123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Philips alkaline batterijen

Alkaline batterijen van Philips kopen?

Bestel hier voor een voordelige prijs de alkaline batterijen van Philips. Philips biedt een uitgebreid assortiment van de meest voorkomende batterijformaten, waaronder AA, AAA en 9V E-blok batterijen. Zo voorziet u eenvoudig uw apparaten van goede batterijen met een lange levensduur. Filter op type, voltage en aantal om een batterij naar keuze te vinden.


1 - 14 van 14

Koop voordelig Philips alkaline batterijen online

Bij ons vindt u verschillende Philips alkaline batterijen. Deze zijn verkrijgbaar in de formaten AA, AAA, C, D en 9V blok batterijen. Met deze batterijen voorziet u uw apparaten van goede batterijen die lang meegaan.

Voordelen Philips alkaline batterijen

Er zijn een aantal voordelen voor het kiezen van Philips Alkaline batterijen. Een van de belangrijkste voordelen van Philips alkaline batterijen is hun lange levensduur. Ze hebben een goede energiecapaciteit en behouden hun vermogen gedurende een lange periode. Hierdoor kunt u langer genieten van het gebruiken van uw apparaten voordat u de batterijen weer moet vervangen.

 

Bovendien zijn Philips alkaline batterijen betrouwbaar. Ze zijn ontworpen om goede prestaties te leveren, zelfs onder zwaardere omstandigheden, zoals hoge energievereisten of bijvoorbeeld bij zeer lage temperaturen. Hierdoor zijn ze onder andere goed te gebruiken in apparaten buitenshuis.

 

Daarnaast zijn ze ook geschikt voor veel verschillende toepassingen. Philips alkaline batterijen kunnen worden gebruikt in onder andere afstandsbedieningen, zaklampen, speelgoed, digitale camera’s, weegschalen en meer. Ze zijn geschikt voor zowel huishoudelijk als professioneel gebruik en bieden de energie die nodig is om uw apparaten optimaal te laten functioneren.

Assortiment Philips alkaline batterijen

In ons assortiment vindt u meerdere soorten Philips alkaline batterijen met verschillende capaciteiten. Om het overzichtelijk te houden hebben we ons assortiment Philips alkaline batterijen voor u hieronder in een overzicht gezet.

 
Soort batterij Spanning (V) Capaciteit (mAh)
Philips Power AA (4 of 12 stuks) 1,5 V 2300 mAh
Philips Power AAA (4 of 12 suks) 1,5 V 1000 mAh
Philips Power LR14 / C 1,5 V 7100 mAh
Philips Power LR20 / D 1,5 V 13100 mAh
Philips Power 9V E-blok 9 V 450 mAh

Philips alkaline batterijen bewaren

Het op de juiste manier bewaren van Philips alkaline batterijen kan helpen om hun prestaties en levensduur te optimaliseren. We geven u graag enkele tips met betrekking tot het bewaren van Philips alkaline batterijen, zodat u er zo lang mogelijk gebruik van kunt maken.

 

Bewaar ze op een koele, droge plaats. Hoge temperaturen kunnen namelijk de prestaties van batterijen negatief beïnvloeden, dus het is belangrijk om ze op een koele plaats te bewaren. Het wordt aangeraden om dit te doen op kamertemperatuur. Vermijd verder blootstelling aan direct zonlicht of warmtebronnen.

 

Vermijd verder vocht. Batterijen kunnen aangetast worden door vocht wat slecht is voor de prestaties van de batterij. Bewaar ze dus op een droge plek weg van vochtige omgevingen, zoals badkamers.

 

Om kortsluiting te voorkomen is het belangrijk om batterijen niet bloot te stellen aan metalen voorwerpen zoals sleutels of munten. U kunt het best de batterijen in de originele verpakking laten zitten. Heeft u die niet meer? Schaf dan een batterijbox aan.

 

Bewaar tot slot de batterijen buiten bereik van kinderen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is de capaciteit van een Philips alkaline batterij?

Dat is afhankelijk van het type batterij. Een AA alkaline batterij bijvoorbeeld heeft gemiddeld een capaciteit tussen de 2600 en 2900 mAh. Bij een AAA batterij is dit circa 1000-1200 mAh. C alkaline batterijen hebben gemiddeld een capaciteit van ongeveer tussen de 7000 en 8000 mAh en D alkaline batterijen gemiddeld tussen de 16000 en 20000 mAh.

Waar gebruik ik Philips alkaline batterijen voor?

Philips alkaline batterijen hebben vele toepassingen, waaronder rekenmachines, horloges, klokken, afstandsbedieningen, wekkers en weegschalen. Philips alkaline batterijen zijn geschikt voor apparaten met een laag verbruik.

Hoe lang gaan Philips alkaline batterijen mee?

Gemiddeld gaan deze 4 tot 6 jaar mee, mits ze in de juiste omstandigheden worden bewaard. Denk aan een plek op kamertemperatuur die ook droog is en denk aan het apart bewaren van batterijen, dus niet bij elkaar in een doosje.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over Philips alkaline batterijen? Neem dan gerust contact met ons. We helpen u graag.