123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Robomow

Robomow accu kopen?

Bekijk ons ruime aanbod aan Robomow accu's voor uw robotmaaiers. Hiermee blijft uw apparaat langdurig goed werken en hoeft u niet steeds tussendoor op te laden. Zoek eenvoudig op accunummer of apparaattype en kies voor een originele of huismerkaccu. Ook voor gereedschap accu's voor uw andere draadloze gereedschap kunt u bij ons terecht.

1 - 0 van 0

Robomow

Accu's voor uw Robomow robotmaaier kopen?

Het gras is altijd groener aan de overkant, maar niet met de Robomow robotgrasmaaier. Deze houdt uw gazon bij zonder dat u hiernaar om hoeft te kijken of hier moeite voor hoeft te doen. Bij ons vindt u altijd een nieuwe, vervangende of extra accu voor uw robotmaaier.

Nieuwe of extra accu voor uw Robomow robotmaaier

Na verloop van tijd wordt de accu van uw Robomow grasmaaier 'lui'. Deze kan namelijk ongeveer 400 tot 1000 keer opgeladen worden voordat dit gebeurt. Wanneer een accu lui wordt, gaan de prestaties en het vermogen hiervan achteruit. Dit merkt u bijvoorbeeld doordat het opladen van de accu steeds langer duurt. Of doordat deze opeens een stuk sneller leegloopt. In deze gevallen is het tijd om een nieuwe accu te kopen.

Wij verkopen zowel originele accu's als 123accu-huismerk accu's. Beide zijn compatibel met uw robotgrasmaaier én presteren hetzelfde. De accu's van ons huismerk zijn echter wel een stuk voordeliger.

U vindt de juiste accu voor uw Robomow robotmaaier met de zoek op apparaat-knop of de zoek op accunummer-knop. Vergelijk het apparaattype van uw grasmaaier of het nummer dat u op uw huidige accu ziet staan met de nummers in ons navigatiemenu om de juiste accu te vinden. Let er in ieder geval wel op dat de afmetingen en het voltage van de accu's altijd gelijk zijn. Accu's met een hogere voltage in uw apparaat stoppen kan ervoor zorgen dat het apparaat stukgaat. Bovenaan deze pagina vertonen wij verder de meest bekende en meest gebruikte accu's, zoals de MRK5006A, de BAT6000A of de MRK0037A.

Robomow robotgrasmaaier

Zet de Robomow robotgrasmaaier op uw gazon en het gras wordt gemaaid terwijl u zelf lekker wat anders kunt doen. Zo bespaart u hiermee een hoop tijd en moeite. De automatische grasmaaier werkt dus op een accu (waardoor deze extra milieuvriendelijk en energiezuinig is) en vindt makkelijk zijn weg op het gras. Het apparaat is verder ontzettend gebruiksvriendelijk. Zo kunt u deze met een afstandsbediening aansturen en werken de nieuwste modellen zelfs met een app op uw telefoon. Uw gras maaien wordt zo kinderlijk eenvoudig.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe lang gaat mijn Robomow grasmaaier accu mee?

Dit verschilt per accu. Gemiddeld gaat een Lithium-ion accu (Li-ion) 4 jaar mee, een Lithium-ijzer-fosfaat accu (LiFePO4) 5 jaar en een nikkel-metaalhydride (NiMH) zo’n 6 jaar. Dit is wel afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omgevingstemperatuur van de Robomow accu.

Welke accu wordt gebruikt in een Robomow robotmaaier?

De voornaamste accu die gebruikt wordt in een Robomow grasmaaier is een Li-ion accu. Dat komt omdat de energiedichtheid van deze accu’s hoog is en naast dat ze compact en licht van gewicht zijn, ook robuuster zijn dan NiMH accu’s.

Hoe vaak kan ik mijn Robomow grasmaaier accu opladen?

Robomow maakt gebruik van Li-ion accu’s voor al hun robot grasmaaiers. U kunt een Li-ion accu tussen de 500 en 800 keer opladen. Met een volle accu kunt 80 tot 90 minuten maaien. Het opladen van een lege accu kost tussen de 1 en 2 uur.
 

Indien u nog vragen heeft na het lezen van deze tekst, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.