123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Gardena

Gardena accu kopen?

Heeft u een nieuwe of een extra accu nodig voor uw Gardena tuingereedschap? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Op deze pagina vindt u een ruim aanbod aan originele en compatibele accu's. Zoek eenvoudig op accunummer of apparaattype. Ook andere gereedschap accu's van Gardena kunt u bij ons bestellen.

1 - 0 van 0

Gardena

Accu's voor uw Gardena tuingereedschap kopen?

Met Gardena tuingereedschap ziet uw tuin er weer spic en span uit. Hiermee kunt u bijvoorbeeld uw gazon maaien, de takken van uw boom bijknippen en uw heg snoeien. Bij draadloos tuingereedschap is een goed werkende accu uiteraard wel noodzakelijk. Bij ons koopt u altijd een nieuwe of een extra accu voor uw apparaten.

Wanneer moet ik mijn Gardena tuingereedschap accu vervangen?

Uw accu dient vervangen te worden wanneer deze 'lui' wordt. Dit betekent dat de kwaliteit en het vermogen achteruit gaan. U merkt dit onder andere doordat de accu een stuk sneller leegloopt, maar ook doordat het opladen langzamer gaat. Als dit met uw accu gebeurt is het tijd om een nieuwe te kopen. Een extra accu is verder ook altijd handig om in huis te hebben, zodat u in alle situaties door kunt blijven werken in de tuin. Zo hoeft u nooit te stoppen met uw werkzaamheden omdat de accu van uw apparaat leeg is.

Welke Gardena tuingereedschap accu heb ik nodig?

Wij bieden zowel originele Gardena accu's als accu's van ons eigen 123accu-huismerk. In uw Gardena tuingereedschap kunt u beide varianten gebruiken. Huismerk-accu's zijn over het algemeen iets voordeliger, maar bieden wel dezelfde prestaties als de originele accu's.

Snel een nieuwe accu vinden? Wij vertonen bovenaan deze pagina altijd de meest gebruikte accu's, zoals de BLi-18, de 8835-20 of de 8838-20. Als uw accu hier niet tussen staat kunt u ook de zoek op apparaat-knop of de zoek op accunummer-knop gebruiken. In deze menu's kunt u snel navigeren naar het tuingereedschap dat u in huis heeft of naar het nummer dat op uw huidige accu staat.

Houd bij het vervangen van uw accu in ieder geval altijd rekening met de afmetingen. Die van de nieuwe accu moeten namelijk altijd overeenkomen met de afmetingen van de oude. Ook het voltage is belangrijk. Zorg hierbij dat u nooit een accu met een hogere voltage in een apparaat met een lagere voltage stopt, want dit kan leiden tot overladen en zorgen dat het apparaat kapotgaat. De mAh-capaciteit kunt u wel zelf bepalen. Hierbij geldt: hoe hoger de capaciteit, hoe langer het apparaat meegaat.

Waarom Gardena tuingereedschap?

Gardena heeft meer dan vijftig jaar ervaring met het creëren van tuingereedschap. Het merk werd namelijk al in 1961 opgericht. De ruime ervaring zorgt ervoor dat alle producten een hoogwaardige kwaliteit hebben. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat ze eenvoudig zijn in gebruik én een hoog gebruikerscomfort verzekeren. Gardena tuingereedschap is dan ook niet alleen perfect voor doe-het-zelvers maar ook voor professionals.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke Gardena robotmaaiers zijn er?

Gardena heeft een paar verschillende robotmaaiers met verschillende bereiken, namelijk de Sileno Minimo (250m2 en 500m2), Smart SIleno City (250m2 en 600m2), Smart Sileno Life (1000m2, 1250m2 en 1500m2) en de Sileno City 250 (250m2).

Wat is een accu platform?

Een accu platform is een universele accu die op elk tuingereedschap past van hetzelfde merk. Zo heeft Gardena de Gardena 18V Power For All accu platform voor alle Power For All accuproducten, zowel binnen als buiten. Dit scheelt u geld en opberging van meerdere accu’s die onderhouden moeten worden.

Kan ik azijn gebruiken in de Gardena drukspuiten?

Ja, dit kan. Let er wel op dat wanneer u azijn gebruikt met een hogere concentratie dan 10%, u de drukspuit na gebruik goed laat doorspoelen met water. De rubbers aan de binnenzijde kunnen namelijk week worden als deze voor langere tijd bloot worden gesteld aan azijn.
 

Voor meer tuinartikelen van Gardena kunt u het Gardena tuinschoonmaak assortiment van 123schoon bekijken. Heeft u nog vragen over Gardena tuingereedschap accu’s of over andere producten in ons assortiment? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder.