123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Drone accu

Een nieuwe drone accu nodig?

Voor het kopen van een nieuwe drone accu bent u bij ons aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u accu's en accessoires voor een groot aantal drones van de meest uiteenlopende merken, zoals DJI, Parrot en Yuneec. Met een nieuwe of extra accu zorgt u ervoor dat uw drone weer een groot aantal vlieguren kan maken.

1 - 0 van 0

Bestel drone accu’s online

Drone accu kopen

Op zoek naar een accu of accessoire voor uw drone? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u een grote selectie aan accu's en accessoiries die voldoen aan alle Europese kwaliteits- en veiligheidseisen.

Welke soorten drone accu's kunt u vinden?

Ons assortiment bestaat uit zowel originele als huismerk accu's. Onze huismerk accu's bieden dezelfde betrouwbaarheid, kwaliteit en prestaties als een originele accu maar zijn wel een stuk goedkoper. Tevens zijn de huismerk accu's volledig compatible met dezelfde producten als de originele accu's.
 

Zowel originele drone accu's als huismerk drone accu's zijn voor een groot aantal drones in verschillende variaties beschikbaar. Het gaat hier voornamelijk om variatie in de capaciteit (mAh) van de accu. Want hoe hoger de mAh, hoe langer uw drone kan vliegen. Wat betreft de spanning van de accu en de afmetingen is er geen speling; deze moeten altijd overeenkomen met de accu die origineel in de drone zit. Het type accu is bij drone accu's altijd een li-po accu (lithium polymeer accu), in verband met de gunstige verhouding tussen kracht en gewicht.

De juiste accu voor uw drone vinden?

Het vinden van de juiste drone accu is bij 123accu.nl een vrij eenvoudige zaak. Ons volledige aanbod is op twee manieren te doorzoeken. U kunt bij elk merk of een overzicht van de apparaten zien waar wij compatible accu's voor verkopen, of u kunt een overzicht van de accunummers bekijken. Deze laatste manier van zoeken is vooral handig als u exact dezelfde accu wilt aanschaffen, of als u al een bepaalde accu op het oog heeft. Tevens staan er alternatieve accunummers in deze lijst, zodat het mogelijk is een accu te vinden die onder verschillende serie- of modelnummers geproduceerd is.

Ook accessoires voor uw drone kopen?

Naast drone accu's verkopen wij ook accessoires. Dit zijn alle producten die voor het gebruiken, opladen of verantwoordelijk opslaan van uw drone of drone accu van toepassing zijn. Denk hierbij onder andere aan reserve propellerbladen, landing pads en oplaadkabels.

Wat is de beste manier om een drone accu te gebruiken?

Drone accu's vereisen een behandeling die afwijkt van de meeste accu's. Dit heeft niet alleen te maken met de gebruikte techniek, maar ook met het feit dat u een onbemand voertuig op hoogte bestuurd. Dit betekent dat het uitermate belangrijk is dat een accu goed werkt en niet tijdens een vlucht ermee ophoudt. Daarom hebben wij voor u de meest essentiële handelingen op een rijtje gezet:

  1. Ga zorgvuldig met de drone accu om
  2. Laad de drone accu net voor gebruik tot 100% op
  3. Vlieg de drone accu 4 á 5 vluchten in
  4. Kalibreer de drone accu
  5. Vlieg onder de juiste omstandigheden

Voor een uitgebreide uitleg kunt u onze PDF over drone accu gebruik raadplegen.

 

Heeft u vragen over onze drone accu's, of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.