA industrial batterijen van merken zoals Duracell, Agfaphoto en Varta. Deze batterijen zijn krachtiger dan reguliere batterijen en zijn vanwege hun eigenschappen dus ook geschikt voor zwaardere apparaten in extremere omstandigheden. Bestel vandaag nog een type AA industrial batterij en krijg deze morgen al thuisbezorgd.


Bestel goedkoop industrial AA batterijen

Bij ons vindt u een ruim assortiment aan AA industrial batterijen van de volgende merken: Duracell, Agfaphoto, Varta en Philips. Lees hieronder voor meer informatie over industrial AA batterijen of bestel direct hierboven de batterij die u nodig heeft.

Wat zijn industrial AA batterijen?

Industrial AA batterijen zijn type AA alkaline batterijen met een hogere vermogensdichtheid dan huishoudelijke (AA) batterijen. Daarnaast hebben ze ook de mogelijkheid om onder extreme temperaturen te functioneren. Hierdoor zijn de industrial AA batterijen geschikt om in huishoudelijke, maar ook zwaardere apparaten onder extremere omstandigheden te werken. Deze batterijen hebben een spanning van 1,5 V.

Ons assortiment industrial AA batterijen

Wij verkopen industrial AA batterijen van verschillende merken die behoren tot bepaalde series. Om u een duidelijk beeld te geven van ons assortiment hebben we dit voor u hieronder op een rijtje opgeschreven:

  • Duracell Procell Constant Power AA: Deze batterijen behoren tot de Constant Power serie. Dit is de serie voor industrial batterijen. Ze zijn geschikt voor apparaten met een lagere maar constant verbruik. Denk aan alarmpanelen en afstandsbedieningen. Deze batterijen hebben een capaciteit van 3125 mAh.
  • Duracell Procell Instense Power AA: Deze batterijen behoren tot de Intense Power serie. Dit is een serie van batterijen die speciaal ontworpen zijn om nauwkeurige energiepulsen te leveren en langer meegaan in apparaten. Deze batterijen hebben een capaciteit van 3112 mAh.
  • Agfaphoto Professional AA: Deze batterijen van Agfaphoto hebben een extra lange levensduur en zijn geschikt voor een groot aantal elektrische apparaten. Deze batterijen hebben een capaciteit van 2850 mAh.
  • Varta Industrial Pro AA: Deze niet oplaadbare industrial AA batterij van Varta behoort tot de Industrial Pro serie. Dit is een serie voor industriële batterijen die een extra lange levensduur hebben. Deze batterijen worden gebruikt in veel verschillende soorten apparaten, maar voornamelijk speelgoed. De Industrial Pro AA batterijen hebben een capaciteit van 2600 mAh.
  • Philips Industrial AA: Deze industriële batterijen van Philips behoren tot de industrial serie. Ze hebben een spanning van 1,5 V.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat zijn industrial AA batterijen?

Industrial AA batterijen zijn type AA alkaline batterijen met een hogere vermogensdichtheid dan huishoudelijke AA alkaline batterijen. Ook hebben ze de mogelijkheid om onder extreme temperaturen te werken. Hierdoor zijn dit soort batterijen geschikt om in zwaardere apparaten onder zwaardere omstandigheden te werken.

Waar koop ik industrial AA batterijen?

Industrial AA batterijen koopt u voordelig bij 123accu.nl. Hier vindt u industrial AA batterijen van merken zoals Philips, Varta en Duracell Procell. Vandaag besteld, is morgen in huis.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over industrial AA batterijen of komt u ergens niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, zodat we u verder kunnen helpen.