123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Lithium knoopcel batterijen

Lithium knoopcel batterijen kopen?

Op 123accu.nl koopt u altijd de lithium knoopcel batterijen die u nodig heeft voor uw apparaten. Bekijk ons ruime assortiment en bestel bekende modellen, zoals de CR2032 batterij, of minder bekende varianten. Wij bieden producten van ons voordelige 123accu-huismerk, maar ook van merken als Duracell en Varta. En als u de batterijen vandaag bestelt, ontvangt u ze morgen al in huis.

Bestel lithium knoopcel batterijen op 123accu.nl

Op zoek naar een lithium knoopcel batterij? Op 123accu.nl kunt u dan een ruim aanbod vinden. Wij verkopen de batterijen in allerlei verschillende uitvoeringen en van een groot aantal bekende merken. Bestel ze bij ons bovendien altijd voor de beste prijs.

Wat zijn lithium knoopcel batterijen?

Lithium knoopcel batterijen zijn niet-oplaadbaar en hebben over het algemeen een spanning van 3V. U herkent ze aan de typeaanduiding, waarmee u de verschillende soorten knoopcel batterijen uit elkaar kunt houden: de lithium batterijen hebben een cijferreeks die begint met CR, terwijl u alkaline knoopcel batterijen kunt herkennen aan de LR en zilveroxide knoopcel batterijen aan de SR in de naam.

Een bekende lithium knoopcel batterij is de CR2032 batterij. De cijferreeks geeft hierbij de afmetingen aan; in dit geval gaat het om een knoopcel batterij met een diameter van 20 mm en een dikte van 3,2 mm.

Net als andere knoopcel batterijen zijn de lithium batterijen licht van gewicht en hebben ze een ronde vorm, die doet denken aan de vorm van een knoop. U kunt de kleine batterijen onder meer gebruiken voor horloges, fotocamera's, afstandsbedieningen, speelgoed en rekenmachines.

Lithium batterijen gaan extra lang mee. Dit komt onder andere doordat ze een lage zelfontlading hebben. Ook zijn deze batterijen geschikt voor gebruik in allerlei extreme temperaturen, bijvoorbeeld in hitte of in extreme kou.

Welke lithium knoopcel batterijen heb ik nodig?

Op 123accu.nl vindt u een ruim aanbod aan lithium knoopcel batterijen van allerlei bekende merken. Zo verkopen wij producten van ons voordelige 123accu-huismerk, maar ook van Duracell, GP, Energizer, Agfaphoto, Camelion, Panasonic én Philips. Wat voor soort knoopcel u nodig heeft kunt u op verschillende manieren ontdekken: door te kijken naar de batterijen die nu al in het apparaat zitten of door de handleiding van het apparaat of het batterijvakje te controleren. Welke batterij u ook nodig heeft, u vindt deze altijd op 123accu.nl!

 

Weet u niet precies welke lithium knoopcel batterij u nodig heeft en heeft u onze hulp hierbij nodig? Neem dan contact met ons op.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten