123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Lithium knoopcel batterijen

Lithium knoopcel batterijen kopen?

Bij ons koopt u altijd de lithium knoopcel batterijen die u nodig heeft voor uw apparaten. Bekijk ons ruime assortiment en bestel bekende modellen, zoals de CR2032 batterij, of minder bekende varianten. Wij bieden producten van ons voordelige 123accu-huismerk, maar ook van merken als Duracell en Varta. En als u de batterijen vandaag bestelt, ontvangt u ze morgen al in huis.

Populaire lithium knoopcel batterijen

1 - 0 van 0

Bestel lithium knoopcel batterijen op 123accu.nl

Op zoek naar een lithium knoopcel batterij? Bij ons kunt u dan een ruim aanbod vinden. Wij verkopen de batterijen in allerlei verschillende uitvoeringen en van een groot aantal bekende merken. Bestel ze bij ons bovendien altijd voor de beste prijs.

Wat zijn lithium knoopcel batterijen?

Lithium knoopcel batterijen zijn niet-oplaadbaar en hebben over het algemeen een spanning van 3V. U herkent ze aan de typeaanduiding, waarmee u de verschillende soorten knoopcel batterijen uit elkaar kunt houden: de lithium batterijen hebben een cijferreeks die begint met CR, terwijl u alkaline knoopcel batterijen kunt herkennen aan de LR en zilveroxide knoopcel batterijen aan de SR in de naam.

Een bekende lithium knoopcel batterij is de CR2032 batterij. De cijferreeks geeft hierbij de afmetingen aan; in dit geval gaat het om een knoopcel batterij met een diameter van 20 mm en een dikte van 3,2 mm.

Net als andere knoopcel batterijen zijn de lithium batterijen licht van gewicht en hebben ze een ronde vorm, die doet denken aan de vorm van een knoop. U kunt de kleine batterijen onder meer gebruiken voor horloges, fotocamera's, afstandsbedieningen, speelgoed en rekenmachines.

Lithium batterijen gaan extra lang mee. Dit komt onder andere doordat ze een lage zelfontlading hebben. Ook zijn deze batterijen geschikt voor gebruik in allerlei extreme temperaturen, bijvoorbeeld in hitte of in extreme kou.

Welke lithium knoopcel batterijen heb ik nodig?

Bij ons vindt u een ruim aanbod aan lithium knoopcel batterijen van allerlei bekende merken. Zo verkopen wij producten van ons voordelige 123accu-huismerk, maar ook van Duracell, GP, Energizer, Agfaphoto, Camelion, Panasonic én Philips. Wat voor soort knoopcel u nodig heeft kunt u op verschillende manieren ontdekken: door te kijken naar de batterijen die nu al in het apparaat zitten of door de handleiding van het apparaat of het batterijvakje te controleren. Welke batterij u ook nodig heeft, u vindt deze altijd in onze webshop!

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen de CR2025 en CR2032 lithium knoopcel batterij?

Het verschil is de dikte. De cijfers na CR staan voor de afmetingen. Een CR2025 lithium knoopcel batterij is 2,5 mm dik en de CR2032 is 3,2 mm dik. Verder hebben ze beiden een diameter van 20 mm en een spanning van 3 V. De CR2025 knoopcellen in ons assortiment variëren van 150-170 mAh en de CR2032 van 210-220 mAh.

Waar staat CR voor bij lithium knoopcel batterijen?

CR staat voor lithium coin en verwijst hiermee naar de vorm van de lithium knoopcel batterij, namelijk een munt . Daarnaast zijn er ook nog LR batterijen. LR staat voor alkaline en eenmalig gebruik. In dit geval verwijst LR naar alkaline knoopcel batterijen.

Hoe weet ik of mijn lithium knoopcel batterij nog goed is?

Om erachter te komen of uw lithium knoopcel batterij nog goed is, kunt u dit testen met een batterijen tester. Hier wordt weergegeven hoeveel spanning de batterij heeft en of deze dus nog vol is of bijna leeg is.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst vragen over ons assortiment lithium knoopcel batterijen of over iets anders? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.