123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Smart Home accu

Accu’s voor slimme apparaten kopen?

Altijd de controle houden over uw smart home? Zorg dat de accu’s van uw slimme apparaten optimaal functioneren. In ons assortiment kiest u accu’s geschikt voor onder andere Google Nest, Ring en Verisure. Bestel nu snel een nieuwe of extra accu voor de beste prijs. Vandaag besteld is morgen in huis.

1 - 0 van 0

Bestel online accu’s voor smart home

De voordelen van een deels of volledig geautomatiseerde woning zijn legio, en het is dan ook begrijpelijk dat smart home apparaten zo een succes zijn geworden. Een smart home apparaat, ongeacht of het gaat om een slimme deurbel, een slimme thermostaat, een slimme rookmelder of een van de vele anderen soorten smart home devices, doen het echter alleen zolang de accu of batterij waarvan ze afhankelijk zijn ook goed werkt.

 

Daarom vindt u op deze pagina niet alleen een uitgebreid assortiment aan smart home accu’s voor de populairste devices van de grootste merken, maar ook extra informatie over dit assortiment, en de antwoorden op een aantal veelgestelde vragen.

Voor welke smart home devices kan ik accu’s vinden?

Ons assortiment bestaat uit originele accu’s en compatibele accu’s van ons huismerk voor de slimme apparaten van merken als Google, Honeywell, RING en Verisure. Hieronder lichten wij de merken en de meest voorkomende apparaten kort toe.

Accu’s voor Google

Google staat in de smart home wereld bekend om Google Nest; de smart home lijn van Google die vooral smart home speakers, displays, deurbellen, thermostaten en rookmelders bevat. In ons assortiment vindt u geschikte 123accu-huismerk accu’s voor een groot deel van het Google Nest assortiment, waaronder voor de Google Nest Hello videodeurbel en de Google Learning thermostaat.

Accu’s voor Honeywell

In ons assortiment vindt u accu’s voor een groot aantal smart home systemen van Honeywell. Hieronder vallen bijvoorbeeld het Honeywell Ademco alarmsysteem en de Honeywell Home Pro thermostaat. Honeywell producten zijn ook bekend onder de naam Resideo.

Accu’s voor RING

RING is een smart home merk dat gespecialiseerd is in het beveiligen van woningen. Het staat vooral bekend om zijn slimme deurbellen, die u in staat stellen om niet alleen uw voordeur in de gaten te houden, maar ook het op afstand bekijken van wie er aanbelt, zelfs als u niet thuis bent. In ons assortiment vindt u accu’s voor de RING Spotlight, RING Stick Up Cam en de RING Video Doorbell.

Accu’s voor Verisure

Net als RING is ook Verisure gespecialiseerd in beveiliging, maar dan in de meest algemene zin; zo vindt u bij Verisure niet alleen beveiligingscamera’s, maar ook rookmelders en volledige alarmsysteem. In ons assortiment vindt u onder andere accu’s voor de Verisure Camera Detector, Verisure Night Fuse en de Verisure Siren.

Veelgestelde vragen

Hoe plaats ik een accu in mijn smart home apparaat?

Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. De procedure verschilt namelijk per merk en per apparaat. Het is goed altijd de handleiding en andere documentatie van het apparaat door te lezen, zodat u goed weet wat de te volgen stappen zijn. Let op: In veel gevallen vervalt bij het openen en het aanpassen van een smart home apparaat de garantie van het apparaat.

Hoe vind ik de juiste accu voor mijn smart home apparaat?

Om zeker te weten dat u bij 123accu.nl de juiste accu kiest, kunt u zoeken op het apparaat, of op het serienummers van de huidige accu. Zo weet u zeker dat u altijd een geschikte accu koopt, en niet een accu die niet past of foutieve eigenschappen heeft.

 

Heeft u na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over smart home accu’s? Of wilt u meer weten over ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.