123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Laptop oplader

Laptop oplader kopen?

Op deze pagina vindt u ons assortiment laptop opladers. U kunt eenvoudig de juiste adapter vinden door te sorteren op merk en vervolgens de aansluiting te kiezen die bij uw model laptop van toepassing is. Zo weet u zeker dat u altijd een geschikte oplader kunt vinden.

1 - 0 van 0

Bestel voordelig een oplader voor uw laptop

Om uw laptop en laptop accu goed op te laden is het belangrijk dat u de juiste oplader gebruikt. Om hier zeker van te zijn hebben wij ons assortiment gecategoriseerd in laptop merken. Wanneer u uw merk aanklikt, ziet u de beschikbare connectoren staan. Filter op de connector die in uw laptop past en kies vervolgens een originele oplader of een oplader van ons 123accu huismerk. Lees hieronder meer over het opladen van uw laptop of bestel hierboven een nieuwe laptop oplader.

De juiste laptop oplader vinden

Wij helpen u graag om de juiste laptop oplader te vinden. Allereerst dient u bovenaan deze pagina het merk van uw laptop aan te klikken. Wanneer u dat heeft gedaan komt u uit op een pagina waarop u ons assortiment laptop opladers voor dat merk ziet. Bovenaan deze pagina ziet u de connectoren die wij in ons assortiment hebben. Het is belangrijk dat u goed kijkt naar uw huidige/originele laptop oplader en connector en kijkt met welke connector het overeenkomt in ons assortiment. Hiervoor kunt u de foto’s gebruiken bovenaan de pagina. Filter vervolgens op output connector en bestel uw nieuwe laptop oplader.

Alternatieve oplaadmogelijkheden voor uw laptop

De meest gebruikte manier om uw laptop op te laden is via een laptop oplader. Deze stopt u in de laptop en de stekker stopt u in een stopcontact. Overigens kunt u uw laptop ook opladen door middel van powerbanks voor laptops. Deze dient u vooraf op te laden. Het voordeel hiervan is dat u de powerbank eenvoudig overal mee naartoe kan nemen, waardoor u altijd een stroompunt bij u heeft. Handig voor als u ergens bent waar geen stopcontacten zijn. Ook kunt u kiezen voor een powerbank op zonne-energie. Wanneer u bijvoorbeeld op reis bent en stroom probeert te besparen, kunt u deze powerbank in de zon leggen, zodat het zichzelf oplaadt.

Hoe ga ik het beste om met een laptop oplader?

Er zijn een aantal tips met betrekking tot het omgaan met uw laptop oplader. Allereerst is het belangrijk dat u kabelbreuken probeert te voorkomen. Hierdoor kan de oplader namelijk kapot gaan. Wring de oplader dus niet in gekke bochten, maar zorg ervoor dat deze goed opgerold is als u de oplader opbergt. Let wel op dat de aansluiting van de adapter en het snoer de zwakke plek van de oplader is. Als de stekker dus uit de adapter kan, raden we u aan dit te doen. Daarnaast is het belangrijk dat u het snoer niet te strak oprolt, want anders maakt het scherpe hoeken waardoor het snoer kan slijten.

 

Wanneer het snoer niet losgemaakt kan worden van de adapter, raden we u aan om deze niet om de adapter heen te rollen. De kabel kan namelijk niet vervangen worden, dus als die kapot gaat moet u een nieuwe oplader kopen.

 

Een handige optie zou zijn om een speciale opbergbox voor een oplader te hebben. Hierdoor raakt de oplader niet verstrengeld met andere opladers en zo voorkomt u dat het een wirwar wordt.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke oplader heb ik nodig voor mijn laptop?

U kunt een officiële oplader van dezelfde fabrikant als van uw laptop kopen. Vaak kunt u op de website van de fabrikant de juiste oplader vinden. Ook kunt u ervoor kiezen om een universele laptop oplader te kopen. Een universele laptop oplader vindt u bij 123accu.nl.

Hoe kan ik mijn laptop opladen zonder oplader?

Er zijn hier verschillende manieren voor. U kunt dit doen in de auto, middels een auto USB lader. Ook kunt u ervoor kiezen om uw laptop aan te sluiten op een powerbank om het op te laden.

Kan ik een andere oplader gebruiken voor mijn laptop?

U kunt niet zomaar een andere oplader gebruiken. Het is belangrijk dat u goed kijkt naar de eigenschappen van de officiële oplader, zoals de plug en voltage. U kunt alleen een andere oplader gebruiken die dezelfde eigenschappen heeft. Ook kunt u een universele laptop oplader aanschaffen.
 

Heeft u nog vragen over ons assortiment laptop opladers of over iets anders? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder.