123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Oplaadbare knoopcel batterijen

Oplaadbare knoopcel batterijen kopen?

Bestel voordelig oplaadbare knoopcel batterijen. Bij ons vindt u onder andere LIR2032, LIR2450 en ML2032 batterijen. Bestel vandaag nog een oplaadbare knoopcel batterij en ontvang deze morgen al in huis.

1 - 0 van 0

Bestel voordelig oplaadbare knoopcel batterijen

Bij ons vindt u verschillende oplaadbare knoopcel batterijen, zoals de LIR2032, LIR2450 en ML2032 batterijen. Lees hieronder meer informatie over onder andere de eigenschappen van deze batterijen of bestel direct hierboven degene waar u naar op zoek bent.

Eigenschappen oplaadbare knoopcel batterijen

Om er zeker van te zijn dat u de juiste knoopcel bestelt, is het handig om de eigenschappen van de verschillende oplaadbare knoopcel batterijen in ons assortiment te kennen. Deze hebben we hieronder voor u opgeschreven.

Eigenschappen LIR2032 knoopcel

De naam van de knoopcel – LIR2032 – geeft aan dat de knoopcel een diameter heeft van 20 mm en een dikte heeft van 3,2 mm. Daarnaast is deze oplaadbare knoopcel batterij een Lithium-ion (Li-ion) batterij. Dit soort batterijen staan onder andere bekend om hun lange levensduur en hoge energiedichtheid. De spanning van LIR2032 batterijen is 3,6 V.


LIR2032 knoopcel batterijen worden veel gebruikt in apparaten zoals draadloze muizen, rekenmachines en klokken.

Eigenschappen LIR2450 knoopcel

De nominale spanning van een oplaadbare LIR2450 knoopcel batterij is 3,6 V. Daarnaast geeft de naam aan dat deze knoopcel een diameter heeft van 24 mm en een dikte van 5 mm. De LIR2450 batterij is een Li-ion batterij. Hierdoor heeft deze batterij een geringe zelfontlading en een lange levensduur.


Deze knoopcel batterij wordt veelal gebruikt in apparaten zoals horloges, afstandsbedieningen, E-thermosstaten en rekenmachines.

Eigenschappen ML2032 knoopcel

Zoals de naam al aangeeft heeft de deze knoopcel batterij een diameter van 20 mm en een dikte van 3,2 mm. De spanning van deze knoopcel is 3 V. Verder is de ML2032 een Li-ion batterij, wat betekent dat het een oplaadbare knoopcel batterij is met een lange levensduur.


De ML2032 batterij wordt vooral toegepast in computer toepassingen zoals keyboards, maar ook in kleine elektronische draagbare apparaten, zoals horloges en rekenmachines.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Kan ik knoopcel batterijen opladen?

Ja, u kunt sommige knoopcellen inderdaad opladen, zoals de LIR2032, LIR2450 en de ML2032 batterijen. Het is belangrijk dat u eerst controleert op de verpakking of de knoopcel daadwerkelijk oplaadbaar is, omdat het gevaarlijk kan zijn om niet-oplaadbare batterijen op te laden.

Is de CR2032 knoopcel oplaadbaar?

Nee, dit is geen oplaadbare knoopcel batterij. Het wordt ten zeerste afgeraden om deze batterij op te laden. Indien u een vergelijkbare maar ook oplaadbare batterij wilt hebben, kunt u kijken naar de ML2032 knoopcel batterij. Deze heeft ook een spanning van 3 V. U vindt ML2032 knoopcel batterijen voordelig bij 123accu.nl.

Kunnen oplaadbare batterijen leeg raken?

Ja, oplaadbare batterijen raken uiteindelijk leeg. Uiteraard raakt zo’n batterij ook leeg wanneer het wordt gebruikt en u kunt de batterij dan simpelweg opladen. Overigens hebben ook oplaadbare batterijen last van zelfontlading, waardoor deze uiteindelijk leeg kunnen lopen zonder gebruikt te worden. Het is daarom belangrijk om de batterijen correct te gebruiken en te bewaren.


Heeft u nog vragen over ons assortiment oplaadbare knoopcel batterijen of komt u ergens niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder.