123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Oplaadbare batterijen aanbieding

Oplaadbare batterijen in de aanbieding kopen?

Op deze pagina vindt u onze voordelige oplaadbare batterijen in de aanbieding. Hierdoor bespaart u nog meer geld. De batterijen zijn te koop per 4 of 8 stuks en u ontvangt er een USB oplader bij. Bestel de oplaadbare batterijen vandaag nog en ontvang deze morgen al in huis.


Bestel voordelig oplaadbare batterijen aanbiedingen

Bij ons vindt u aanbiedingen voor oplaadbare AA en AAA batterijen. Deze aanbiedingen bestaan uit AA en/of AAA batterijen in combinatie met een oplader. De batterijen in de aanbieding zijn onze 123accu-huismerk batterijen. Lees hieronder meer over onze huismerk batterijen.

123accu huismerk batterijen

U vindt op onze webshop en in onze aanbiedingen 123accu huismerk batterijen genaamd Xtreme Power. Dit zijn batterijen die voordeliger zijn dan de bekende A-merken zoals Duracell en Varta, maar kwalitatief gelijkwaardig zijn. Zo bent u bij ons verzekerd van lage prijzen. In de aanbiedingen ziet u AA batterijen met een capaciteit van 2000 mAh en AAA batterijen met een capaciteit van 800 mAh.

 

Daarnaast vindt u bij ons ook een 123accu USB lader. Deze laadt de batterijen op, zodat u dezelfde batterijen kunt blijven gebruiken, wat op lange termijn geld bespaard. Onze USB lader laadt 4 AA batterijen in 8 uur op en 4 AAA batterijen in 7 uur. Daarnaast passen ook onze 123accu huismerk batterijen van 800 en 2000 mAh er in. De AA batterijen van 2000 mAh worden met 8 uur opgeladen en de AAA batterijen van 800 mAh worden in iets meer dan 6,5 uur opgeladen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke aanbieding oplaadbare batterijen is het beste?

Dat ligt aan wat voor batterijen u het meest gebruikt in uw apparaten. Heeft u voornamelijk apparaten waar AA batterijen in moeten? Dan zou de aanbieding voor die batterijen het beste bij u passen. Hetzelfde geldt voor de AAA batterijen. Indien u beiden vaak gebruikt, hebben wij ook een aanbieding waarmee u naast een lader zowel AA als AAA batterijen ontvangt.

Waarom moet ik oplaadbare batterijen in de aanbieding kopen?

Wanneer u oplaadbare batterijen in de aanbieding koopt, zal u op lange termijn geld besparen. Naast de al voordelige batterijen van ons 123accu huismerk hebben wij er ook nog extra korting op gegeven. Bestel daarom oplaadbare batterijen in de aanbieding op 123accu.nl om een voorraad aan te leggen.
 

Heeft u nog vragen over onze aanbiedingen oplaadbare batterijen? Neem dan contact met ons op, zodat we u verder kunnen helpen.