123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Asus

Asus laptop accu kopen?

Bestel voordelig een Asus laptop accu voor onder andere de VivoBook series en Chromebook series. Kies voor één of meerdere 123accu-huismerk accu’s die voordeliger zijn dan de originele Asus laptop accu’s zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit. Vandaag besteld is morgen in huis.

1 - 0 van 0

Asus

Bestel voordelig een Asus laptop accu

Op deze pagina vindt u ons assortiment accu’s voor Asus laptops. Asus is een bekend merk voor laptops, dat zich onderscheidt met laptops voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Voor een groot aantal Asus laptops kunt u bij ons de juiste accu vinden.
 

Ons assortiment bestaat zowel uit originele Asus accu’s als accu’s van ons 123accu-huismerk. Deze laatste doen in kwaliteit niet onder voor de originele accu’s van Asus, maar zijn wel een stuk voordeliger.

Waarom een Asus laptop accu vervangen?

Een van de belangrijkste redenen om uw Asus laptop accu te vervangen is omdat uw huidige accu kapot is of als de prestaties van uw accu overduidelijk zijn verminderd. Hieronder benoemen we een aantal punten waardoor u weet of uw accu toe is aan vervanging.

 

Een Asus laptop kan de volgende melding weergeven: ‘Overweeg de accu te vervangen’. Als u deze melding krijgt en u de accu ook al een hele tijd bezit, kunt u ervan uitgaan dat de laptop accu kapot is. De laptop baseert dit op basis van de volgende gegevens: leeftijd accu en resterende accu capaciteit.

 

Verder kan het ook zijn dat de accu altijd op 0% blijft staan. Het is raadzaam om even te controleren of het wellicht niet aan de adapter ligt. Is dit niet het geval, dan kunt u ervan uitgaan dat de accu kapot is, aangezien deze niet meer oplaadt.

 

Daarnaast kan het ook zo zijn dat uw accu niet meer wordt herkend door uw laptop. We raden eerst aan om de accu uit uw laptop te halen en opnieuw in de laptop te plaatsen. Wordt de accu nog steeds niet herkend? Dan is de accu kapot.

Het vinden van de juiste Asus laptop accu

Het is dan ook altijd de moeite waard om te kijken of uw huidige Asus accu aan vervanging toe is. Maar hoe vindt u in onze webshop de juiste accu? Er zijn twee zoekmethodes. U kunt zoeken op apparaat, wat inhoudt dat u zoekt op het model laptop waarvoor u een nieuwe accu wilt aanschaffen, of u zoekt op accunummer. Bij deze laatste methode vindt u alle accu’s die volledig compatibel zijn met het model accu waarvan u het nummer opzoekt. Zo weet u zeker dat wat u aanschaft ook werkelijk op uw laptop werkt.

 

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat moet ik doen als mijn Asus laptop accu kapot is?

Dan dient u deze te vervangen. U kunt op 123accu.nl een compatibele accu vinden door te zoeken op apparaat of door te zoeken op accunummer. Gebruik uw kapotte accu niet meer, want dit kan schadelijk zijn voor uw laptop.

Hoe weet ik of mijn Asus laptop accu kapot is?

Indien een Asus laptop accu kapot is kunt u dit aan de volgende dingen merken. Sommige laptops geven een melding als de accu niet meer goed functioneert en toe is aan vervanging. Ook kan het zo zijn dat de accu op 0% blijft staan. Dit kan komen door de accu of de oplader. Tot slot kan het mogelijk zijn dat de accu niet meer wordt herkend door uw laptop. Probeer dan eerst de accu uit uw laptop te halen en deze er weer in te plaatsen voordat u een nieuw aanschaft. Asus laptop accu’s koopt u voordelig op 123accu.nl.

Wat kost een batterij voor een Asus laptop?

Een originele Asus laptop accu kost gemiddeld rond de 50 euro. Vervangende accu’s van het 123accu-huismerk zijn tot 50% goedkoper dan de originele accu’s en dat zonder verschil in kwaliteit. Deze koopt u voordelig op 123accu.nl.
 

Heeft u vragen over ons assortiment accu’s voor Asus laptops, of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.