123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
bijna 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Alkaline batterijen

Voordelig alkaline batterijen bestellen op 123accu.nl

Bekijk ons ruime aanbod aan alkaline batterijen die geschikt zijn voor bijna alle apparaten. Op 123accu.nl koopt u deze batterijen voor de beste prijs en heeft u de keuze uit een groot aantal verschillende soorten. En bestelt u ze vandaag, dan ontvangt u de producten morgen al in huis.

Alkaline batterijen: ons assortiment

De alkaline batterijen die u op deze pagina kunt bestellen zijn bedoeld voor eenmalig gebruik. Wij bieden een ruim en compleet assortiment, dat bestaat uit onder andere AA-batterijen, AAA-batterijen en D-batterijen. Zo bestelt u bij ons bekende én minder bekende soorten, die u kunt gebruiken in een groot aantal apparaten. Wij verkopen zowel alkaline batterijen van ons voordelige 123accu-huismerk als van andere bekende merken, zoals Duracell, Varta en Philips.

 

Aan de hand van de toepassing en het soort batterij dat u nodig heeft kunt u dus altijd een uitgebreid aanbod bij ons vinden. De batterijen van ons voordelige huismerk zijn iets goedkoper, maar zijn wel kwalitatief gelijkwaardig aan de originele batterijen. Al onze producten hebben dus een hoge kwaliteit, wat betekent dat ze een lange levensduur hebben, ook bij lage temperaturen goede prestaties leveren én een hoog opslagvermogen hebben.

De werking van alkaline batterijen

Alkaline batterijen werken dankzij een elektrochemische reactie tussen zinkpoeder, mangaandioxide en grafiet. Het alkalische materiaal kaliumhydroxide zorgt uiteindelijk voor de verbinding tussen de twee polen van de batterij. Daar danken deze batterijen dan ook hun naam aan.

 

Doordat deze batterijen een lage zelfontlading hebben zijn ze geschikt voor apparaten die weinig stroom verbruiken over een langere tijd, zoals de eerdergenoemde afstandsbedieningen. Wij verkopen overigens ook batterijen met verschillende voltages, bijvoorbeeld 1,5V en 6V. Hierbij geldt: verschillende apparaten hebben een verschillende spanning nodig. Let wel goed op dat u nooit batterijen gebruikt met een voltage dat hoger is dan het aangegeven voltage van het apparaat, want dit kan schadelijk zijn.

Andere batterijen kopen?

Alle alkaline batterijen op deze pagina zijn per definitie niet-oplaadbaar. In onze webshop kunt u ook oplaadbare batterijen bestellen. Ook deze bieden wij in vele formaten aan. Deze batterijen zijn met name geschikt voor apparaten die in korte tijd een grote hoeveelheid energie verbruiken. Welke batterijen of accu u ook uitkiest, 123accu.nl bezorgt uw bestelling razendsnel thuis. Bestelt u vandaag voor 23:59, dan ontvangt u uw batterijen dus morgen al!

 

Lege batterijen kunnen overigens niet in de gewone afvalbak weggegooid worden. Ze kunnen namelijk stoffen bevatten die schadelijk zijn voor het milieu. Lever de batterijen daarom in bij een inleverpunt bij u in de buurt. Weet u niet waar dat is? Klik dan hier.

 

Heeft u vragen over alkaline batterijen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten