123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Makita

Makita tuingereedschap accu

Op zoek naar een originele of huismerk accu voor uw draadloze tuingereedschap van Makita? In ons ruime assortiment vindt u altijd wat u zoekt. Eenvoudige navigatieknoppen bieden de mogelijkheid om te zoeken op accunummer of apparaattype, waarna u de juiste accu kunt bestellen. Ook voor gereedschap accu's voor uw elektrische gereedschap van Makita kunt u bij ons terecht.

1 - 0 van 0

Makita

Accu's voor uw Makita tuingereedschap kopen?

Bij ons koopt u de accu's voor uw Makita accu tuingereedschap. Dit gereedschap is van hoogwaardige kwaliteit dat voorzien is van de beste accu-technologie. Omdat er geen benzinemotor in zit heeft u bovendien geen (verleng)snoeren nodig, waardoor u hiermee flexibeler bent en makkelijker kunt bewegen. Ideaal voor in de tuin.

Nieuwe accu voor uw Makita tuingereedschap

De accu's in het tuingereedschap kunnen ongeveer 400 tot 1000 keer opgeladen worden voordat deze er in kwaliteit op achteruit gaan. Na verloop van tijd kan de accu namelijk lui worden. Dit betekent dat het vermogen en de prestaties minder worden. U merkt dit bijvoorbeeld doordat het langer duurt om de accu op te laden of doordat de accu steeds sneller leegloopt. In zulke gevallen is het tijd om een nieuwe accu te overwegen.

In onze webshop koopt u zowel originele accu's als huismerk-accu's. Deze kunt u beide gebruiken in uw Makita tuingereedschap. De juiste accu die precies in uw apparaat past vindt u door te navigeren via de zoek op apparaat-knop of de zoek op accunummer-knop. Hier kunt u zoeken op de naam van het tuingereedschap dat u in huis heeft of op het nummer dat op uw huidige accu staat. En snel zoeken? Bovenaan deze pagina vertonen wij bovendien ook altijd de meest bekende en meest gebruikte accu's, zoals de BL1830, de BL1430, de BL1021B of de BL3626.

Houd bij het vervangen van uw accu in ieder geval altijd rekening met de afmetingen. Deze mogen niet groter zijn dan die van uw huidige accu. Ook het voltage is belangrijk. Gebruik namelijk geen accu's met een hogere voltage in apparaten met een lagere voltage, want dit leidt tot overladen en maakt de apparaten stuk. De mAh-capaciteit kunt u wel zelf bepalen. Hierbij geldt: hoe hoger de capaciteit, hoe langer het apparaat meegaat.

Tips voor het onderhouden van uw Makita tuingereedschap accu

Om langdurig de beste prestaties te behouden kunt u het beste de volgende tips in acht houden:
  • Laad de accu op op het moment dat u voelt dat de kracht van uw machine minder wordt.
  • Oefen nooit onnodige druk uit op de machine. Zo voorkomt u overbelasting.
  • Gebruik de accu regelmatig en laat deze niet lang ongebruikt liggen. Regelmatig opladen en ontladen verlengt de levensduur.
  • Voorkom blootstelling van de accu aan water of ander vocht.
  • Wissel indien mogelijk accu's af tijdens de werkzaamheden. Doordat de accu dan tussentijds kan afkoelen wordt de levensduur verlengd.
  • Bewaar de accu én de machine binnen.

Makita tuingereedschap

Al sinds 1915 is Makita leidend op het gebied van gereedschap. De makers hebben dan ook meer dan 1500 verschillende machines op de markt gebracht. Naast draadloos gereedschap voor binnenshuis (waarvoor u de accu's hier vindt) vindt u in het assortiment ook draadloos tuingereedschap. Doordat Makita voortdurend blijft ontwikkelen en produceren kunnen zij met recht een specialist genoemd worden. In hun assortiment vindt u dan ook alleen gereedschappen met een hoge kwaliteit, die niet alleen eenvoudig in gebruik zijn maar ook makkelijk kunnen worden onderhouden. Perfecte prestaties gegarandeerd.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe lang gaat een accu mee van Makita?

Een Makita tuingereedschap accu gaat ongeveer twee jaar mee. Uiteraard is dit wel afhankelijk een aantal factoren, zoals de temperatuur waarin deze accu wordt bewaard of opgeladen. De Makita accu, elke accu eigenlijk, is gevoelig voor warmte of kou en dat kan effect hebben op de levensduur.

Waar staat LXT voor bij Makita?

LXT staat voor Lithium-ion eXtreme Technology. Deze accu’s zijn erg licht van gewicht en hebben daarnaast ook een erg korte laadtijd.

Kan een 14.4 volt accu in een 18 volt machine?

Nee. Het voltage van de accu moet hetzelfde zijn als de voltklasse van de machine. Wanneer u een 14.4V accu heeft, dan dient deze in een 14.4V gereedschap geplaatst te worden. Hetzelfde geldt voor een 18V accu die in een 18V gereedschap moet.
 

Wilt u meer weten over onze huismerk accu's of heeft u wellicht vragen over andere producten in ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.