123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Kettingzaag accu

De goedkoopste kettingzaag accu’s kopen bij 123accu

Bestel op deze pagina goedkoop een nieuwe accu voor uw kettingzaag. U kunt bij ons terecht voor accu’s van kettingzagen van merken zoals Black en Decker, Bosch, EGO en Makita. In ons assortiment vindt u zowel originele als 123accu huismerk kettingzaag accu’s. Deze zijn kwalitatief gelijkwaardig en goedkoper. Vandaag besteld, is morgen in huis.

1 - 0 van 0

Bestel voordelig kettingzaag accu’s

Op deze pagina vindt u een ruim assortiment aan kettingzaag accu’s. U kunt hier terecht voor kettingzaag accu’s van Makita, EGO, Black en Decker en meer. Deze accu’s hebben uiteenlopende capaciteiten, zodat er voor iedere klus een geschikte accu tussen zit. U kunt gaan voor een originele, maar ook voor één van ons huismerk, die goedkoper én kwalitatief gelijkwaardig is. Lees hieronder meer over kettingzaag accu’s of navigeer hierboven direct naar het merk en de soort accu die u zoekt.

Kettingzaag accu opbergen

Na het gebruiken van uw kettingzaag (accu) dient u deze weer op te bergen. Hoe u dat het best kunt doen leggen we u graag uit:

  • Haal de accu uit uw kettingzaag: wanneer deze langdurig in de kettingzaag blijft zitten, kan dat uiteindelijk tot diepontlading zorgen. Berg de accu daarnaast ook gescheiden op van andere accu’s en van laders.
  • Maak de accu en kettingzaag schoon: het is aan te raden om met een droge doek even de accu af te nemen en de kettingzaag met een harde borstel af te nemen om vuiligheden te verwijderen. Gebruik het liefst geen water om roest te voorkomen.
  • Dek de kettingzaag en accu afgesloten af: hiermee voorkomt u stofophoping.
  • Berg de accu op droge plek op: plaats de kettingzaag en accu vervolgens op een plek die droog en vorstvrij is en een omgevingstemperatuur heeft van -10 tot 50 graden. De beste temperatuur voor een accu is kamertemperatuur. Vermijd daarnaast ook directe blootstelling aan zonlicht.
  • Berg de accu gedeeltelijk opgeladen op: dit kan circa 60 tot 80% zijn. Vergeet niet eens per maand/twee maanden het batterijniveau te controleren en indien nodig de accu bij te laden.

Kettingzaag accu opladen

Voordat u uw kettingzaag accu gaat gebruiken, of dat nu voor de eerste keer is of na een langere opslagtijd, raden we aan om de accu eerst even op kamertemperatuur te laten komen. Vervolgens is het raadzaam om de accu volledig op te laden. Dit dient in een ruimte te gebeuren die niet kouder dan 10 graden is en niet warmer dan 40 graden is/wordt.

 

Verder is het voor de zekerheid en veiligheid aan te raden om de accu niet onbeheerd op te laden. Verwijder deze nadat deze volledig opgeladen is. Voorkom dus dat de accu onnodig lang in de lader blijft zitten.

Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoeveel KW heeft mijn kettingzaag accu?

Hoeveel vermogen uw kettingzaag accu heeft, kunt u aflezen op de accu zelf. Vaak staat dit op de achter-/onderkant van de accu aangegeven. Meestal is het zo dat hoe hoger het vermogen is, des te krachtiger de accu is. Een accu met veel vermogen is dus bijvoorbeeld beter geschikt voor grote klussen/tuinen.

Hoe berg ik mijn kettingzaag accu op?

Hier zijn meerdere tips voor. Zorg ervoor dat de ruimte waarin u de accu wilt gaan opbergen, vorstvrij is en beschermd is tegen vocht, direct zonlicht en (extreme) temperatuurverschillen. Daarnaast is het belangrijk om de accu gescheiden van de kettingzaag en andere accu’s en laders op te bergen.

Waar koop ik een kettingzaag accu?

Een kettingzaag accu koopt u voordelig bij 123accu.nl. Hier vindt u accu’s voor kettingzagen van merken zoals Makita, Black en Decker, EGO, Bosch en meer. Kies hier voor een originele accu of ga voor een 123accu huismerk accu, die goedkoper én kwalitatief gelijkwaardig zijn. Vandaag besteld, is morgen in huis.
 

Heeft u nog vragen over ons assortiment kettingzaag accu’s of komt u ergens niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.