123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
Email: info@123accu.nl
meer dan 3 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Alkaline batterijen

Alkaline batterijen kopen?

Alkaline batterijen zijn geschikt voor een groot aantal apparaten. Zo kunt u ze bijvoorbeeld gebruiken in draagbare muziekspelers, spelcomputers, afstandsbedieningen en divers speelgoed. Alkaline batterijen zijn vooral geschikt voor apparaten met een laag verbruik. Deze batterijen zijn dan ook zeer voordelig. De voordelige batterijen zijn bedoeld voor eenmalige gebruik en hebben een lange levensduur.

Bij 123accu.nl kunt u alkaline batterijen bestellen in verschillende formaten, van AAA alkaline batterijen en AA alkaline batterijen tot, C batterijen, D batterijen en MN21 batterijen.

Alkaline batterijen: de werking

Alkaline batterijen werken dankzij een elektrochemische reactie tussen zinkpoeder, mangaandioxide en grafiet. Het alkalische materiaal kaliumhydroxide zorgt uiteindelijk voor de verbinding tussen de twee polen van de batterij, vandaar de naam alkaline batterijen. Doordat dit soort batterijen een lage zelfontlading hebben zijn ze geschikt voor apparaten die weinig stroom verbruiken over een langere tijd, zoals de eerder genoemde afstandsbedieningen. De batterijen hebben altijd een spanning van 1.5 volt.

Alkaline batterijen zijn dus niet oplaadbaar. In onze webshop kunt u ook oplaadbare batterijen bestellen. Ook deze bieden wij in vele formaten aan. Deze batterijen zijn met name geschikt voor apparaten die in korte tijd een grote hoeveelheid energie verbruiken. Welke batterijen of accu u ook uitkiest, 123accu.nl bezorgt uw bestelling razendsnel thuis. Bestelt u vandaag voor 23:59, dan ontvangt u uw bestelling morgen al thuis!

Alkaline batterijen kopen bij 123accu.nl

Heeft u vragen over alkaline batterijen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123accu.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord