123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Kärcher

Accu’s voor uw Kärcher tuingereedschap kopen?

Bestel bij ons voordelig een accu voor Kärcher tuingereedschap. Vind uw accu door te zoeken op apparaat of accunummer. Wij verkopen zowel originele accu’s als een 123accu huismerk accu voor uw Kärcher tuingereedschap. Het verschil is dat de accu van ons huismerk voordeliger is dan de originele accu terwijl ze kwalitatief gelijkwaardig zijn.

1 - 0 van 0

Kärcher

Bestel online Kärcher tuingereedschap accu's

Met accu tuingereedschap van Kärcher kunt u snoerloos uw tuin aanpakken. Om te voorkomen dat tijdens het aanpakken van uw tuin uw gereedschap uitvalt, is het handig om een extra en/of vervangende accu bij de hand te hebben. Deze koopt u voordelig bij ons van zowel Kärcher zelf als ons goedkopere maar kwalitatief gelijkwaardige huismerk accu.

Kärcher tuingereedschap accu specificaties

Er zijn in totaal vier verschillende accu’s die wij aanbieden in ons assortiment die gebruikt kunnen worden voor een Kärcher tuingereedschap. Drie hiervan zijn originele accu’s van Kärcher zelf en 1 is van ons 123accu huismerk. Zie hieronder de specificaties.

 
Accu Voltage Capaciteit (mAh)
Kärcher Battery Power 18/25 18V 2500 mAh
Kärcher Battery Power 18/50 18V 5000 mAh
Kärcher Battery Power 36/25 36V 2500 mAh
Kärcher INR18650* 3.7V 2900 mAh
*De Kärcher INR18650 is een 123accu huismerk accu voor Kärcher (tuin)gereedschappen die werken op een originele INR18650 accu. Het verschil met ons huismerk accu en de originele accu is dat onze accu goedkoper is. Verder zijn ze kwalitatief gelijkwaardig. Let wel op dat de 36/25 accu en de INR18650 accu van ons 123accu-huismerk niet voor dezelfde apparaten zijn als de 18/25 accu en de 18/50 accu.

Geschikte accu voor Kärcher tuingereedschap vinden

Er zijn diverse manieren om de juiste accu voor uw Kärcher tuingereedschap te vinden. Allereerst kunt u zoeken op apparaat. Hier ziet u een lijst met modellen staan van verschillende Kärcher tuingereedschappen. Als u uw apparaat heeft gevonden en aangeklikt, ziet u 1 of meerdere accu’s staan die compatibel zijn met uw apparaat.

 

Als tweede mogelijkheid kunt u ook zoeken op accunummer. Wanneer u hierop klikt ziet u een lijst staan met verschillende accunummers. Als u een accunummer aanklikt ziet u de compatibele accu(‘s) staan.

 

Weet u niet wat voor apparaat u precies heeft of wat uw accunummer is? Vaak kunt u dit ook zien op het apparaat of accu zelf. Mocht u dit niet kunnen vinden dan kunt u kijken op de originele verpakking van het apparaat of de accu of in de meegeleverde handleiding.

Voordelen draadloos tuingereedschap van Kärcher

Er zijn meerdere voordelen als het aankomt op draadloos tuingereedschap van Kärcher. Een voorbeeld hiervan is dat u geen last heeft van een snoer. Een snoer kan nogal in de weg zitten, in de knoop raken of u beperken in hoever u vanaf het stopcontact kan staan.

 

Daarnaast beschikken elektrische Kärcher tuingereedschappen over Lithium-Ion (Li-Ion) accu’s die dezelfde vermogen en actieradius kunnen bieden die machines met snoer hebben. Li-Ion accu’s hebben ook een lange levensduur en komen met hoge spanningen.

 

Verder hebben draadloze tuingereedschappen van Kärcher minder onderhoud nodig. Er hoeft geen benzine bijgevuld te worden en daarnaast zijn deze accu’s oplaadbaar, dus bent u op de lange termijn ook nog goedkoper uit.

 

Bovendien zijn de tuingereedschappen van Kärcher die op accu werken een stuk minder milieuvervuilend, omdat u niet werkt met benzine, maar met een accu die steeds weer opgeladen kan worden.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is een Kärcher accuplatform?

U kunt een Kärcher accuplatform zien als een universele accu. De 18V Kärcher accu kan in alle 18V producten van Kärcher, zowel in de Home & Garden producten als in de Kärcher Professional producten. Hetzelfde geldt voor de 36V accu.

Wat moet ik doen als de accu van de Kärcher rolveger snel leeg is?

Kärcher raadt in dit geval aan om de accu van de rolveger van Kärcher minimaal 3,5 uur op te laden. Zorg ervoor dat de rolveger zelf is uitgeschakeld. Als de accu na zelfs 14 uur nog niet is opgeladen raadt Kärcher u aan om contact met ze op te nemen.

Waarom zijn er 2 platforms van Kärcher: 18V en 36V?

De accu’s zijn verdeeld over twee series, de 18V en 36V. De 18V is een accu bedoeld voor kleine tot middelgrote oppervlakten in uw tuin. De 36V accu is bedoeld voor meer krachtige toestellen voor grotere oppervlaktes in uw tuin.
 

Heeft u nog vragen over Kärcher tuingereedschap accu’s of over andere producten uit ons assortiment? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.