123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Werkhandschoenen

Werkhandschoenen kopen?

Bestel bij ons voordelig werkhandschoenen. De handschoenen zijn verkrijgbaar in de maten XS tot en met XXL. Ze bieden uw handen bescherming en zijn zeer flexibel, zodat u met gemak alles kunt vastpakken. Bestel vandaag nog werkhandschoenen en krijg deze morgen al thuisbezorgd.


Bestel voordelig werkhandschoenen

Bij ons vindt u werkhandschoenen van het merk Showa. Deze handschoenen zijn gemaakt van katoen en polyester en hebben een latex bekleding. Ze blijven erg flexibel, waardoor u een goede grip behoudt, terwijl uw handen goed beschermd blijven. Lees hieronder meer over de werkhandschoenen of bestel hierboven direct een werkhandschoen in uw maat.

Wat is een werkhandschoen?

Een werkhandschoen is een type handschoen die u gebruikt tijdens momenten waarop uw handen beschermd moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan wanneer u bezig bent in de tuin of tijdens doe-het-zelf klusjes. Door de werkhandschoenen komen uw handen niet in aanraking met eventuele (giftige) chemicaliën, maar ze zorgen er ook voor dat uw handen niet onder de wondjes komt te zitten tijdens klusjes of tuinieren.

Ons assortiment werkhandschoenen

Bij ons vindt u werkhandschoenen van één merk, namelijk Showa. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, namelijk in de maten XS tot en met XXL. Hieronder leest u meer over de eigenschappen van de werkhandschoenen in ons assortiment.

Eigenschappen werkhandschoenen

De werkhandschoenen in ons assortiment beschikken over verschillende eigenschappen. Zo zijn de handschoenen soepel en bieden ze goede flexibiliteit, zodat u uw grip behoudt. Daarnaast scheuren deze handschoenen niet snel.

 

Vanwege het naadloze breiwerk zal u geen irritaties op de huid ervaren. Daarnaast is er ook gekozen voor een ademende handrug, zodat dit het zweten vermindert.

 

De werkhandschoenen in ons assortiment worden onder andere gebruikt om handen te beschermen in vochtige omgevingen of tegen agressieve chemicaliën of alcoholen.

Toepassingen werkhandschoenen

De werkhandschoenen kunnen toegepast worden in diverse branches/situaties. Hieronder hebben we enkele van deze situaties en plekken voor u opgeschreven:

  • Lucht- en zeehavens
  • In de tuin
  • Tijdens doe-het-zelf klusjes
  • Gemeentelijke diensten
  • Opslag en distributie
  • Spoorwegen
  • Metallurgie
  • Til- en sjouwwerk

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waar koop ik werkhandschoenen?

U kunt werkhandschoenen kopen in onder andere bouwmarkten, maar ook voordelig bij 123accu.nl. Wij verkopen werkhandschoenen in verschillende maten die uw handen optimaal beschermen tijdens bijvoorbeeld klussen of tuinieren.

Waaraan moet een werkhandschoen voldoen?

Dit is erg afhankelijk van wat u precies gaat doen. Wanneer u een werkhandschoen gaat kopen, is het belangrijk om te kijken naar de NEN-normeringen en de keurmerken en vervolgens kunt u opzoeken welke NEN-normering geschikt is voor wat u gaat doen.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over ons assortiment werkhandschoenen of over iets anders? Neem dan contact met ons op, zodat we u verder kunnen helpen.