123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Grastrimmer accu

Grastrimmer accu kopen?

Bekijk hieronder ons voordelige assortiment aan grastrimmer accu's en bestel vandaag nog een accu, zodat u deze morgen al in huis heeft. Wij raden aan om altijd een extra accu bij de hand te hebben zodat als uw grastrimmer uitvalt midddenin een klus, u met uw extra accu door kunt blijven gaan. Of u dus een nieuwe of een extra accu zoekt, u vindt bij ons altijd een geschikte accu.

1 - 0 van 0

Bestel goedkoop een grastrimmer accu

Wanneer u op zoek bent naar een vervangende of extra grastrimmer accu, bent u bij ons aan het juiste adres. Het kan zijn dat uw huidige accu kapot is of niet meer de gewenste capaciteiten heeft. Uiteraard kan het ook zijn dat u bijvoorbeeld een grote tuin heeft en 1 accu niet voldoende is voor de gehele klus. Dan kunt u bij ons een extra accu kopen. Wanneer de klus weer geklaard is, dient u de grastrimmer, maar ook de accu(’s) op te bergen. De accu opbergen moet overigens wel op een juiste manier gebeuren, zodat u zo lang mogelijk gebruik kunt maken van zowel de grastrimmer als de accu. Lees hieronder meer over onder andere ons assortiment en het opbergen van uw grastrimmer accu of bestel hierboven direct de accu die u nodig heeft.

Soorten grastrimmer accu’s in ons assortiment

In ons assortiment vindt u veel verschillende accu’s voor grastrimmers van diverse merken. Deze accu’s zijn Lithium-ion (Li-ion) accu’s. Dit zijn populaire accu’s die tegenwoordig bijna overal wel gebruikt worden. Dit soort accu’s brengen vele voordelen met zich mee. Lees hieronder meer over enkele van deze voordelen.

Voordelen Li-ion grastrimmer accu’s

Er zijn veel verschillende voordelen bij het gebruik van een Li-ion accu. We hebben er hieronder een paar voor u opgeschreven:

  • Geen last van geheugen-effect
  • Li-ion accu’s hebben bij langdurige bewaring een minimale zelfontlading
  • Bescherming tegen overladen en kortsluiting
  • Ook werkzaam in extremere temperaturen
  • Langere levensduur
  • Lichter in gewicht

Opbergtips grastrimmer accu

Wanneer u de accu opbergt voor langere periode, berg deze dan deels opgeladen op. We raden aan om de accu maximaal 80% opgeladen op te bergen. Controleer eens per maand wel voor de zekerheid hoeveel de accu nog opgeladen is. We raden aan om de accu niet lager dan 20% opgeladen te hebben. Hiermee voorkomt u diepe ontlading en het gebruik van een hele laadcycli.

 

Zorg er daarnaast voor dat u de grastrimmer accu opbergt op een plek die niet kouder dan -10 graden wordt. De accu kan beter tegen warmte, namelijk tot 50 graden, maar we raden altijd aan om de accu op te bergen op kamertemperatuur. Voorkom daarnaast ook vochtige ruimtes of directe blootstelling aan de zon.

 

Verder is het altijd handig om even goed te kijken of de accu wel schoon is. Zo niet, veeg het vuil dan af met een droge en schone doek. Gebruik hierbij geen water, want dat kan tot corrosie leiden.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe moet ik een grastrimmer accu opbergen?

Er zijn een aantal dingen waar u rekening mee dient te houden bij het opbergen van een grastrimmer accu. Kijk allereerst of deze schoon is. Zo niet, haal het vuil er dan af met een schone en droge doek. Zorg er daarnaast voor dat de accu op een droge plek wordt opgeborgen met een temperatuur tussen de -10 en 50 graden.

Waar koop ik een grastrimmer accu?

Grastrimmer accu’s koopt u voordelig bij 123accu.nl. U heeft hier de keuze uit originele accu’s of accu’s van ons 123accu huismerk. Deze zijn voordeliger dan de originele, maar kwalitatief gelijkwaardig. Vandaag besteld, is morgen in huis.
 

Heeft u nog vragen over grastrimmer accu’s of komt u ergens niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.