123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

EGO

EGO tuingereedschap accu kopen?

Koop voor een voordelige prijs accu’s voor uw EGO tuingereedschap. In ons assortiment vindt u meerdere accu’s van EGO zelf en ons 123accu huismerk. Vind de juiste accu via zoeken op apparaat of zoeken op accunummer.

1 - 0 van 0

EGO

Bestel voordelig online EGO tuingereedschap accu

Wij bieden originele accu’s aan voor uw EGO tuingereedschap, maar ook van ons 123accu huismerk. Onze huismerk accu’s zijn voordeliger dan de originele accu’s maar presteren wel hetzelfde.

EGO tuingereedschap accu assortiment

Er zijn een aantal accu’s die wij verkopen. Hieronder ziet u welke accu’s wij precies verkopen, welke accu een origineel of huismerk accu is en wat de daarbij behorende voltage en capaciteit is.

 
Accu Spanning (V) Capaciteit (mAh)
Origineel EGO BA1400T 56V 2500 mAh
EGO BA2400T 56V 7500 mAh
EGO BA5600T 56V 10000 mAh
EGO BA4200T 56V 7500 mAh
Huismerk EGO BA2800T 56V 4000 mAh / 5000 mAh
EGO BA3360E 56V 5000 mAh
EGO CBA0240 12V 2000 mAh / 2500 mAh

EGO rug accu

Een EGO rug accu is een accu in vorm van een tas met een open achterkant. De EGO rug accu is ontworpen om een (professionele) gebruiker tijdens zijn werk te ontlasten. U kunt een grote batterij in de tas klikken en daarmee het op uw rug dragen. Hierdoor kunnen zelfs de zwaarste EGO accu’s ergonomisch en verantwoord worden gebruikt.

 

Deze rug accu is handig bij het hanteren van tuingereedschap met een lange vorm waar het zwaartepunt ver van u af ligt, zoals trimmers en bosmaaiers.

EGO Power + rug accu prestaties

Naast een normale EGO rug batterij houder, verkoopt EGO ook de EGO Power+ rug accu. Deze rug accu beschikt over een aantal nieuwe technologieën. Wanneer de EGO Power+ ruggedragen accu volledig opgeladen is, kan deze een hele werkdag mee. De accucellen van de rug accu beschikken over een hoog vermogen en een hoge energiedichtheid. Ook zorgt deze rug accu ervoor dat een accu bij intensief gebruik koel blijft. Daarnaast beschikt de Power+ rug accu over een intelligent systeem die elke accucel afzonderlijk controleert en uitbalanceert. Dit gebeurt zowel tijdens het gebruiken als opladen.

 

Verder kunt u de Power+ rug accu meer dan 1000 keer opladen. Met een snellader heeft u een lege accu in ongeveer 3,5 uur volledig opgeladen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het voordat mijn EGO accu opgeladen is?

Met behulp van de EGO Power+ snellader wordt een accu van bijvoorbeeld 2000 mAh in ongeveer 25 minuten is opgeladen. De daadwerkelijke oplaadtijd verschilt echter altijd een beetje, omdat het ook afhankelijk is van bijvoorbeeld de omgevingstemperatuur waarin u de accu oplaadt.

Onder welke omstandigheden kan ik het best mijn EGO tuingereedschap accu opladen?

Het is belangrijk dat u uw EGO tuingereedschap accu oplaadt op een droge en koele plek. Daarnaast wordt het aangeraden om de accu binnenshuis op te laden op een plek waar geen extreme temperatuurverschillen kunnen plaatsvinden.

Hoe berg ik het best mijn EGO tuingereedschap accu op?

Het is belangrijk dat de accu wordt opgeborgen op een plek waar geen vocht kan komen en waar genoeg ventilatie is. Daarnaast moet diezelfde plek bestand zijn tegen extreme temperatuurverschillen. Bewaar tot slot EGO accu’s half opgeladen als u deze niet gebruikt.
 

Voor meer tips over het opladen en bewaren van accu’s kunt u onze blog over het gebruik van (tuin)gereedschap lezen. Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen en/of opmerkingen over EGO tuingereedschap accu’s of accu’s in het algemeen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.