123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Ambrogio

Ambrogio tuingereedschap accu

Op zoek naar een huismerk accu voor uw snoerloze tuingereedschap van Ambrogio? In ons ruime assortiment vindt u altijd wat u zoekt. Simpele navigatieknoppen bieden de mogelijkheid om te zoeken op accunummer of apparaattype, waarna u de juiste accu kunt bestellen.

Let op: Onze 123accu-huismerk accu's zijn niet compatibel met de Ambrogio Amico.

1 - 0 van 0

Ambrogio

Bestel nu voordelig uw Ambrogio tuingereedschap accu online

Het is natuurlijk erg vervelend als u bezig bent in uw tuin en uw tuingereedschap valt uit omdat de accu leeg is. Daarom kunt u het best altijd een extra accu in huis hebben. Wij verkopen 123accu-huismerk accu’s als vervanging van de Zucchetti uw Ambrogio tuingereedschap die voordeliger zijn dan de originele maar kwalitatief gelijkwaardig, zodat uw hele tuin gemaaid kan worden door de Ambrogio robotmaaier.

Ambrogio tuingereedschap accu assortiment

Wij bieden verschillende accu’s aan voor uw Ambrogio robotmaaier. Alle accu’s die wij verkopen hebben een spanning van 25V en bestaan uit de samenstelling Lithium-Ion. Omdat de accu’s verder wel verschillen in capaciteiten per accu, hebben we dit even voor u overzichtelijk opgeschreven:

 
Accu  Capaciteit (mAh)
Zucchetti CS-C0106/1 6900 / 9000/ 102000
Zucchetti 075Z01300A 2300 / 3400
Zucchetti 110Z03700A Type B 7500 / 7800 / 10200
Zucchetti CS-C0114 13800
 

Als u niet weet welke accu u moet hebben, kunt u ook zoeken op apparaat. Hier ziet u een lijst staan met de modellen van de Ambrogio robotmaaiers. Klik vervolgens uw model aan om accu’s te zien en te bestellen die de originele Zucchetti accu vervangen. Weet u niet meer welk model u heeft? Dit is vaak te vinden op de originele verpakking van het apparaat en soms op het apparaat zelf.

 

Het kan ook zijn dat u een ander accunummer heeft. In dat geval kunt u een compatibele accu vinden door te zoeken op accunummer. Als u hier op klikt zit u een lijst staan met accunummers. Klik op het accunummer dat overeenkomt met de accu die u nu heeft en bestel eenvoudig een compatibele 123accu-huismerk accu. Uw accunummer vindt u vaak op de accu zelf of in de meegeleverde handleiding.

Ambrogio tuingereedschap accu opladen

In tegenstelling tot een hoop andere apparaten, hoeft de accu van een Ambrogio robotmaaier niet uit het apparaat om opgeladen te worden. Bij het bestellen van de robotmaaier krijgt u ook een laadstation meegeleverd. Deze plaatst u bijvoorbeeld in de tuin. Vervolgens stopt u de stekker van de stroomvoorzieningstoestel in het stopcontact. Schakel daarna de hoofdzakelijke stroomtoevoer in als deze uitstaat.

 

Op het stroomvoorzieningstoestel vindt u enkele knopjes. Klik op ON. Vervolgens kunt u de Ambrogio robotmaaier in het laadstation plaatsen. Het kan zijn dat op het display het wachtwoord wordt gevraagd. Vul die in en dan zal u op het display zien staan “Bezig met laden”. Raadpleeg de handleiding van Ambrogio voor een geïllustreerde uitleg.

 

Het kan zo zijn dat u de Ambrogio robotmaaier voor een langere tijd niet gebruikt. Wij raden aan om in ieder geval minstens elke 5 maanden onze huismerk accu, die de originele Zucchetti accu vervangt, op te laden om afnemende levensduur tegen te gaan.

 

Probeer het laadstation te bedekken om de contactplaten te beschermen en om te voorkomen dat er viezigheid zoals bladeren in kan komen.

Tips gebruik Ambrogio robotmaaier

Vanuit Ambrogio zijn er enkele tips opgesteld voor het gebruik van de Ambrogio robotmaaier. Deze hebben we hieronder voor u opgeschreven.

  • Controleer of de bevestigingsschroeven van de hoofdzakelijke mechaniek goed vastgedraaid zijn;
  • Maai het gras regelmatig, zodat het niet te veel kan groeien;
  • Gebruik de robot niet om gras te maaien dat 3cm langer is dan het maaimes;
  • Als het grasperk uitgerust is met een sproeiersysteem, moet de robot ingesteld worden dat hij minstens 1 uur voordat de sproeiers aangaan, teruggekeerd is naar het laadstation;
  • Controleer of de helling van het terrein wel overeenkomt met de hellingcapaciteit van de robot zelf. De robotmaaiers kunnen namelijk een helling aan vanaf 45% tot 65%;
  • Probeer raadzaam te zijn op het feit dat de robot niet aan het werk is wanneer er personen of dieren in de buurt zijn in verband met het scherpe maaimes.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe bewaar ik mijn Ambrogio robotmaaier accu?

Berg de Ambrogio robotmaaier en de accu op in een droge ruimte met een omgevingstemperatuur van 10 tot 30 graden. Haal de accu wel uit de robotmaaier als u deze voor een langere tijd niet gebruikt. Zorg er daarnaast ook voor dat deze robotmaaier uit bereik is van kinderen en dieren.

Hoe moet ik mijn Ambrogio robotmaaier installeren?

U dient door middel van een perimeterdraad speciale grondpennen in de tuin te bevestigen en de perimeterdraad weer aan te sluiten op het laadstation. De robotmaaier herkent dan de pennen en de perimeterdraad en weet waar het gras wel en niet te maaien. De nieuwste generatie is uitgerust met sensoren en radars waardoor de maaier het werkgebied al kan herkennen.

Hoe ga ik goed met mijn Ambrogio tuingereedschap accu om?

Bescherm uw tuingereedschap accu tegen vocht, warmte en extreme temperaturen. Let daarnaast op uw accu wanneer u deze oplaadt. Ga verder voorzichtig om met uw accu. Accu’s zijn gevoelig voor trillingen, laat deze dus niet vallen of gooi de accu niet neer op tafel.
 

Lees voor meer tips over het omgaan met uw accu onze blog over het gebruik en onderhouden van batterijen en accu’s. Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over ons assortiment van Ambrogio accu’s? Neem dan contact op met de klantenservice, we helpen u graag verder.