123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Heggenschaar accu

Heggenschaar accu kopen?

Valt uw heggenschaar steeds uit terwijl u bezig bent? Dan kan dat betekenen dat uw accu kapot is of dat uw accu een lage capaciteit heeft. In dat geval is het handig om óf een vervangende of extra accu aan te schaffen, zodat u altijd uw klus volledig af kunt maken. Bestel daarom voordelig hieronder een heggenschaar accu en krijg deze morgen al thuisbezorgd.

1 - 0 van 0

Bestel goedkoop heggenschaar accu’s

In ons assortiment vindt u accu’s voor heggenscharen van verschillende merken, zoals Makita, Black & Decker en Bosch. Om er zeker van te zijn dat u zo lang mogelijk met uw heggenschaar accu kunt doen, is het belangrijk dat u goed met de accu omgaat en het goed onderhoudt. Lees hier beneden voor meer informatie over heggenschaar accu’s of bestel hierboven direct de accu die u nodig heeft.

Uw heggenschaar accu onderhouden

Het is belangrijk om zowel de heggenschaar accu als de acculader te controleren. Kijk daarom naar de lader wanneer de accu wordt opgeladen om te zien of de led lampjes branden of knipperen zoals het normaal gesproken gaat. Wanneer ze helemaal niet branden of er iets anders is, raden we aan de accu van de lader te halen en uw handleiding te raadplegen om te zien of u erachter kunt komen wat er aan de hand is.

 

Wanneer u uw heggenschaar heeft gebruikt, raden wij aan om na elk gebruik de accu uit de heggenschaar te halen en de accu even met een droge en schone doek af te nemen. Daarnaast raden wij ook aan om de accu altijd gescheiden van de heggenschaar en lader op te bergen op een doge en koele plek. Voor een maximale levensduur kunt u de accu het best opbergen met een lading tussen de 20 en 80%. Bij de meeste acculaders staat dit gelijk aan 2 groene led lampjes. Controleer daarom, wanneer u de accu voor langere tijd opbergt, eens per maand de accu om te kijken hoeveel de accu nog opgeladen is en of het nodig is om het handmatig weer bij te laden. Om schade aan de laadcapaciteit te voorkomen dient u volledige ontlading namelijk te vermijden.

Heggenschaar accu opladen

Laad een heggenschaar accu op in temperaturen vanaf ongeveer 10 tot maximaal 40 graden. Wanneer de accu in en te warme omgeving wordt opgeladen, ontstaat er thermal run-off. Dit betekent dat de accu, omdat het tijdens het opladen ook al warmer wordt, veel te warm wordt met brand- en explosiegevaar tot gevolg. In te koude omgevingen de accu opladen is echter ook niet goed, omdat het temperatuurverschil tussen de buitenlucht en de accu zelf voor soortgelijke problemen kan zorgen.

 

Houd de accu in de gaten tijdens het opladen en verwijder deze wanneer het volledig opgeladen is. Voorkom dat de accu onnodig lang in de lader blijft zitten en houd de temperatuur van de accu in de gaten.


Wanneer u de heggenschaar accu heeft aangeschaft, raden we altijd aan om de accu eerst nog in de oplader te stoppen voordat u deze voor het eerst gaat gebruiken. Omdat er een kans is dat de tijd tussen de fabricatie en het ontvangen van de accu groot is, kan het zijn dat dat de accu bij het eerste gebruik niet zijn volledige capaciteit en kracht heeft.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe onderhoud ik mijn heggenschaar accu?

We raden aan om na elk gebruik de accu uit de heggenschaar te halen en deze met een droge en schone doek af te nemen. Als u de accu niet meer gaat gebruiken, kunt u deze het best uit de heggenschaar laten en gescheiden opbergen op een koele en droge plek. Controleer eens per maand de accu om te voorkomen dat het te diep ontlaadt.

Hoe laad ik een heggenschaar accu op?

Laad deze op met een compatibele acculader. Doe dit in een ruimte niet kouder dan 10 of warmer dan 40 graden. Houd de accu in de gaten tijdens het laden en verwijder het zo snel mogelijk als deze volledig opgeladen is.

Waar koop ik heggenschaar accu’s?

U koopt accu’s voor heggenscharen goedkoop bij 123accu.nl. Hier vindt u accu’s voor heggenscharen van verschillende merken, zoals Makita, Bosch, Greenworks en Black & Decker. Vandaag besteld, is morgen in huis.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over heggenschaar accu’s? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.