123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

312 / PR41 / Bruin

De goedkoopste bruine 312 gehoorapparaat batterijen kopen bij 123accu

Bekijk hieronder ons assortiment en bestel voordelig bruine 312 / PR41 gehoorapparaat batterijen. U heeft hier de keuze uit verschillende merken, zoals ons 123accu huismerk, Rayovac, PowerOne en Kodak. Bestel vandaag nog uw gehoorapparaat batterij en krijg deze morgen al thuisbezorgd.


Bestel voordelig bruine 312 / PR41 gehoorapparaat batterijen

Bij ons vindt u een ruim assortiment aan bruine type 312 / PR41 gehoorapparaat batterijen. Wij verkopen deze gehoorapparaat batterijen van de volgende A-merken: ons 123accu huismerk XX-TREME, Rayovac, PowerOne, (Siemens) Signia en Kodak. Lees hieronder meer over bruine 312 / PR41 gehoorapparaat batterijen of bestel hierboven direct degene die u nodig heeft.

Wat zijn bruine 312 gehoorapparaat batterijen?

Bruine 312 gehoorapparaat batterijen zijn kleine ronde batterijen voor in-het-oor (IHO) hoortoestellen. Dit soort batterijen kenmerken zich door hun diameter van 7,9 mm en hoogte van 3,6 mm. Daarnaast hebben 312 gehoorapparaat batterijen over het algemeen een capaciteit van rond de 180 mAh.

Soort 312 gehoorapparaat batterijen in ons assortiment

Wij hebben verschillende soorten hoortoestel batterijen van diverse merken in ons assortiment. Om u een goed beeld te geven hebben we deze hieronder voor u op een rijtje opgeschreven:

  • XX-TREME: Allereerst verkopen wij bruine 312 gehoorapparaat batterijen van ons 123accu huismerk. Deze behoren tot de Longlife Extra serie. Hierdoor beschikken deze batterijen over een extra lange levensduur, zodat u nog langer met uw gehoorapparaat kunt doen, voordat de batterijen weer aan vervanging toe zijn.
  • Rayovac: Van Rayovac verkopen wij type 312 gehoorapparaat batterijen die horen bij de Extra Advanced serie. Dat betekent dat deze batterijen niet alleen een extra lange levensduur hebben, maar ook extra goede prestaties leveren.
  • PowerOne: In ons assortiment vindt u meerdere 312 hoortoestel batterijen van PowerOne. U heeft bij ons de keuze uit zowel normale gehoorapparaat batterijen, maar ook uit een oplaadbare variant. Deze zijn tot wel 500 keer oplaadbaar.
  • Siemens Signia: Verder verkopen wij 312 / PR41 gehoorapparaat batterijen van het merk Siemens Signia . Deze batterijen zorgen ervoor dat uw IHO hoortoestel langdurig goed blijft presteren.
  • Kodak: De gehoorapparaat batterijen van Kodak behoren tot de Kodak Max serie, waardoor deze ervoor zorgen dat uw gehoorapparaat voor een langere tijd optimaal blijft presteren.

Gehoorapparaat batterijen accessoires

Naast de bruine 312 gehoorapparaat batterijen verkopen wij ook een paar accessoires. Zo verkopen wij een batterijoplader van PowerOne om de PowerOne type 312 – en type 10 en 13 – gehoorapparaat batterij op te kunnen laden.

 

Ook verkopen wij van ons 123accu huismerk een gehoorbatterij tester, zodat u op tijd kunt zien of uw gehoorapparaat batterijen aan vervanging toe zijn. Aan de hand van het schermpje op de tester kunt u zien hoe vol uw batterij nog is.

 

Daarnaast verkopen we ook een magneetpen van Rayovac, zodat u op een eenvoudige manier de hoortoestel batterijen uit uw gehoorapparaat kunt halen en nieuwe in het apparaat kunt plaatsen.

 

Tot slot verkopen wij ook nog een batterij opbergdoosje van Rayovac. Hiermee kunt u uw gehoorapparaat batterijen op een veilige manier opbergen.

Tips voor het gebruiken van bruine 312 / PR41 gehoorapparaat batterijen

Het is belangrijk dat u weet hoe u met uw hoortoestel batterijen dient om te gaan, zodat u zo lang mogelijk gebruik kunt maken van de batterijen. Allereerst is het belangrijk om de verzegeling die op de batterij zit niet van de batterij af te halen zolang u deze nog niet gebruikt. De verzegeling houdt de batterijen namelijk goed.

 

Wanneer u de gehoorapparaat batterijen gaat gebruiken, haalt u ze allereerst uit de verpakking. Vervolgens haalt u de verzegeling van de batterijen af. Let op, het is het beste voor de batterij om deze niet direct in uw hoortoestel te plaatsen. Het is belangrijk om de gehoorapparaat batterij bloot te stellen aan zuurstof, zodat de batterij de gelegenheid krijgt om te activeren. Dit komt de werking van de batterijen ten goede. Hoe lang u de batterijen moet laten activeren, is afhankelijk van de batterij. Bekijk daarom goed de productomschrijving en/of de originele verpakking om hier achter te komen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe lang gaan 312 gehoorapparaat batterijen mee?

Gemiddeld gaan 312 gehoorapparaat batterijen rond de 5 dagen mee. Uiteraard is dit wel afhankelijk per batterij, hoeveel het gehoorapparaat gedragen wordt en het verbruik van het apparaat. Over het algemeen geeft uw hoortoestel zelf aan wanneer de batterijen bijna vervangen moeten worden.

Wat zijn 312 gehoorapparaat batterijen?

Dit zijn bruine batterijen voor uw hoortoestel die een diameter van 7,9 mm hebben en een hoogte van 3,6 mm. Daarnaast hebben type 312 gehoorapparaat batterijen gemiddeld een capaciteit van rond de 180 mAh . U koopt deze batterijen voordelig bij 123accu.nl.

Hoe bewaar ik 312 gehoorapparaat batterijen?

Deze kunt u het beste bewaren in een batterijbox. Zo zorgt u ervoor dat de batterijen gescheiden worden opgeslagen. Als batterijen namelijk in aanraking komen met metaal of andere batterijen, zorgt dat voor een versnelde verouderingsproces en een kans op kortsluiting. Berg deze batterijbox op in een droge en koele omgeving.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over bruine 312 gehoorapparaat batterijen of over iets anders? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.