123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Grasmaaier accu

Grasmaaier accu kopen?

Bij ons bestelt u voordelig grasmaaier acccu's van onder andere ons 123accu huismerk. Of u nou een nieuwe of een extra accu zoekt, er zit in ons ruime assortiment altijd wel iets geschikts tussen. Vandaag besteld, is morgen al in huis.

1 - 0 van 0

Bestel voordelig een grasmaaier accu

Bij ons vindt u een ruim assortiment aan accu’s voor grasmaaiers van merken zoals Black & Decker, Makita en GreenWorks. U kunt bij ons terecht voor zowel een vervangende accu als voor een extra accu. Een extra accu kan altijd handig zijn om te hebben, zodat u langer door kunt gaan tijdens het tuinieren. Dit is vooral handig wanneer u bijvoorbeeld een grote tuin heeft. Lees hieronder meer over grasmaaier accu’s of bestel hierboven direct het artikel dat u nodig heeft.

De levensduur van uw grasmaaier accu verlengen

Om er zeker van te zijn dat u zo lang mogelijk met uw grasmaaier accu kunt doen, hebben we een aantal tips voor u opgeschreven. Allereerst is het belangrijk om de accu aan de juiste temperaturen bloot te stellen. Voorkom bijvoorbeeld dat de grasmaaier (accu) ’s zomers niet in de brandende zon staat. De Li-ion accu’s in ons assortiment kunnen vaak een maximale temperatuur hebben van 35 graden. Wanneer het warmer wordt, raden we u aan om de grasmaaier (accu) op een koelere plek te plaatsen. Te koude temperaturen zijn echter ook slecht voor de levensduur van uw accu. Zorg ervoor dat uw Li-ion grasmaaier accu niet wordt blootgesteld aan temperaturen onder de 10 graden. Enkele andere tips zijn:

  • Maai het gras minder vaak gedurende droge(re) periodes. Het gras groeit namelijk dan minder hard, dus is het ook niet nodig om even vaak te maaien.
  • Wanneer het winter is en u de accu opbergt, raden we aan om de accu tot maximaal 80% op te laden. Probeer volledige ontlading te voorkomen. U kunt dit doen door de accu handmatig op te laden.

De levensduur van uw robotmaaier verlengen

Het kan zo zijn dat u geen normale grasmaaier heeft, maar een robotmaaier. Om de levensduur hiervan te verlengen is het handig om een robotmaaier aan te schaffen waarvan de oppervlakteprestatie groter is dan de daadwerkelijke oppervlakte van uw tuin. Hierdoor belast u de accu niet steeds maximaal en kunt u maaitijden instellen die korter zijn dan wat de accu en de robotmaaier aan kunnen .

Grasmaaier accu opbergen

Vooral tijdens de winterperiode zult u uw grasmaaier accu weinig tot niet gebruiken. U dient de accu dan goed op te bergen. Maar hoe doet u dat? Daar hebben wij enkele tips voor:

  • Wanneer u de accu (voor een langere tijd) niet gaat gebruiken, kunt u deze het best uit de grasmaaier halen. Wanneer de accu erin blijft zitten kan het bij sommige accu’s zo zijn, afhankelijk van het type accu, dat er langzaam maar zeker ontlading gaat ontstaan, doordat de grasmaaier lichtjes nog stroom blijft onttrekken.
  • Als u de accu uit de grasmaaier haalt, kunt u deze het best bewaren op een koele, droge en vorstvrije plek. Het liefst op een plek die niet kouder dan 10 graden of warmer dan 35 graden wordt.
  • Wanneer het winter is en u de accu niet gaat gebruiken, raden we aan om deze eens in de twee maanden weer even kort op te laden. Zo behoudt u de capaciteiten van de accucellen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe lang gaat een accu van een grasmaaier mee?

Dit hangt een beetje af van de batterij type van de grasmaaier accu. In ons assortiment vindt u Li-ion accu’s. Deze gaan gemiddeld 4 jaar mee. Dit is wel afhankelijk van hoe u met de accu omgaat en hoe u het onderhoudt. Ni-MH accu’s gaan gemiddeld 6 jaar mee, maar kunnen minder vaak opgeladen worden.

Hoe bewaar ik een grasmaaier accu?

Berg deze op een droge en koele plek op die vorstvrij is. Het is belangrijk dat deze opbergplaats niet kouder dan 10 graden wordt en niet warmer dan 35 graden. Bergt u het op omdat de winterperiode is aangebroken? Laad de accu dan eens in de twee maanden op voor het behouden van de capaciteiten van de accucellen. Voorkom volledige ontlading en probeer de accu niet meer dan 80% opgeladen op te bergen.

Waar koop ik grasmaaier accu’s?

Deze koopt u voordelig bij 123accu.nl. Bij ons vindt u grasmaaier accu’s voor merken zoals Makita, Bosch, Greenworks en Black & Decker. Vandaag besteld is morgen in huis.
 

Heeft u nog vragen over grastrimmer accu’s of komt u ergens niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.