123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Oplaadbare batterijen met soldeerlip

Oplaadbare batterijen met soldeerlip kopen?

Bestel hieronder voordelige oplaadbare batterijen met soldeerlip. In ons assortiment vindt u batterijen van zowel Camelion als ons 123accu huismerk. Ons 123accu huismerk is voordeliger, maar kwalitatief gelijkwaardig.


Bestel goedkoop oplaadbare batterijen met soldeerlip

Op onze webshop vindt u verschillende soorten oplaadbare batterijen met soldeerlip van merken zoals Camelion en ons 123accu huismerk. Dit soort batterijen zijn onder andere geschikt voor het samenstellen van batterypacks en voor montage op een printplaat of vergelijkbare toepassingen. Lees hieronder meer over ons assortiment of bestel hierboven direct de batterij die u nodig heeft.

Ons assortiment oplaadbare batterijen met soldeerlip

In ons assortiment vindt u verschillende soorten/formaten oplaadbare batterijen met soldeerlip. Om u een goed beeld hiervan te geven, hebben we enkele producten uit ons assortiment hieronder voor u op een rijtje gezet:

  • Camelion AA: Bij ons vindt u onder andere een oplaadbare Camelion AA batterij met soldeerlippen. Deze heeft een spanning van 1,2 V en een capaciteit van 2200 mAh. U kunt deze batterij gebruiken in een batterypack of op een PCB. De batterij is voorzien van soldeerlippen in U-vorm.
  • Camelion AAA: Naast een oplaadbare AA batterij verkopen wij ook een Camelion AAA batterij met soldeerlippen. Deze heeft een spanning van 1,2 V en een capaciteit van 800 mAh. Deze batterij heeft U-vormige soldeerlippen.
  • 123accu huismerk 2/3 AA: U heeft van ons 123accu huismerk meerdere keuzes voor oplaadbare 2/3 AA batterijen met soldeerlippen. Zo heeft u de keuze uit een verpakking van 2 of 4 stuks, waarvan de batterijen een spanning van 2,4 V en een capaciteit van 600 mAh hebben. Daarnaast verkopen we ook 2/3 AA batterijen met een spanning van 1,2 V en een capaciteit van 600 mAh.
  • Camelion D: Verder hebben wij in ons assortiment ook nog een oplaadbare D batterij met soldeerlippen van Camelion. U kunt deze batterij tot 500 keer opladen. De Camelion D batterij heeft een spanning van 1,2 V en een capaciteit van 8000 mAh.

Zoals u hierboven kunt zien verkopen wij oplaadbare batterijen met soldeerlippen die beschikken over verschillende hoeveelheden capaciteiten. Hierdoor zit er voor iedereen wat geschikts tussen. Bestel vandaag nog en ontvang uw nieuwe batterij morgen al in huis.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waar gebruik ik oplaadbare batterijen met soldeerlip voor?

Oplaadbare batterijen met soldeerlip worden over het algemeen gebruikt voor de volgende twee toepassingen: printplaten en batterypacks. Doordat u de mogelijkheid heeft om de soldeerlippen van deze batterijen aan elkaar te solderen, zijn ze populair voor het gebruik van batterypacks.

Waar koop ik oplaadbare batterijen met soldeerlip?

Oplaadbare batterijen met soldeerlip bestelt u voordelig bij 123accu.nl. Hier kunt u kiezen uit verschillende capaciteiten en merken, zoals Camelion en ons 123accu huismerk. Bestel vandaag nog en krijg deze batterijen morgen al thuisbezorgd.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over oplaadbare batterijen met soldeerlip? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.