123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Koptelefoon accu

Koptelefoon accu

Accu's voor (draadloze) koptelefoons

Koptelefoon accu's

Ongestoord luisteren naar muziek op uw koptelefoon? Dat gaat lastig met een accu die continu leeg is. En wat dacht u van bellen of gamen met een headset? Met een accu die goed functioneert voorkomt u dat uw headset per ongeluk uitvalt, midden in een gesprek of game. Gelukkig kunt u op 123accu.nl altijd terecht voor een vervangende óf reserve-accu.

Accu's voor uw koptelefoon of headset

Wij hebben een ruim assortiment aan verschillende accu's voor uw koptelefoons of (gaming) headsets. Zo vindt u bij ons 123accu-huismerkaccu's van grote audiomerken zoals Sennheiser, Bose, Beats en Sony.

Door een goed werkende accu in uw draadloze koptelefoon of headset te stoppen voorkomt u ongemakken. Accu's hebben namelijk niet het eeuwige leven. Hoe ouder het apparaat wordt, hoe slechter de accu ook zal gaan functioneren. De capaciteit wordt minder, de accu loopt sneller leeg en hij wordt 'lui'.

Aanschaf van een nieuwe accu is dan van belang. Zo kunt u altijd op volle kracht naar muziek luisteren en blijven bellen en gamen. De accu's van 123accu.nl hebben allemaal een lange levensduur. Bovendien voldoen ze aan de Europese richtlijnen voor veiligheid, milieu en gezondheid. De huismerkaccu's presteren net zo goed als originele accu's, maar zijn wel een stuk goedkoper. Bespaar zo al snel 40 tot 50 procent op de aanschafprijs van de accu.

Naast accu's voor uw koptelefoon of draadloze headset verkopen wij ook accu's voor bijvoorbeeld uw muziek- of multimedia-apparaat.

Koptelefoon accu's kopen bij 123accu.nl

Heeft u vragen over accu's voor uw (draadloze) koptelefoon of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123accu.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord