123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

AA en AAA

AA en AAA batterij opladers kopen?

Bestel nu voordelig een oplader voor AA en AAA batterijen. In ons assortiment vindt u batterij opladers van verschillende A-merken, zoals Panasonic Eneloop, GP, Varta en Nitecore, maar ook van ons 123accu huismerk. Bestel vandaag nog een batterij oplader en krijg deze morgen al thuisbezorgd.


Bestel voordelig opladers voor AA en AAA batterijen

Bij ons vindt u een hoop verschillende soorten batterij opladers. Zo ook batterij opladers voor AA en AAA batterijen. Wij hebben in ons assortiment opladers van verschillende A-merken, zoals Panasonic Eneloop, Nitecore, GP en Varta, maar ook batterij opladers van ons 123accu huismerk. Lees hieronder meer over ons assortiment of bestel hierboven direct de oplader die u nodig heeft.

Soorten AA en AAA batterij opladers in ons assortiment

Wij bieden een ruim assortiment AA en AAA batterij opladers aan. Om u een duidelijk beeld te geven, hebben wij de merken met bijbehorende opladers hieronder voor u op een rijtje gezet:

  • 123accu huismerk AA/AAA batterij oplader: In ons assortiment vindt u verschillende AA en AAA batterij opladers van ons 123accu huismerk. Zo verkopen wij onder andere een batterij oplader die geschikt is voor 2 of 4 AA of AAA nikkelmetaalhydride batterijen. Daarnaast verkopen wij ook een andere batterij oplader waar 2 Li-ion of Ni-MH AA of AAA batterijen in kunnen. Tot slot verkopen we nog een oplader die geschikt is voor 4 AA of AAA Li-ion batterijen. Enkele van onze batterij opladers hebben een LCD-display waarop u de status van het opladen kunt zien.
  • Panasonic Eneloop: Van het merk Panasonic verkopen wij batterij opladers voor Ni-MH batterijen. U vindt hier batterij opladers voor 4 of 8 AA en AAA batterijen. Enkele van de Panasonic opladers zijn slimme opladers die zijn voorzien van een ingebouwde veiligheid die ervoor zorgt dat de oplader automatisch afslaat wanneer de batterijen zijn opgeladen.
  • GP: Van GP verkopen wij verschillende soorten batterij opladers. Zo heeft u de keuze uit opladers die 4 of 8 batterijen tegelijkertijd kunnen opladen. Ook is er nog een onderscheid tussen een normale batterij oplader of een (dock) snellader. De batterij opladers van GP zijn alleen geschikt voor Ni-MH batterijen.
  • Nitecore: Van de batterij opladers van Nitecore heeft u de mogelijkheid om te kiezen tussen een gewone oplader of een snellader. Bijna alle Nitecore opladers zijn geschikt voor Li-ion batterijen en zelfs LiFePO4 en IMR batterijen. Ook kunnen er in sommige van deze opladers veel verschillende batterij formaten, in plaats van alleen AA en AAA batterijen.
  • Varta: Van Varta verkopen wij enkele batterij opladers met verschillende eigenschappen. Zo verkopen wij er een die alleen voor Ni-MH batterijen geschikt is, terwijl de andere geschikt is voor zowel Ni-MH als Li-ion batterijen. Daarnaast kunnen er niet alleen AA en AAA batterijen in, maar ook nog veel meer andere batterijformaten .

Zoals u hierboven kunt zien hebben wij een ruim assortiment aan batterij opladers van verschillende merken en voor verschillende soorten batterijen. Of u nou Ni-MH batterijen, Li-ion batterijen of hele andere batterijformaten heeft, wij verkopen opladers voor ze allemaal. Het is overigens wel belangrijk om goed te kijken welke oplader voor u geschikt is. Sommige batterij opladers kunnen namelijk geen Ni-MH batterijen opladen en anderen weer wel. Bestel vandaag nog en krijg morgen al uw batterij oplader thuisbezorgd.

Waarom zou ik kiezen voor een batterij oplader?

De reden dat u voor een batterij oplader zou kunnen kiezen is omdat u hiermee uw oplaadbare batterijen voor een langere periode kunt gebruiken. Daardoor bent u op lange termijn goedkoper uit dan steeds nieuwe batterijen te kopen. Bovendien is het ook beter voor het milieu.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Kan ik AA batterijen opladen?

Dat verschilt per soort batterij. Sommige AA batterijen kunt u wel opladen, maar sommigen ook weer niet. Raadpleeg voor de zekerheid de handleiding of verpakking van uw batterij om te zien of die van u oplaadbaar is. Niet-oplaadbare batterijen opladen kan namelijk gevaarlijk zijn en raden wij dan ook ten zeerste af.

Kan ik met een AA of AAA batterij oplader alle soorten batterijen opladen?

Nee, dit kan niet. Sommige batterij opladers kunnen alleen Ni-MH batterijen opladen, anderen alleen Li-ion batterijen en sommige batterij opladers kunnen allebei opladen. Daarnaast zijn sommige batterijen niet oplaadbaar. Het is daarom van belang dat u goed kijkt op de verpakking of in de productspecificaties of de batterij oplader geschikt is voor uw batterijen en of uw batterijen oplaadbaar zijn.

Waar koop ik AA en AAA batterij opladers?

Deze koopt u voordelig bij 123accu.nl. U vindt hier een ruim assortiment aan AA en AAA batterij opladers voor zowel Ni-MH batterijen als Li-ion batterijen. Bestel voor 23:59 uur een batterij oplader en ontvang deze de volgende dag al in huis.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over AA en AAA batterij opladers of over iets anders? Neem dan contact met ons op, zodat we u verder kunnen helpen .