123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Duracell alkaline batterijen

Alkaline batterijen van Duracell kopen?

Bestel snel en eenvoudig alkaline batterijen van Duracell. Als een van de grootste batterijmerken heeft Duracell een breed aanbod van alkaline batterijen in verschillende formaten. Zo koopt u op deze pagina niet alleen gangbare batterijformaten als AA, AAA en 9V E-blok, maar ook formaten als C, D en J. Filter op type, voltage en aantal om de batterij naar wens te vinden.


1 - 24 van 43

Bestel voordelig Duracell alkaline batterijen online

Duracell heeft een zeer ruim assortiment aan alkaline batterijen. Of het nu gaat om huishoudelijke apparaten, elektronica, speelgoed of draagbare apparaten, Duracell alkaline batterijen bieden consistente prestaties en een lange levensduur.

Voordelen Duracell alkaline batterijen

Een voordeel van Duracell alkaline batterijen is de langdurige energieafgifte. Deze batterijen zijn ontworpen om een consistente en betrouwbare stroomsterkte te leveren gedurende een lange periode. Daarnaast zijn Duracell alkaline batterijen zeer geschikt voor apparaten met een hoog energieverbruik, zoals zaklampen of elektronisch speelgoed, door de krachtige en langdurige stroomsterkte.

 

Daarnaast zijn Duracell alkaline batterijen ook geschikt voor milieubewuste mensen. Naast het feit dat deze batterijen geen kwik en cadmium bevatten, kunnen ze ook gerecycled worden. U kunt uw Duracell batterij inleveren bij vrijwel elke winkel die batterijen verkopen of bij de milieustraat.

 

Verder heeft Duracell een breed scala aan formaten en varianten van hun Alkaline batterijen. Of u nou AA, AAA, C, D, 9V of andere formaat batterijen nodig heeft, Duracell heeft ze. Bovendien heeft Duracell ook speciale varianten zoals Ultra Power, Plus Power en Simply Duracell.

Duracell alkaline batterijen toepassingen

Alkaline batterijen hebben een breed scala aan toepassingen en worden gebruikt in verschillende elektronische apparaten en situaties. Hieronder zijn enkele veelvoorkomende toepassingen van alkaline batterijen:

  • Alledaagse huishoudelijke apparaten, zoals televisies, klokken, wekkers, draadloze telefoons, digitale thermometers en elektronische deurbellen;
  • Draagbare elektronica, zoals draagbare radio’s, mp3-spelers, draagbare luidsprekers, zaklampen, draadloze muizen en toetsenborden en elektronische gameconsoles;
  • Speelgoed, zoals batterij-aangedreven auto’s, treinen, op afstand bestuurbare voertuigen zoals auto’s of helikopters en andere speelgoedapparaten;
  • Digitale camera’s en flitsers;
  • Draagbare apparaten zoals draagbare medische apparaten, bloeddrukmeters, glucosemeters, maar ook GPS apparaten en draagbare ventilatoren;
  • Noodvoorzieningen, zoals rookmelders, koolmonoxidemelders en noodverlichting;
  • Professionele apparatuur, zoals meetinstrumenten, laserpointers, draadloze microfoons en professionele audiorecorders.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Zijn de Duracell alkaline batterijen of de Duracell lithium batterijen beter?

Dat ligt aan voor wat voor apparaat u batterijen nodig heeft. Duracell lithium batterijen zijn zeer geschikt voor apparaten met een hoog piekvermogen . Alkaline batterijen kunnen meer geschikt zijn voor apparaten die over een langere periode niet al te veel stroom vragen, zoals klokken.

Hoe bewaar ik mijn Duracell alkaline batterijen?

Berg deze op een droge plek op zonder enige temperatuurverschillen. Daarnaast is het belangrijk dat ze niet bij andere batterijen los in een doos worden geplaatst, want als de min- en pluspolen elkaar aanraken, wordt er stroom onttrokken en dat kan resulteren in lege batterijen.

Waar lever ik mijn Duracell alkaline batterijen in?

Vrijwel elk batterij verkooppunt heeft ook een batterij inleverpunt. Daarnaast kunt u de batterijen ook inleveren in de dichtstbijzijnde milieustraat of bij een Stibat inleverpunt.
 

Heeft u vragen over ons assortiment JVC videocamera accu’s of over iets anders? Neem dan contact met ons. We helpen u graag verder.