123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Husqvarna

Husqvarna accu kopen?

Met een nieuwe tuingereedschap accu werkt uw draadloze apparaat van Husqvarna weer optimaal. Bij ons vindt u altijd een geschikte originele of huismerkaccu. U vindt deze door te zoeken op apparaattype of op accunummer en door vervolgens de juiste capaciteit te selecteren. En bent u ook nog op zoek naar gereedschap accu's? Deze kunt u ook altijd in onze webshop bestellen.

1 - 0 van 0

Husqvarna

Accu's voor uw Husqvarna tuingereedschap kopen?

Bij ons vindt u accu's voor uw Husqvarna tuingereedschap. Dit is een van de marktleiders op het gebied van elektrisch tuingereedschap. Dit is niet voor niets. Het assortiment van Husqvarna bestaat uit tuingereedschap met een hoge kwaliteit én een hoog gebruikerscomfort. Perfect voor zowel de doe-het-zelver als de professional.

Nieuwe of extra Husqvarna tuingereedschap accu kopen

Bij ons vindt u een nieuwe of een extra accu voor al uw draadloze tuingereedschap van Husqvarna. Handig voor als uw huidige accu lui wordt. Dit kunt u merken wanneer uw accu steeds minder snel oplaadt en juist steeds sneller leegloopt. Het vermogen en de prestaties van de accu worden met andere woorden dus steeds slechter. In dat geval is het tijd om een nieuwe accu aan te schaffen. Ook een extra accu is handig om in huis te hebben, zodat u altijd door kunt gaan met klussen zonder gestopt te worden door een lege accu.

Welke Husqvarna tuingereedschap accu heb ik nodig?

In ons assortiment vindt u zowel originele Husqvarna accu's als compatibele accu's van ons 123accu-huismerk. Beide varianten zijn in het tuingereedschap van Husqvarna te gebruiken en bieden dezelfde prestaties. Ze zijn gemaakt voor veeleisende werkzaamheden en speciaal geschikt voor langdurig gebruik. Zowel het opladen als het verwisselen hiervan gaat snel.

De juiste accu die precies in uw apparaat past vindt u door te navigeren via de zoek op apparaat-knop of de zoek op accunummer-knop. Hier kunt u zoeken op de naam van het apparaat dat u in huis heeft of op het nummer dat op uw huidige accu staat. Verder vertonen wij bovenaan deze pagina de meest bekende en meest gebruikte accu's, zoals de 535 12 09-01 en de 580 68 33-01.

Houd bij het vervangen van uw accu in ieder geval altijd rekening met de afmetingen en het voltage. Gebruik namelijk nooit een accu met een hogere voltage in een apparaat met een lagere voltage. De mAh-capaciteit kunt u wel zelf bepalen. Hierbij geldt: hoe hoger de capaciteit, hoe langer het apparaat meegaat.

Voordelen van Husqvarna draadloos tuingereedschap

Het draadloze tuingereedschap van Husqvarna heeft een hoop voordelen ten opzichte van tuingereedschap mét een snoer en benzinemotor. Zo is er sprake van minder rookvormingen en minder trillingen. Ook maakt het gereedschap veel minder lawaai. Er is al gauw een verschil in geluidsniveau van meer dan 13 decibel. Hecht u er dus waarde aan om stil te werken? Dan is draadloos tuingereedschap van Husqvarna een goede keuze!

Los hiervan biedt tuingereedschap met een accu ook een verbetering van de flexibiliteit en een kost het u minder moeite. Geen zoektocht meer naar een stopcontact of gedoe met verlengsnoeren. En als de accu leeg is, kunt u deze gewoon vervangen door een volle accu en rustig doorwerken.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een Husqvarna robotmaaier?

U dient de robotmaaier in te schakelen en vervolgens uw viercijferige pincode in te voeren. Daarna hoeft u alleen nog de maaihoogte en de werktijden in te stellen en dan kan de Automower gebruikt worden. Voor meer informatie om uw gazon klaar te maken voor uw robotmaaier, kunt u de uitleg van Husqvarna lezen.

Kan ik verschillende accu’s gebruiken voor mijn Husqvarna tuingereedschap?

Niet alle accu’s zijn op elk apparaat te gebruiken. De afmetingen en voltages moeten gelijk zijn. Wanneer een voltage veel verschilt kan dit schadelijk zijn voor het apparaat en accu. Zoek op accunummer of zoek op apparaat om de juiste accu voor uw Husqvarna tuingereedschap te vinden.

Hoe bewaar ik mijn Husqvarna accu in de winter?

Haal de accu uit uw Husqvarna apparaat en zorg ervoor dat de accu altijd 50% opgeladen is voor een langere levensduur. Bekijk de accustatus door op de knop aan de achterkant van de accu te drukken. Laad deze op als het niveau lager dan 50% is. Sla de accu op bij een temperatuur van 5 tot 25 graden.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over Husqvarna tuingereedschap accu’s? Neem dan contact met ons op.