123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Worx

Worx accu kopen?

Bij ons bestelt u altijd een nieuwe, vervangende of extra accu voor uw draadloze tuingereedschap van Worx. Zowel originele als compatibele accu's van ons huismerk kunt u bij ons bestellen. Zoek op deze pagina eenvoudig op accunummer of apparaattype. En bent u op zoek naar een gereedschap accu voor uw andere draadloze gereedschap van Worx? Ook die vindt u in onze webshop.  

1 - 0 van 0

Worx

Accu's voor uw Worx tuingereedschap kopen?

Heeft u een nieuwe of vervangende accu nodig voor uw Worx tuingereedschap? Zowel voor het onderhouden als voor het verbeteren van uw tuin dit gereedschap ideaal. Hiermee werkt u niet alleen sneller maar ook makkelijker. Bij ons vindt u altijd de nieuwe accu waar u naar op zoek bent.

Nieuwe Worx tuingereedschap accu nodig?

De kwaliteit van de accu in uw Worx tuingereedschap zal op den duur achteruit gaan. De accu kan namelijk ongeveer 400 tot 1000 keer opgeladen worden voordat deze minder goed gaat werken. Hoe merkt u dit? Bijvoorbeeld doordat het steeds wat langer duurt om de accu helemaal vol te laden. Of doordat de accu steeds vlugger leeg is. Merkt u dat er iets met uw accu aan de hand is? Dan raden wij het u aan om een nieuwe accu aan te schaffen.

Bij ons vindt u altijd een vervangende, extra of nieuwe accu voor uw Worx tuingereedschap. Wij bieden zowel huismerkaccu's als originele accu's. Beide leveren dezelfde prestaties, maar de huismerkaccu's zijn een stuk voordeliger. U vindt de juiste accu onder andere door te zoeken op accunummer of apparaattype. Bovenaan deze pagina vertonen wij verder de meest bekende en meest gebruikte accu's van Worx, zoals de WA3511, de WA3512 en de WA3226.

Houd bij het zoeken naar een accu in ieder geval maar rekening met de afmetingen van uw huidige accu. Deze moet overeenkomen met uw nieuwe accu. Ook het voltage moet overeenkomen. Gebruik in ieder geval nooit een accu met een hogere voltage in een apparaat met een lagere voltage, want dan kan het apparaat stuk gaan. De mAh-capaciteit kunt u wel zelf bepalen. Hierbij geldt: hoe hoger de capaciteit, hoe langer het apparaat meegaat.

Worx tuingereedschap

Worx is een relatief nieuw merk, dat pas in 2004 werd opgericht. Het belangrijkste doel? Het creëren van nieuwe producten. Innovatie is daarom een zeer belangrijk woord binnen deze onderneming en het assortiment breidt zich continu uit. Waar Worx zich bijvoorbeeld eerst enkel richtte op tuin- en gazongereedschap, brengen zij nu ook allerlei andere soorten elektrische gereedschappen op de markt, van slijpmachines tot boormachines en van decoupeerzagen tot haakse slijpers. De accu's voor dit elektrische gereedschap vindt u ook op onze webshop. Al deze producten zijn niet alleen geschikt voor professionals, maar ook voor doe-het-zelvers. Door de hoge kwaliteit hebben de apparaten bovendien een lange levensduur.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat betekent Worx Baretool tuingereedschap?

Baretool tuingereedschap van Worx bestaat uit accuboormachines zonder accu. U kunt hiervoor kiezen als u thuis al een passende accu heeft liggen. Veel tuingereedschap merken hebben een accuplatform die toepasbaar is op verschillende apparaten, zolang ze hetzelfde voltage hebben.

Hoe weet ik welke Worx accu ik nodig heb?

Wij raden u hiervoor aan om uw oude/originele accu erbij te pakken. Hierop kunt u zien wat het accunummer is. U kunt vervolgens bovenaan deze pagina zoeken op accunummer. Weet u wat voor apparaat u heeft? Dan kunt u ook zoeken op apparaat en dan vindt u een compatibele accu.

Wat doe ik met mijn oude Worx tuingereedschap accu?

Deze kunt u inleveren bij een Stibat inleverpunt bij u in de buurt. Bijna elke winkel die batterijen verkoopt heeft een batterij inleverton/punt. Indien de batterij al is gaan lekken, dient u deze verpakken en ingepakt in te leveren bij het gemeentelijke KCA-depot (klein chemisch afval).
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over Worx tuingereedschap accu's? Neem dan contact met ons op. we helpen u graag verder.