123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Varta alkaline batterijen

Alkaline batterijen van Varta kopen?

Koop de kwalitatief hoogwaardige alkaline batterijen van Varta om uw apparaten voor een lange tijd van stroom te voorzien. Zo vindt u op deze pagina batterijen in verschillende formaten van zowel de Energy- als de Longlife-lijn, zodat u niet snel weer nieuwe batterijen nodig heeft. Filter op type, voltage en aantal om eenvoudig de juiste batterijen te vinden.


1 - 24 van 34

Bestel voordelig Varta alkaline batterijen

Bij ons vindt u een breed assortiment aan Varta alkaline batterijen. Wij verkopen meerdere formaten, zoals AA, C, D en 9V blok-batterijen. Deze batterijen zijn zowel van de Energy- als de Longlife-lijn.

Varta alkaline batterijen bewaren

Het correct bewaren van alkaline batterijen kan helpen om hun levensduur te verlengen en ervoor te zorgen dat ze klaar zijn voor gebruik wanneer dat nodig is. Hier zijn een paar tips voor het opslaan van Varta alkaline batterijen:

  1. Bewaar ze op een koele, droge plaats: Hitte en vocht kunnen de prestaties van de batterijen negatief beïnvloeden. Kies een opslaglocatie die niet wordt blootgesteld aan direct zonlicht en vochtige omstandigheden.
  2. Vermijd extreme temperaturen: Houd alkaline batterijen uit de buurt van plaatsen met extreme hitte of kou, zoals warmtebronnen of vrieskou. Extreme temperaturen kunnen de chemische reacties in een batterij versnellen en de levensduur verkorten.
  3. Verwijder batterijen uit apparaten die niet worden gebruikt: Als u een apparaat gedurende langere tijd niet gebruikt, is het raadzaam oom de batterijen te verwijderen. Dit helpt lekkage te voorkomen en minimaliseert het risico op corrosie.
  4. Bewaar batterijen gescheiden: Als u meerdere batterijen opslaat, zorg er dan voor dat ze niet met elkaar in contact komen. Contact tussen de positieve en negatieve polen kan kortsluiting veroorzaken. Berg de batterijen daarom op in de originele verpakking of in een batterijbox.
  5. Controleer de houdbaarheidsdatum: Hoewel alkaline batterijen over het algemeen een lange houdbaarheid hebben, is het een goed idee om af en toe de houdbaarheidsdatum te controleren. Gebruik batterijen niet als ze de vervaldatum hebben overschreden.

Voordelen Varta alkaline batterijen

Varta alkaline batterijen hebben meerdere voordelen. Een voordeel is de lange houdbaarheid. Varta alkaline batterijen hebben een goede opslagtijd, wat betekent dat ze langdurig bewaard kunnen worden zonder veel vermogensverlies. Dit is handig voor als u reservebatterijen nodig heeft of als u apparaten heeft die u niet vaak gebruikt.

 

Een andere voordeel is de brede toepasbaarheid. Varta alkaline batterijen zijn geschikt voor een breed scala aan apparaten, zoals afstandsbedieningen, zaklampen, speelgoed, draadloze muizen en meer. Hierdoor zijn de batterijen veelzijdig en geschikt voor dagelijks gebruik.

 

Verder leveren Varta alkaline batterijen langdurige prestaties. Ze hebben een hoog vermogen en kunnen stabiele stroom leveren gedurende de levensduur van de batterij. Dit is vooral belangrijk in apparaten die regelmatig stroom nodig hebben, zoals afstandsbedieningen of digitale camera’s.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is een Varta alkaline batterij?

Dat is een batterij van Varta die energie levert door de elektrochemische reactie tussen zinkpoeder, mangaandioxide en grafiet. De batterij heeft de naam alkaline gekregen door het alkalische materiaal kaliumhydroxide.

Kunnen Varta alkaline batterijen lekken?

Ja, deze batterijen kunnen soms gaan lekken. Lekkage kan voorkomen als de batterijen verouderd zijn, als ze verkeerd geplaatst zijn of als ze langdurig in een apparaat worden achtergelaten zonder te worden gebruikt. Het is belangrijk om lekkende batterijen veilig weg te gooien.

Kan ik Varta alkaline batterijen opladen?

Nee, dat kan niet. Alkaline batterijen in het algemeen zijn gemaakt voor eenmalig gebruik. De batterijen dienen weggegooid te worden nadat ze leeg zijn.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over Varta alkaline batterijen? Neem dan contact op met de klantenservice, ze helpen u graag verder.