123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

WOLF Garten

WOLF Garten accu voor tuingereedschap

Bij ons vindt u een nieuwe accu voor uw WOLF Garten tuingereedschap. In ons ruime assortiment kunt u altijd de accu vinden die u zoekt. Navigeer eenvoudig via de 'zoek op accunummer'- of 'zoek op apparaat'-knoppen. Ook voor andere gereedschap accu's bent u bij ons aan het juiste adres. 

1 - 0 van 0

WOLF Garten

Accu's voor uw WOLF Garten tuingereedschap kopen?

WOLF Garten is een merk dat zorgvuldigheid, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit ziet u terug in de hoge kwaliteit van het draadloze tuingereedschap. Bij ons koopt u hiervoor bovendien altijd een bijpassende accu.

Nieuwe WOLF Garten tuingereedschap accu nodig?

Na verloop van tijd gaat de kwaliteit van de accu in uw tuingereedschap achteruit. Zo kan het voorkomen dat de accu dan veel sneller leegloopt dan eerst, een lager vermogen heeft of veel minder snel oplaadt. Dit komt omdat de accu na 400 tot 1000 keer opnieuw opladen lui wordt. Wanneer u merkt dat dit gebeurt met de accu in uw tuingereedschap, raden wij u aan om een nieuwe aan te schaffen.

Welke tuingereedschap accu heeft u nodig?

Precies weten welke accu u nodig heeft doet u onder andere door nauwkeurig de afmetingen te checken. Het is noodzaak dat de nieuwe accu die u koopt altijd dezelfde afmetingen heeft als de huidige accu die in het apparaat zit. Ook het voltage is belangrijk. Gebruik namelijk nooit een accu met een hogere voltage in een apparaat met een lagere voltage, want dit kan ervoor zorgen dat het apparaat kapot gaat. De mAh-capaciteit kunt u wel zelf bepalen. Hierbij geldt: hoe hoger de capaciteit, hoe langer het apparaat meegaat.

Maar hoe vindt u dan eenvoudig een passende nieuwe accu? Dit doet u door het apparaatnummer of accunummer van uw WOLF Garten tuingereedschap op te zoeken. Vervolgens kunt u via ons handige navigatiemenu en de zoek op apparaat-knop of de zoek op accunummer-knop altijd de juiste accu vinden. Of kijk bovenaan deze pagina, waar wij de meest bekende en meest gebruikte accu's vertonen, zoals de Powerpack 2, de Powerpack 3, de Powerpack 4 en de Powerpack 5.

Bij ons vindt u zowel originele accu's als huismerk-accu's aan. Beide zijn 100% compatibel met uw WOLF Garten tuingereedschap én bieden dezelfde prestaties. Wel zijn de accu's van ons 123accu-huismerk voordeliger dan de originele varianten.

Waarom tuingereedschap van WOLF Garten?

Het tuingereedschap van WOLF Garten heeft een overtuigende functionaliteit. Het gereedschap is bovendien zo ontworpen dat het niet alleen een aantrekkelijk design heeft, maar ook een hoog gebruikscomfort garandeert. De apparaten zijn dan ook ergonomisch verantwoord. Doordat er daarnaast een accu in de apparaten zit in plaats van een benzinemotor, zijn ze ook nog eens een stuk lichter. Klussen in de buitenlucht worden hierdoor met verrassende eenvoudigheid en gebruikscomfort uitgevoerd. Verder worden er bij het vervaardigen van het gereedschap alleen materialen en grondstoffen van de hoogste kwaliteit gebruikt.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe berg ik snoerloos Wolf Garten tuingereedschap op?

Verwijder de resten aarde die nog op uw tuingereedschap zitten. Pak daarna een emmer met water, borstel en doek. Spoel het tuingereedschap af met water, wrijf daarna de metalen delen droog en wrijf ze vervolgens in met plantaardige olie. Indien u roest ziet kunt u er een staalborstel overheen halen en anders roestoplosser erover doen.

Kan ik nadat het geregend heeft mijn Wolf Garten grasmaaier gebruiken?

Dit is iets wat wordt afgeraden, omdat het gras kan gaan blijven plakken en daardoor kan de afvoertrechter verstopt raken. Door die blokkering raken de messen en de riemaandrijving overbelast en kunnen ze beschadigd worden.

Wat is het voordeel van gereedschap met een accu?

Een van de grootste voordelen is dat er geen snoer in de weg zit. U kunt het gereedschap dus makkelijker en vrijer bewegen. Daarnaast zijn accugereedschappen relatief licht van gewicht.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen? Neem dan contact met ons op.