123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

D alkaline batterijen

Voordelig D alkaline batterijen kopen?

Bekijk hieronder ons aanbod D alkaline batterijen en bestel batterijen van onder andere Varta, Duracell en Philips, maar ook van ons 123accu huismerk Xtreme Power. De Xtreme Power batterijen hebben een hogere capaciteit dan de andere batterijen en zijn voordeliger.


Bestel online D alkaline batterijen

Wij hebben een ruim assortiment aan LR20 / D alkaline batterijen. Wij verkopen D batterijen van Agfaphoto, GP, Panasonic, Varta, Duracell, Philips en van ons 123accu huismerk Xtreme Power. De LR20 batterijen in ons assortiment met het hoogste capaciteit is die van ons huismerk Xtreme Power. Daarnaast zijn de D alkaline batterijen van ons huismerk voordeliger dan de andere batterijen.

D alkaline batterijen specificaties

De LR20 / D alkaline batterijen komen allemaal met dezelfde spanning, namelijk 1.5V. Daarnaast komen de LR20 batterijen wel met een aantal verschillende capaciteiten (mAh), namelijk 13000 mAh, 13100 mAh, 16500 mAh en 18000 mAh. De D alkaline batterijen met een capaciteit van 18000 mAh hebben de hoogste capaciteit van ons assortiment LR20 batterijen en zijn van het 123accu huismerk Xtreme Power. Daarnaast zijn deze batterijen van ons huismerk ook nog eens goedkoper dan de andere aangeboden D alkaline batterijen

 

De D alkaline batterijen zijn verder allemaal niet oplaadbaar. Mocht u oplaadbare batterijen willen, dan kunt u kijken op de pagina van D oplaadbare batterijen.

Geschikte apparaten D alkaline batterijen

D alkaline batterijen zijn geschikt voor apparaten die een korte maar hoge stroomvraag hebben, zoals elektronisch speelgoed. Andere voorbeelden van apparaten die geschikt zijn voor D alkaline batterijen zijn:

  • Zaklantaarns
  • Radio's
  • Recorders
  • Draagbare ventilators
  • Muziekinstrumenten
  • Luidsprekers

D alkaline batterijen bewaren

Voor de D alkaline batterijen is het beste om ze te bewaren in een koele en droge omgeving. Hiermee bedoelen we een ruimte met een maximale temperatuur van ongeveer 15 tot 17 graden. Het is belangrijk dat de batterijen niet in een (erg) koude of warme ruimte bewaard worden.

 

Daarnaast is het belangrijk om de batterijen niet los bij elkaar in een bakje of zakje te bewaren. Als de min en plus poolen elkaar namelijk aanraken, ontladen ze zichzelf sneller. U kunt ze bewaren in de originele verpakking of in een batterijbox om ze gescheiden te houden.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe lang kan ik mijn D alkaline batterijen bewaren?

D alkaline batterijen kunnen ongeveer 5 tot 7 jaar bewaard worden. Bewaar de D batterijen op een droge plek op kamertemperatuur in de originele verpakking of in een verpakking waarbij ze niet in direct contact staan met andere batterijen om te voorkomen dat de levensduur korter wordt.

Hoe lang gaan D alkaline batterijen mee?

Dit is deels afhankelijk van de capaciteit van de D alkaline batterij. Onze huismerk Xtreme Power D alkaline batterij heeft bijvoorbeeld een batterijduur van 19,5 uur vanwege de hoge capaciteiten. Het ligt daarnaast ook nog aan andere factoren zoals opslagplaats en omgevingstemperatuur.

Wat zijn type D batterijen?

Type D batterijen zijn alkaline batterijen die een spanning hebben van 1.5V. Deze batterijen worden gebruikt voor apparaten met een kort maar hoog stroomverbruik, zoals zaklampen en speelgoed.
 

Heeft u nog vragen na het lezen van deze tekst? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen u graag verder.