123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Bladblazer accu

Bladblazer accu kopen?

Vooral tijdens de herfst wordt de bladblazer weer uit de schuur gehaald, omdat deze veelvuldig ingezet zal moeten worden. Werkt uw accu nog of is deze aan vervanging toe? Of zoekt u simpelweg een extra bladblazer accu? Bekijk dan hieronder ons voordelige assortiment aan bladblazer accu’s en bestel een originele bladblazer accu of een meer voordelige maar kwalitatief gelijkwaardige 123accu huismerk accu. U vindt hier bladblazer accu’s voor tuingereedschap merken zoals Makita.

1 - 0 van 0

Bestel goedkoop een bladblazer accu

U kent het vast wel. De herfstperiode begint en uw tuin ligt vol met losse bladeren die van de bomen af vallen. Of u heeft het gras gemaaid en moet het gemaaide gras bij elkaar zien te krijgen. Een van de snelste manieren om dit weg te krijgen is door middel van een bladblazer. Hiervoor heeft u uiteraard wel een betrouwbare en goed werkende accu voor nodig. Heeft u een nieuwe accu nodig of wilt u een extra accu kopen, zodat u ervan verzekerd bent dat u de klus kunt klaren zonder tussentijds opladen? Bestel dan hierboven de bladblazer accu waar u naar opzoek bent of lees hieronder meer over bladblazer accu’s.

Tips opbergen bladblazer accu

In ons assortiment bladblazer accu’s komt u Li-ion accu’s tegen. Deze dienen op een bepaalde manier opgeborgen te worden, zodat u zo lang mogelijk van de accu gebruik kunt maken, voordat deze aan vervanging toe is. Hieronder hebben we enkele tips voor u opgeschreven.

Bladblazer accu op koele en droge plek opbergen

Het is erg belangrijk dat u de bladblazer accu op een koele en droge plek opbergt. Hier bedoelen we mee op een plek niet kouder dan 10 of warmer dan 35 graden. Voorkom daarnaast ook blootstelling aan direct zonlicht. Een te warme of te koude omgevingstemperatuur werkt nadelig voor de levensduur van uw bladblazer accu. Vochtige ruimtes kunnen ervoor zorgen dat corrosie ontstaat. Berg de accu daarom het liefst op in een kast in huis.

Bladblazer accu half opgeladen opbergen

Wanneer u de bladblazer accu voor langere periode niet gaat gebruiken, zoals tijdens de winterperiode, raden wij aan om de accu half opgeladen op te bergen. Zo voorkomt u diepe ontlading, wat niet goed is voor de accu.

Voorkom ophoping vuil en stof in bladblazer accu

Het is verder ook belangrijk dat u voorkomt dat er stof en vuil in de bladblazer accu terecht komt. Dit kunt u eenvoudig doen door de accu bijvoorbeeld in een afsluitbare zak te plaatsen wanneer u het opbergt of u kunt ervoor kiezen om in sommige gevallen een batterijklepje in de batterijsleuf te plaatsen.

Bladblazer accu regelmatig controleren

Wanneer u de bladblazer accu voor langere tijd opbergt, raden we aan zo nu en dan eens uw accu te controleren en indien nodig weer even handmatig op te laden. Zorg ervoor dat de accu minstens 20% opgeladen is en maximaal 80% als u deze niet gaat gebruiken. Zo voorkomt u steeds diepe ontlading, wat slecht voor de accu is, en zorgt u ervoor dat u niet steeds een hele laadcycli gebruikt, waardoor u weer langer met de accu kunt doen.

 

Daarnaast kunt u dan ook direct controleren of de accu er nog goed uit ziet of dat er toch vocht binnengedrongen is en daardoor corrosie is ontstaan.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe berg ik mijn bladblazer accu op?

Zorg ervoor dat u de accu opbergt op een droge en koele plek waar het niet warmer dan 35 of kouder dan 10 graden wordt. Voor de zekerheid kunt u de accu in een afsluitbaar zakje plaatsen, zodat er geen vocht bij kan. Zorg er daarnaast voor dat de accu tussen de 20 en 80% opgeladen is.

Waar koop ik bladblazer accu’s?

U koopt bladblazer accu’s voordelig bij 123accu.nl. Hier vindt u accu’s voor bladblazers van merken zoals Makita, Bosch, Black & Decker en Greenworks. Bestel vandaag nog een bladblazer accu en krijg deze morgen al thuisbezorgd.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over bladblazer accu’s of komt u ergens niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.