123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Black & Decker

Black & Decker accu voor tuingereedschap

Op deze pagina vindt u originele en huismerkaccu's voor uw Black & Decker draadloos tuingereedschap. Zoek eenvoudig op accunummer of apparaattype om de juiste accu te bestellen. Of bekijk hieronder de meest populaire accu's. Bij ons vindt u overigens ook gereedschap accu's voor uw Black en Decker elektrisch gereedschap.

1 - 0 van 0

Black & Decker

Accu's voor uw Black en Decker tuingereedschap kopen?

Met draadloos tuingereedschap van Black & Decker profiteert u van een hoop voordelen ten opzichte van tuingereedschap mét een snoer. Wel is een goed werkende accu in dit soort gereedschap noodzakelijk. Bij ons koopt u daarom altijd een nieuwe of vervangende accu voor uw apparaat.

Welke tuingereedschap accu heb ik nodig?

De accu van uw Black en Decker tuingereedschap moet af en toe vervangen worden. Dit komt omdat dit soort accu's ongeveer 400 tot 1000 keer kunnen worden opgeladen voordat ze er in kwaliteit op achteruit gaan en 'lui' worden. Wanneer een accu lui is betekent dit dat deze sneller leegloopt, minder snel oplaadt en minder goede prestaties aflevert. Merkt u dat dit met uw huidige accu gebeurt? Dan is het wellicht tijd om een nieuwe aan te schaffen!

In uw Black & Decker tuingereedschap past een oplaadbare Lithium-Ion accu. De originele accu's van Black & Decker zijn van hoge kwaliteit. Ze vertonen een geringe zelfontlading en hebben altijd een hoog vermogen, waardoor ze perfect zijn voor allerlei klusjes in de tuin. Naast originele accu's vindt u in onze webshop bovendien ook accu's van ons 123accu-huismerk. Deze leveren dezelfde prestaties als originele accu's, maar zijn wel een stuk goedkoper. Verder zijn ze 100% compatibel met het tuingereedschap van Black en Decker.

Geschikte accu voor Black & Decker tuingereedschap vinden

U vindt de juiste accu voor uw tuingereedschap door te zoeken op apparaat of op accunummer. Bovenaan deze pagina vertonen wij bovendien de meest bekende en meest gebruikte accu's, zoals de PS130, A1718 en BL1518. Let er wel altijd op dat de afmetingen van de oude en de nieuwe accu overeenkomen én dat het voltage overeenkomt. Gebruik in ieder geval nooit een accu met een hogere voltage in een apparaat met een lagere voltage. De mAh-capaciteit kunt u wel zelf bepalen. Hierbij geldt: hoe hoger de capaciteit, hoe langer het apparaat meegaat.

Voordelen van Black & Decker draadloos tuingereedschap

Het draadloze tuingereedschap van Black en Decker is geschikt voor de professional én de doe-het-zelver. Eén van de voordelen van dit soort gereedschap is dat het vaak een stuk minder zwaar is, waardoor het perfect is voor klusjes boven het hoofd of op moeilijk bereikbare plekken. Daarnaast biedt draadloos gereedschap uiteraard ook een veel hogere flexibiliteit dan gereedschap mét een draad, omdat u hiermee op elke locatie aan de slag kunt, zonder zorgen om een stroomvoorziening in de buurt. Ideaal voor (diep) in de tuin. Zo heeft u bijvoorbeeld geen gedoe meer met verlengsnoeren.

 

Black & Decker staat verder bekend om de hoogwaardige kwaliteit van het innovatieve gereedschap dat zij op de markt brengen. In hun assortiment vindt u accu's voor zowel draadloos gereedschap voor in huis als voor draadloos tuingereedschap.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe onderhoud ik mijn Black en Decker tuingereedschap?

Er zijn een aantal tips om uw tuingereedschap te onderhouden en roest te voorkomen. Spoel bijvoorbeeld uw tuingereedschap altijd schoon na gebruik. Daarnaast wordt geadviseerd om een schrobborstel te gebruiken om hardnekkig vuil te verwijderen. Maak het gereedschap droog voordat u het opbergt.

Hoe berg ik een Black en Decker tuingereedschap accu op?

Het is belangrijk om uw Black en Decker tuingereedschap accu op te bergen in een droge en goed geventileerde ruimte. Daarnaast wordt er aangeraden om uw accu niet op de grond te bewaren, omdat er vocht in kan komen. Bewaar de accu verder op een plek die niet heel koud of heel warm is.

Waar vind ik het partnummer op een Black en Decker tuingereedschap accu?

Een partnummer is een unieke code die een bepaald onderdeel identificeert. U kunt dit nummer vinden op een etiket of label dat zich op de accu bevindt.
 

Naast het zoeken op partnummer of accunummer kunt u ook zoeken op apparaat om een accu te vinden die compatibel is voor uw Black en Decker tuingereedschap. Mocht u hierover nog een vraag hebben of heeft u andere vragen, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.