123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Bosch

Bosch accu kopen?

Op zoek naar een nieuwe accu voor uw Bosch draadloze tuingereedschap? Bekijk ons aanbod aan originele of huismerkaccu's. Zoek eenvoudig op accunummer of apparaattype. Ook accu's voor uw andere draadloze gereedschap van Bosch kunt u bij ons bestellen.

1 - 0 van 0

Bosch

Accu's voor uw Bosch tuingereedschap kopen?

Met Bosch accu tuingereedschap kunt u uw hele tuin onderhouden. Wat dan wel belangrijk is, is dat er een goede accu in het gereedschap zit. Daarom kunt u bij ons altijd een kwalitatief hoogwaardige en goed passende accu vinden.

Bosch tuingereedschap accu vervangen

Na veelvuldig gebruik kan de accu van uw tuingereedschap lui worden, terwijl het gereedschap zelf nog wel goed werkt. Meestal kunnen de accu's in dit gereedschap namelijk tussen de 400 en 1000 keer opgeladen worden, waarna het vermogen minder wordt. Hoe merkt u dit? Bijvoorbeeld wanneer u steeds minder lang met de accu kunt doen omdat deze sneller leegloopt. Ook als de accu minder makkelijk en snel oplaadt kan dit een teken aan de wand zijn dat er iets mee aan de hand is. Om weer voor de volle 100% gebruik te kunnen maken van uw tuingereedschap kunt u in deze gevallen het beste een nieuwe accu aanschaffen. Ook de aanschaf van een extra accu is altijd handig, zodat u te allen tijde kunt doorwerken en nooit hoeft te stoppen omdat de accu leeg is.

In onze webshop vindt u zowel originele Bosch accu's als accu's van ons eigen 123accu-huismerk. De originele accu's zijn krachtig, maar ook de huismerk-accu's hebben een hoge kwaliteit. Deze leveren dezelfde prestaties als de originele variant, terwijl ze wel een stuk voordeliger zijn. Bovendien zijn ze 100% compatibel met het Bosch tuingereedschap.

De juiste accu van uw apparaat vindt u door gebruik te maken van de zoek op apparaat-knop of zoek op accunummer-knop. Hier kunt u heel gemakkelijk navigeren naar het apparaat dat u in huis heeft of naar het nummer dat op uw huidige accu staat. Bovenaan deze pagina vertonen wij verder de meest bekende en meest gebruikte accu's, zoals de PBA 12V, PBA 18V en BST200.

Houd bij het aanschaffen van een nieuwe accu in ieder geval altijd rekening met de afmetingen. Deze moeten overeenkomen met die van uw oude accu. Ook het voltage is belangrijk. Gebruik namelijk nooit een accu met een hogere voltage in een apparaat met een lagere voltage, want dat kan leiden tot overladen en het apparaat kapotmaken. De mAh-capaciteit kunt u wel zelf bepalen. Hierbij geldt: hoe hoger de capaciteit, hoe langer het apparaat meegaat.

Bosch draadloos tuingereedschap vs. tuingereedschap op benzine

Tuingereedschap met een accu heeft een hoop voordelen ten opzichte van tuingereedschap met een benzinemotor. Zo bent u hiermee uiteraard een stuk flexibeler, omdat u geen rekening hoeft te houden met een stopcontact of stroomvoorziening. Ook heeft u geen last van die vervelende snoeren. Accugereedschap levert verder wél dezelfde prestaties als het gereedschap met een motor, maar maakt een stuk minder lawaai, heeft weinig last van trillingen én stoot minder uitlaatgassen uit. Beter voor het milieu, minder overlast en een stuk veiliger dus. 

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik zien hoe oud een Bosch accu is?

Dit vindt u op uw accu. Op de accu staat het serienummer genoteerd. Het serienummer begint met een verscholen productiedatum. Daarmee kunt u zien hoe oud uw accu is.

Wat is het verschil tussen Bosch blauw en groen?

Bosch Blauw gereedschap is voor professionals. Bosch Blauw staat ook wel bekend als Bosch Professional. Bosch Groen gereedschap is speciaal ontworpen voor de doe-het-zelvers en staat ook wel bekend als Bosch Doe-Het-Zelf of Bosch DIY.

Kan ik verschillende accu’s gebruiken voor mijn Bosch tuingereedschap?

Om erachter te komen of een accu compatibel is, is het handig om het partnummer op te zoeken. Een partnummer is een unieke identificatie van de accu. Komt het nummer op onze website overeen met het nummer op uw accu? Dan is die compatibel. Het nummer vindt u op het etiket of label van de accu.
 

Zoek uw partnummer op in onze lijst met partnummers van Bosch en bestel snel een nieuwe voordelige accu. Heeft u nog vragen over uw partnummer of komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op.