123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Batterijen aanbieding

Batterijen in de aanbieding bestellen?

Koop hier batterijen voor een erg lage prijs. U vindt bij ons alkaline, gehoorapparaat, lithium, knoopcel en oplaadbare batterijen met extra voordeel bovenop onze lage prijzen. Kies hieronder het type batterij waar u naar op zoek bent en bestel deze direct. Vandaag besteld, is morgen al in huis.

1 - 0 van 0

Bestel batterijen met extra hoge kortingen

Hieronder vindt u diverse, voordelige batterijen met extra hoge kortingen. Wij hebben een breed aanbod en keuze uit verschillende soorten batterijen, zodat er altijd iets voor u tussen zit. Zo slaat u goedkoop uw nodige batterijen in. Vandaag besteld? Dan ontvangt u het morgen al in huis.

Deze batterijen zijn bij ons altijd in de aanbieding

  • Alkaline batterijen: dit zijn veelzijdige en veelgebruikte energiebronnen voor een brede selectie aan apparaten. Dit is te danken aan de vele formaten, zoals de AA, AAA en C batterijen. Alkaline batterijen zijn niet oplaadbaar, maar worden door de hoge energiedichtheid (hoger dan de ouderwetse zink-koolstof batterijen) en de lage prijs toch veel gebruikt, en zijn dan ook een efficiënte soort batterij.
  • Oplaadbare batterijen: deze batterijen kunnen worden opgeladen. Het is zowel handig als kostenbesparend om dezelfde batterijen meerdere keren te kunnen gebruiken en bovendien is het ook een stuk milieuvriendelijker. Natuurlijk is er ook energie nodig om de batterijen op te laden, maar dit weegt minder zwaar dan het productieproces van een nieuwe batterij. Deze batterijen komen in diverse formaten, zoals AA, AAA, C en D.
  • Knoopcel batterijen: dit zijn batterijen met een platte, ronde vorm en hebben een klein formaat. Dit maakt deze batterijen ideaal voor in kleine apparaten, waar een normale batterij moeilijk in past of apparaten waarbij het niet praktisch is om het apparaat regelmatig te moeten openen voor het vervangen van de batterijen. Populaire knoopcel baterijen zijn bijvoorbeeld de CR2032 en CR2025.
  • Gehoorapparaat batterijen: deze batterijen zijn ideaal voor gebruik in gehoorapparaten. Ze zijn beschikbaar in diverse merken en in verschillende formaten. Deze batterijen komen in verschillende formaten die worden aangegeven per kleur, zoals bruin, oranje, geel en blauw. 
  • Lithium batterijen: deze batterijen zijn handig door hun hoge energiedichtheid en lage zelfontlading. Daarnaast zijn ze beschikbaar in diverse vormen en maten (o.a. AA, AAA en E) en kunnen ze, in tegenstelling tot de meeste andere batterijen, tegen temperaturen tussen de -30°C en 60°C.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waar vind ik de hoogste kortingen op batterijen?

Op 123accu.nl vindt u de beste aanbiedingen op batterijen. Het aanbod is zeer breed, zo heeft u keuze uit alkaline batterijen, oplaadbare batterijen, knoopcel batterijen en meer. Naast deze extreem lage prijzen ontvangt u de artikelen de volgende dag al in huis.

Waarom zou ik batterijen in de aanbieding kopen?

De batterijen op de website van 123accu.nl zijn al zeer voordelig. Maar graag geven wij hier nog wat extra korting bovenop. Het aanbod op batterijen in de aanbieding verandert regelmatig, zodat er altijd wel iets voor u bij zit. Met batterijen in de aanbieding bent u extra voordelig uit.
 

Heeft u behoefte aan meer informatie over een van onze batterij aanbiedingen? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.